Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Çoban salata yapabilirsin.. zamanın az ise kızartma zaman alır tek tek kızartmak. ama onları önceden kızartıp buzluğa at çok kolay oluyor :44::44:

benimde bugün ağrım var regl olmam lazım bugünn hap içtim fayda etmedii

speedy gidiyorsun dimi bugünn inş.hava iyi olurr

Çoban salata yapabilirsin.. zamanın az ise kızartma zaman alır tek tek kızartmak. ama onları önceden kızartıp buzluğa at çok kolay oluyor :44::44:
eşim patlıcan biber yemiyo ...patates kızartması seviyo onuda atamıyorum...salata yapıyım en iyisi ama pilav da yapsam ağır mı olur yemek ...kilo aldım diyip duruyo hafif olsun diyo ama o zaman da salatayla falan doymuyo bende bişeyler yapmak istiyorum

tşk ederim cnm burdan epey bişey öğrenicem galiba nede olsa tecrübeli gelinlerimiz var:)
dün akşam yeni gelinlerden tarif alıp yemek yaptım eşim çok beğendi bugun ne yapsam acaba:)
eee ne demişler birlikten kuvvet doğar baya bişi öğrenirsin merak etme :)))))
geldim kızlar.
bugün hava bi garip ya bende garip oldum böyle aptal gibiyim sanki
hg canım bende bir acaip oldum hava bir kapıo bir açıo bide regl oldum sıkıntı basıo iyice ((((

yanına güzel bir salata yap canım birde azıcık pilav tamamdır istersen patates te kızartabilirsin sana tavsiyem patatesleri soy sonra yağla at fırın tepsisine çok güzel kızarmış az yağlı kızartman olacak :))

benimde bugün ağrım var regl olmam lazım bugünn hap içtim fayda etmedii

speedy gidiyorsun dimi bugünn inş.hava iyi olurr

ben oldum sonunda. neyse bu ayda hamile değilim yırttık...
akşam gidiyoruz yani gece dün akşam anneme gidecektik annemin bi işi çıktı gidemedik.
evde gram yemek yoktu.. abim,eşimin iş arkadaşları yemeğe geldi işim bittiğinde kendime şaşırıdm...
makarna,çorba,barbunya,patates kızartması,tavuk haşlamıştım :97::97: hızır mı geldi ne bilmiyorum :82:

salla ozaman hiç bişey yemiyor.. patates ile de uğraşma hafif istiyorsa haşlaam gibi bişeyler yap..
ben brokoli ve brüksele bayılırım mesela zeytinyağlı yapabilirsin fasulye,barbunya gibi. yada piyaz

hg canım bende bir acaip oldum hava bir kapıo bir açıo bide regl oldum sıkıntı basıo iyice ((((

evet yaaa :78: hepimiz üstüste olduk sanırım :98:

fırında yapmak iyi fikir gibi akşam hemen deniycem tşk ederim:) pilavıda yaparsam biraz fazla yaparım ertesi güne hazır olmuş olur mikroya atınca taze gibi oluyomuş bunu da yeni keşfettim:) annemin evinde mutfaga bile hiç girmezdim dolabı bile açmadığım günler olurdu kendi evin olunca çıkılmıyormuş mutfaktan ...

yemek konusunda epey usta olmuşsun speedy haziranda evlenmiştin galiba yanlış hatırlamıyorsam maşallah diyelim sana:)
bu işlerin arasında hamilelik kötü olur ya ilaç aldım ama daha başladım bile hastayken başlanmalıymış kullanmaya başlasamda kafam rahatlasa kayınvaldem daha ikinci haftamızda soruyo hastalandın mı diye inşallah hastalanmazsın bidaha diyo ... ben daha eşimle kendime zor bakıyorum:)

pofff hepimiz sıkılıoz ozaman şimdi dünde patlamak üsere eşime saldırıodum hehehe nedeni bugün belli oldu

bişey değil canım bende annemden öğrendim evlenmeden önce mutfağa gircek vakit olmuo gerçekten :))) istersen kabukluda yapabilrsin güzel oluyor :))))) mikrodalga süper evet işyerinde kullanıyorum ben de 1-2 dk içinde yemek ısınıo :)

birde kilo yüzünden sorun oluyorsa pilav yerine buldur yap odaha masum bol salata öncesinde de çorba yap bu aralar biz pilav makarnayı çok azalttık çorba ve sebze yemeği yiyoz :))))

evet canım haziran da evlendim ama hiç bişey bilmiyordum
gerçi hala da öyle bişey bildiğim söylenemez işte arada bi baka baka adam akıllı bişeyler yapıyorum...
benim kaynanamda soruyor ama hem istiyor hemde istemiyor daha erken ya napcam çpocuğu önce aşk
ilaca da adetin 5. günü başlıyorsun aklında olsun :81:

pofff hepimiz sıkılıoz ozaman şimdi dünde patlamak üsere eşime saldırıodum hehehe nedeni bugün belli oldu

aynen yaw. sonunda oldum rahatladım..

kızzlaaarrr selam herkese.
haftanın en sevdiğim günü bile öğlen oldu:)
bu hafta çok yoğun, boğucu ve karamsardı ama Allahtan çabuk geçti.

servet hoşgeldin.
speedy sen herşeyi anında yaparsın. maşallah. aklımdayken söyleyim de bursada bol bol foto çek çok merak ediyorum.

dün eşimin halasına gitmedik evde keyif yaptık.
yarın amcamlar gelecek yemeğe. akşam evle ilgilenmem lazım.
-

ssc sende hoşgeldin canım..
çok fazla çekicem hemde sonra album yapcaım onunla ilgili :82::82:
bi ara bana ne oldu diyordum hiç bişey yapasım gelmiyordu ramazan bayramından sonra işte.
evde yemek falan doğru dürüst yapmadım bile. fırsat olmuyordu yada keyfim

ssc tşk ederim:)
evlenmeden önce cuma yada cumartesi izinli oluyordum şimdi pazarı beklemek zor geliyo bugun bitecek yarın bitecekte pazar gelecek...hoş düğün günü gelmez derken 19 günlük evli olmuşum:)

Servet hoşgeldin aramıza...Bende senin gibiyim bekarken işten eve gittiğimde yemekleri bile annem ısıtıp getiriyordu bırak yemek yapmayı.Evlendikten sonra mecburen iş başa düştü...Allahtan ilk iki ay çalışmıyordum da biraz öğrendim yemek...Çocuk içinde erken önce bir aşkınızı yaşayın...Biz en az 2 sene bebiş düşünmüyoruz inşallah biz istemeden de olmaz .Bu arada bende hap kullanıyorum ben 2. günü başladım reglinin..En az bir ay dikkat et başladıktan sonra ama...Konu açılmışken bende bırakmak istiyorum hapı bildiğiniz tavsiye edeceğiniz korunma yöntemleri neler kızlar...

mutlu ben ağustos ayında bıraktım işte.
eşim korunuyor. hap kullanmak bana mantıklı gelmedi onun için bıraktım. aylık iğne var ama tüm adet düzenini bozuyor.
başka da bizim için yok zaten.

mutlu ben ağustos ayında bıraktım işte.
eşim korunuyor. hap kullanmak bana mantıklı gelmedi onun için bıraktım. aylık iğne var ama tüm adet düzenini bozuyor.
başka da bizim için yok zaten.

Bende bırakmak istiyorum türlü türlü şey söyleniyor hap hakkında adetim çok düzensiz zaten çok kısa sürüyor iğneler daha kötü yapmasın...Eşimin korunmasını denedik ama ben tercih etmiyorum onuda...Deri altı implantları filan var nasıldır acaba o.

Bu arada spidi senin düğün fotolarını görmek istiyorum ben Görme şansım varmı acaba???Dans eğitimi alıyordunuz dimi siz yanlış hatırlamıyorsam...

anladım canım bende çok istemiyorum eşimin korunmasını ama başka alternatifimiz yok. artık düşünmemeye çalışıyorum onun için
adetin düzensiz ise hap kullana düzene girer.. aylık iğne daha beter eder. implat ise hiç duymadım bilmiyorum
resimlerim sadece facede var canım başka yerde ekli değil. ekle istiyorsan düğün dansı eğitimi aldık çok güzel oldu herkes hayran hayran izledi ama biz çok beğenmedk.geliğim nedeni ile tüm haraketleri yapamadık.
avatarımdaki resimde danstan kalma yatarken :97:

Tahmin ettim avatarı eğer face de ismini mesaj olarak gönderirsen eklemek isterim benim mesaj sayım az olduğu için mesaj atamıyorum malesef :26::26::26:

Almilacım nasılsın görüşemedik bayadır senin nikahında kıyılmış sanırım değilmi hayırlı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…