- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.421
tavuk var dünden soslamıştım galibaonu kızartıcam ev usulu tavuk döner olacakmış:) yanına ne yapsam bilmiyorum ama değişik bi salata mı yapsam kızartma pilav da olabilir ..yemek konusunda pek bişey bilmiyorum ama denemelerim güzeldi..dün beşamel soslu fırında tavuk yaptık çok beğendi bakalım bugun nasıl olacak ama işten çıkıp evde yamak iş zormuş pratik olmak gerekli galiba...evde daha eşyaların yerlerini bile tam bilmiyorum
eşim patlıcan biber yemiyo ...patates kızartması seviyo onuda atamıyorum...salata yapıyım en iyisi ama pilav da yapsam ağır mı olur yemek ...kilo aldım diyip duruyo hafif olsun diyo ama o zaman da salatayla falan doymuyo bende bişeyler yapmak istiyorumÇoban salata yapabilirsin.. zamanın az ise kızartma zaman alır tek tek kızartmak. ama onları önceden kızartıp buzluğa at çok kolay oluyor :44::44:
eee ne demişler birlikten kuvvet doğar baya bişi öğrenirsin merak etme :)))))tşk ederim cnm burdan epey bişey öğrenicem galiba nede olsa tecrübeli gelinlerimiz var:)
dün akşam yeni gelinlerden tarif alıp yemek yaptım eşim çok beğendi bugun ne yapsam acaba:)
hg canım bende bir acaip oldum hava bir kapıo bir açıo bide regl oldum sıkıntı basıo iyicegeldim kızlar.
bugün hava bi garip ya bende garip oldum böyle aptal gibiyim sanki
tavuk var dünden soslamıştım galibaonu kızartıcam ev usulu tavuk döner olacakmış:) yanına ne yapsam bilmiyorum ama değişik bi salata mı yapsam kızartma pilav da olabilir ..yemek konusunda pek bişey bilmiyorum ama denemelerim güzeldi..dün beşamel soslu fırında tavuk yaptık çok beğendi bakalım bugun nasıl olacak ama işten çıkıp evde yamak iş zormuş pratik olmak gerekli galiba...evde daha eşyaların yerlerini bile tam bilmiyorum
benimde bugün ağrım var regl olmam lazım bugünn hap içtim fayda etmedii
speedy gidiyorsun dimi bugünn inş.hava iyi olurr
eşim patlıcan biber yemiyo ...patates kızartması seviyo onuda atamıyorum...salata yapıyım en iyisi ama pilav da yapsam ağır mı olur yemek ...kilo aldım diyip duruyo hafif olsun diyo ama o zaman da salatayla falan doymuyo bende bişeyler yapmak istiyorum
hg canım bende bir acaip oldum hava bir kapıo bir açıo bide regl oldum sıkıntı basıo iyice((((
eee ne demişler birlikten kuvvet doğar baya bişi öğrenirsin merak etme :)))))
hg canım bende bir acaip oldum hava bir kapıo bir açıo bide regl oldum sıkıntı basıo iyice((((
yanına güzel bir salata yap canım birde azıcık pilav tamamdır istersen patates te kızartabilirsin sana tavsiyem patatesleri soy sonra yağla at fırın tepsisine çok güzel kızarmış az yağlı kızartman olacak :))
ben oldum sonunda. neyse bu ayda hamile değilimyırttık...
akşam gidiyoruz yani gecedün akşam anneme gidecektik annemin bi işi çıktı gidemedik.
evde gram yemek yoktu.. abim,eşimin iş arkadaşları yemeğe geldi işim bittiğinde kendime şaşırıdm...
makarna,çorba,barbunya,patates kızartması,tavuk haşlamıştım :97::97: hızır mı geldi ne bilmiyorum :82:
pofff hepimiz sıkılıoz ozaman şimdi dünde patlamak üsere eşime saldırıodum hehehesalla ozaman hiç bişey yemiyor.. patates ile de uğraşma hafif istiyorsa haşlaam gibi bişeyler yap..
ben brokoli ve brüksele bayılırım meselazeytinyağlı yapabilirsin fasulye,barbunya gibi. yada piyaz
evet yaaa :78: hepimiz üstüste olduk sanırım :98:
fırında yapmak iyi fikir gibi akşam hemen deniycem tşk ederim:) pilavıda yaparsam biraz fazla yaparım ertesi güne hazır olmuş olur mikroya atınca taze gibi oluyomuş bunu da yeni keşfettim:) annemin evinde mutfaga bile hiç girmezdim dolabı bile açmadığım günler olurdu kendi evin olunca çıkılmıyormuş mutfaktan ...
yemek konusunda epey usta olmuşsun speedy haziranda evlenmiştin galiba yanlış hatırlamıyorsammaşallah diyelim sana:)
bu işlerin arasında hamilelik kötü olur ya ilaç aldım ama daha başladım bile hastayken başlanmalıymış kullanmaya başlasamda kafam rahatlasa kayınvaldem daha ikinci haftamızda soruyo hastalandın mı diye inşallah hastalanmazsın bidaha diyo ... ben daha eşimle kendime zor bakıyorum:)
pofff hepimiz sıkılıoz ozaman şimdi dünde patlamak üsere eşime saldırıodum hehehenedeni bugün belli oldu
mutlu ben ağustos ayında bıraktım işte.
eşim korunuyor. hap kullanmak bana mantıklı gelmedi onun için bıraktım. aylık iğne var ama tüm adet düzenini bozuyor.
başka da bizim için yok zaten.
Bende bırakmak istiyorum türlü türlü şey söyleniyor hap hakkında adetim çok düzensiz zaten çok kısa sürüyor iğneler daha kötü yapmasın...Eşimin korunmasını denedik ama ben tercih etmiyorum onuda...Deri altı implantları filan var nasıldır acaba o.
Bu arada spidi senin düğün fotolarını görmek istiyorum benGörme şansım varmı acaba???Dans eğitimi alıyordunuz dimi siz yanlış hatırlamıyorsam...
anladım canım bende çok istemiyorum eşimin korunmasını ama başka alternatifimiz yok. artık düşünmemeye çalışıyorum onun için
adetin düzensiz ise hap kullana düzene girer.. aylık iğne daha beter eder. implat ise hiç duymadım bilmiyorum
resimlerim sadece facede var canım başka yerde ekli değil. ekle istiyorsandüğün dansı eğitimi aldık çok güzel oldu herkes hayran hayran izledi ama biz çok beğenmedk.geliğim nedeni ile tüm haraketleri yapamadık.
avatarımdaki resimde danstan kalma yatarken :97:
Tahmin ettim avatarı eğer face de ismini mesaj olarak gönderirsen eklemek isterim benim mesaj sayım az olduğu için mesaj atamıyorum malesef :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?