Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

vayyy be 4 ay olmuş mu şaka gibi ya sanki daha dün bana halen daha şaka gibi geliyor bizimde 2 ay oldu inanasım gelmiyor :) nicee aylara senelere speedy :81::81::81:

günaydınnn

speedy menü güzel canımm şeker hamurunu bende hiç sevmiyorum görünüşü güzel sadece başka bişeyide yok zaten

aynen yaaa int bi yerde gördüm değişik olur yapyıım bari demiştim. ama berbattı..bu yaptığım kurabiye de tırtıl kurabiye.. ama aparat olmadığı için normal kalıp ile yaptım.
ayıcıklı falan :97: onun için benzemedi

vayyy be 4 ay olmuş mu şaka gibi ya sanki daha dün bana halen daha şaka gibi geliyor bizimde 2 ay oldu inanasım gelmiyor :) nicee aylara senelere speedy :81::81::81:

evet canım bende inanmak istemiyorum zaman çok hızlı yaaaa :111:
amin canım cümlemizin inşallah ömür boyu mutlu mesut olalım

Son düzenleme:

:) geçen gün bende kurabiye yaptımm şekilsiz komik şeyler çıktı ortaya bir daha ki denememde daha güzel olur inş.

benim pek kurabiye yapasım gelmiyor yavv nedense hep pasta sütlü tatlı türü kek yapyorum kolayıma geliyor sanırımm :90:

benimde yaa bi daha denemem herhalde..
şeker hamuru için heveslendim aptalca bişey oldu bide mutfak temizledim.. ama dün çok yoruldum yaaa :82::82:
ev temizle,mutfak işlerini yap kolum bacağım tutmuyor :2::2:

aminn canım hep mutlu olalım inşallah ...

aminn...

ee yorulmazmısınn speedy o kadar şey yapmışsın normal yanii keşke yakın olsakkk bizde gelsekk

Kızlar merhaba.sağlık sorunlarım nedeniyle giremiyordum nerdeyse hergün hastanedeydim.
bizim dün 4.cü ayımız doldu,ama biz kutlama yapmak için gittiğimiz yerde tartıştık.
ben dedim işte "ne güzel 4 .ayımız falan filan çşımarıklık yaptım hiç yorum bile yapmadı,sonra saçma bir konu vardı saçma sağan tepkiler verince bende dayanamadım artık tartışmaya başladık.dünden ber, konuşmuyoruz.ve ben gidip asla barışmam.Dğnkü kutlamamızı zehir etti.

canım hoşgeldinnn. geçmiş olsun neyin var ne olduu?

Olur böyle şeyler canım her evde bizde arada tartışıyoruz bende sen gibi konuşmıcam diyorum sonra yanıma geliyor gönlümü almaya çalışınca bende dayanamayıp öpüyorum bide hadi affettim seni kereta diyip şekerlik yapıyor sonunda herşey tatlıya bağlanıyor bugün eve gidince eminim gönlünü almaya çalışır üzülme senn

hoşbuldum tatlım..kasığımda bir ağrı var diyordum,hala onunla ilgili ...mr falan çekildi prş günü sonucu alıcam.Önemli bişey değildir ama,böle sigortalı olunca iki günlük işi 15 günde hallediyorsun.

tam gününe denk geldi 4.ayımızı çok iğrenç kutlamış olduk,dün akşam eve gidincede tek kelime konuşmadık,ben diğer odaya geçtim tv izledim sonrada uykum gelmiş uyudum,sabahta hiç konuşmadık,bakalım bu akşam nolucak,,kardeşimde yemeğe gelmek istiyor ,ki ben duygularımı gizleyemem suratımdan anlar hemen.bakalım nolucak

Devlet hastaneleri ölüm zaten kötü birşeyin olsa allah korusun sonuç çıkana kadar ölürsünn inş birşey çıkmaz canım.

İkinizde belli sinirlenmişssiniz siniriniz yei olduğu içinde evde konuşmamışsınız sakinleştikten sonra herşey tatlıya bağlanır. Kardeşinide çağır gelsin mecbur konuşacak güler yüzlü olacak hem sorunda böylelikle kendiliğinden çözülmüş olur

ya çok gar,p biliyormusun,,böyle olduğunda çok soğuyorum ondan tek bendemi oluyor anlamıyroum.ama barıştığımız zamanda tam tersi oluyor.birde mesela böyle tartıştığımızda çevremden birine anlatınca sonrada barışınca keşke anlatmasaydım diyorum.sendede oluomu

aynen canım ben hele birden parlayan biriyim o an aklıma neler geliyor neden evlendim bu tartışmalar içinmi filan diyorum sonra sakinleşince ne kadar ufak bir sebep yüzünden çıktığını ve neden onları düşündüğüme kızıyorum . Anlatmaya gelince ben eskiden nişanlılık döneminde anlatıyordum sonra dedim bu senin eşin olacak ne kadarda yakın olsa aranızda olan aranızda kalsın ilerde ne olur kimbilir ondan artık kimseye birşey demiyorum zaten tartıştıktan en fazla 1gün içinde barışıyoz aynı evin içinde olunca kısa sürüyor

bende anlatmamaya çalışıyorum artık.burda yazıyorum yetio işte.bak öğle tatili oldu aramadı ,tabi rahatşık var evlendik ya nasılsa akşama görüceğini biliooo

bu arada derler ya kızlar babasına benzeyen bir adamla evlenirler diye,babamın uzağından bile geçmiyor eşim,okadar farklılarki

evet o rahatlık bizimkine nişanlandığında gelmişti seninki gene iyi Belki senin sakinleşmeni bekliyordur benim koçiş öyle yapıyor benim yüzüme bakar ozaman anlar sakin olup olmadığımı

Vallaa benim babamın eşim yakınını bırakk yanından bile geçmiyorr mesela babam ilgisni sevgisini gösterir bizimkiside tam tersi çok zor belli ederr bende tabi alışmışım ilgiye ondanda bekleyince yapım diyince iyice delleniyommm

ayy evet ya ,demekki bu tezi çürütmüş olduk...öff enerjim yerlerde bugün eve gitsemde ayaklarımı uzatıp otursam.sabah kahvaltıda hazırlamadım dün ekmek alamdık tabi tartışmanın etkisiyle,neyseki akşama yemeğim var

hoşgeldin canım geçmiş olsun...
bizimde bugün 4. ayımız ama artık kutlama falan yapmıyoruz hangimiz hatırlar ise genelde ikimizde hatırlarız..
kutlu olsun diyorz okadar :86: akşama da misafirimiz var

aynennn canımm kendini topla silkelen mutsuz olmaa akşama barışacaksın gör bak şuraya yazıyorumm sonra dicen evreka demişti diyeee

ben sabah kahvaltı hazırlamıyorum yaa eşimde bende iş yerinde yapıyoruz sabah kalkıp hazırlamak ölüm geliyor oda bana kıyamıyor yat uyu kıyamam niye yarım saat daha erken kalkacaksınki diyo benimde işime geliyorrr

hoşgeldin canım geçmiş olsun...
bizimde bugün 4. ayımız ama artık kutlama falan yapmıyoruz hangimiz hatırlar ise genelde ikimizde hatırlarız..
kutlu olsun diyorz okadar :86: akşama da misafirimiz var

tebrik ederim canım bizde kutlamıyorduk ama dğnkü tarih 4-4 oldu yani biz ayın 4 ünde evlendik 4.ayımızdı ondan çıkmıştık ama,kursağımda kaldı neyse..

inşallah dediğin gibi olur bende öyle tahmin ediyorum amaiiçimde birikmesinden korkluyorum.
Kahvaltı etmeyi çok severim evde o yğzden kalkıp hazırlıyorum ,eşin istemiyorsa senin içinde sakınca yok ,ama ben iki gündür poğaça yiorum ,artık yarın sabah hazırlarım kahvaltımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…