Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet sizin plan belli hergün dolu bol hediyeli bi hafta sonu olucak :))

biz kararsısız ne yapsak diye belkide evde pijemalarla bi gün geçiririz

evet canım yine hızlı bi haftasonu olacak.

canım eşin neden unuttu bilmiyorum.. mesela benim eşim böyle şeyleri genelde not alır elinde değil unutuyor.. işinden dolayı kafası çok yoğun..
bence ikinizde inat yapıyorsunuz

kardeşim geldi öyle bilindik kelimeler konuşuldu kardeşim gidincede yie herkes yoluna oldu.bugünde işte az önce yazdığım gibi oldu.bunaldım çok

canım benim belliki ikinizde inatçısınız o senden bekliyor sende ondan oyüzdende küçücük birşey büyüyor herzaman derim bir taraf adım atmıyorsa diğer taraf adım atması gerekir bu ufak sorunlarda sen akşam gidince hiçbirşey olmamış gibi hoşgeldin hayatım diyip öpebilirsin

suçlu değilim neden alttan alayım,inatsa evet inat ,ben hastaneye gidiyorum ve arayı somuyor,insanın kocası merak etmrezmi ya kötü bişi çıksaydı mr da yanımda olması gerekmezmiydi.

suçlu değilim neden alttan alayım,inatsa evet inat ,ben hastaneye gidiyorum ve arayı somuyor,insanın kocası merak etmrezmi ya kötü bişi çıksaydı mr da yanımda olması gerekmezmiydi.

canım ben sana suçlusun demiyorum belliki ikinizde ben hatalı değilim diyip inatlaşıyorsunuz oyüzden diyorum

selam bayanalr nasılsınız bende hasta olup doktora gittim 3 gün izinliydim dün gene işbaşı ama hastayken hiç çekilmiyor yaww gece uyuyamıyorum uyku alamayınca sinir oluyorum sinirli oluyorum sabah eşim saati 06:50 ye kurcam die 05.50ye kurmuş öldürcektim valla bide hemen uyumaya devam etti benim uykum yalan oldu (
herkes nasıl iş ev eş ?????

geçmiş olsun tatlım...iiyi olmaya çalışıyorz..ben bu aralar bozuğum.en güzel telefonu kurmak ben öyle yapıyorum,,

geçmiş olsun tatlım...iiyi olmaya çalışıyorz..ben bu aralar bozuğum.en güzel telefonu kurmak ben öyle yapıyorum,,

Saol canım okudum geçmişi sende benim gibisin demekki bende aynı düşüncedeyim ben hata yapmadım neden gidip özür dilicem die inat ederim ama sonra anladımki erkekler öle ince düşünmüo biraz zaman geçöince bişi olmamış gibi davranmak en iyisi ne benim ne de onun canı sıkılmadan hallediyoruz bence sende bir dene aşkta gurur olmak daha fazla bu durumda olmak istemiyorsan bişey olmamış gibi davran bakalım eşin ne tepki verecek

telefonu ben kurdum 06.50ye ama saolsun o 05.50ye kurmuş zeki heheh :)

eğer bişey olmamış gibi davranırsam ,her hata yaptığında bi kaç gün sonra düzeleceğini bilerek hiçbirşey yapmaz.resmen kocamı özledim aynı evdeyiz,yatakta bile birbirimiz görmüyoruz o çok geç yatıyor ben çok erken kalkıyorum.ve biz daha 4 aylık evliyiz..öfff ,bir koca hastane randevusu unutmamalı,mesela şu anki ruh halimle asla çocuk yapmayı düşünmem.

sıkma canını al karşına konuş canım bişey olmaz incilerin dökülmez isteyerek bişey yapmadığını düşün bizde aynı şekilde tartışırız ama ben çok inatçıyım eşim 5 dk sonra gelip bişi olmamış gibi davranır beni deli eder ama baktım olmuo sinirliyim şimdi konuşmayalım derim ki kavga etmeyelim hatayı sen yaptın ben yaptım dersen iş uzar canım akşam al karşına sakin sakin konuş sonra birde o anlatsın bakın bakalım 2nizin gözünden olay neymiş böyle surarak görmezden gelerek olmaz normal böyle kavgalar sıkma canını boş yere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…