- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.561
canım hoşgeldin dün ne oldu konuşmadınızmı ?
evet sizin plan belli hergün dolu bol hediyeli bi hafta sonu olucak :))
biz kararsısız ne yapsak diye belkide evde pijemalarla bi gün geçiririz
Kızlar biraz sizinle yazışmaya ihtiyacım var,bugün mr sonuçlarım çıktı ve dr a gittim bu bi hafta öncesinden belliydi,ama eşim beni ne aradı ne sordu.bende dönüşte onun iş yerinin önünden geçtim ama uğramadımçne oluyor bşze
kardeşim geldi öyle bilindik kelimeler konuşuldu kardeşim gidincede yie herkes yoluna oldu.bugünde işte az önce yazdığım gibi oldu.bunaldım çok
canım benim belliki ikinizde inatçısınız o senden bekliyor sende ondan oyüzdende küçücük birşey büyüyor herzaman derim bir taraf adım atmıyorsa diğer taraf adım atması gerekir bu ufak sorunlarda sen akşam gidince hiçbirşey olmamış gibi hoşgeldin hayatım diyip öpebilirsin
suçlu değilim neden alttan alayım,inatsa evet inat ,ben hastaneye gidiyorum ve arayı somuyor,insanın kocası merak etmrezmi ya kötü bişi çıksaydı mr da yanımda olması gerekmezmiydi.
canım alkol al rahtalatır.
günaydın herkese...dünkü gibiyim ,kardeşimde geldi bi gelişme yok
Günaydınn herkese ...
hayırlı cumalar
haftanın son günüüü
günaydın kızlar..
bugün son gün ama ben yarında çalışıyorummalesef..
yarım günmü canım yoksa tam günmü çalışıyonuz
sabah 10 ile 5 arası işte. ne yarım ne tam[/Q
anladım canım
selam bayanalr nasılsınız bende hasta olup doktora gittim 3 gün izinliydim dün gene işbaşı ama hastayken hiç çekilmiyor yaww gece uyuyamıyorum uyku alamayınca sinir oluyorum sinirli oluyorum sabah eşim saati 06:50 ye kurcam die 05.50ye kurmuş öldürcektim valla bide hemen uyumaya devam etti benim uykum yalan oldu(
herkes nasıl iş ev eş ?????
geçmiş olsun tatlım...iiyi olmaya çalışıyorz..ben bu aralar bozuğum.en güzel telefonu kurmak ben öyle yapıyorum,,
Saol canım okudum geçmişi sende benim gibisin demekki bende aynı düşüncedeyim ben hata yapmadım neden gidip özür dilicem die inat ederim ama sonra anladımki erkekler öle ince düşünmüo biraz zaman geçöince bişi olmamış gibi davranmak en iyisi ne benim ne de onun canı sıkılmadan hallediyoruz bence sende bir dene aşkta gurur olmak daha fazla bu durumda olmak istemiyorsan bişey olmamış gibi davran bakalım eşin ne tepki verecek
telefonu ben kurdum 06.50ye ama saolsun o 05.50ye kurmuş zeki heheh :)
eğer bişey olmamış gibi davranırsam ,her hata yaptığında bi kaç gün sonra düzeleceğini bilerek hiçbirşey yapmaz.resmen kocamı özledim aynı evdeyiz,yatakta bile birbirimiz görmüyoruz o çok geç yatıyor ben çok erken kalkıyorum.ve biz daha 4 aylık evliyiz..öfff ,bir koca hastane randevusu unutmamalı,mesela şu anki ruh halimle asla çocuk yapmayı düşünmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?