Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

KIzlar mesai başladı ben kaçıyorum öptüm sizi,teşekkür ederim evreka sohbetin için,sipidi tekrar hayırlı olsun canım .öpüldünüz

merhaba kızlar bende 15 günlük yeni gelinim sorunum hala eşimle tam anlamıyla birlikte olamadık balayı sonrası hemen doktora gittim bi sorun yok dedi ama acayip kasıyor ve korkuyorum bana yardım edin neyapmam gerek.

speedy olmuyor canım ya kaç kere denedik birtek bu sorunu ben mi yaşıyorum ki okadar çok kkızıyorum ki kendime sadece p...s başını alabiliyorum gerisi gelmiyor off neyapcam ben yaa

+18 istersen konu açabilirsin. ne yapman gerektiğinde bende bilmiyorum ama korma ve kasma yeter diye düşünüyorum. sonuçta korktuğun için ister istemez vucudun kasılıyr..

merhaba kızlar bende 15 günlük yeni gelinim sorunum hala eşimle tam anlamıyla birlikte olamadık balayı sonrası hemen doktora gittim bi sorun yok dedi ama acayip kasıyor ve korkuyorum bana yardım edin neyapmam gerek.

canım alkol al rahtalatır.

günaydın herkese...dünkü gibiyim ,kardeşimde geldi bi gelişme yok

bende iyiyim canım haftA sonu planı yapıyorum ama yağışlı geçicekmişş ne yapsak bilemedimm

cuma annemle babamın doğum günü oraya gidicez.
cumartesi ben çalışıyorum akşama kuzenimin sözü var ona gidicez..
pazar günü kayınvalidemin doğum günü. oraya gideriz.

al sana bitti işte hafta :97:

evet sizin plan belli hergün dolu bol hediyeli bi hafta sonu olucak :))

biz kararsısız ne yapsak diye belkide evde pijemalarla bi gün geçiririz

Kızlar biraz sizinle yazışmaya ihtiyacım var,bugün mr sonuçlarım çıktı ve dr a gittim bu bi hafta öncesinden belliydi,ama eşim beni ne aradı ne sordu.bende dönüşte onun iş yerinin önünden geçtim ama uğramadımçne oluyor bşze

canım hoşgeldin dün ne oldu konuşmadınızmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…