- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.541
tebrik ederim canım bizde kutlamıyorduk ama dğnkü tarih 4-4 oldu yani biz ayın 4 ünde evlendik 4.ayımızdı ondan çıkmıştık ama,kursağımda kaldı neyse..
ı
biliyorum kız 1 gün var aramızda nice aylara
evet canım gör bakBede severimde uykuyu yemekten dahada çok seviyorum sanırımmm
merhaba kızlar bende 15 günlük yeni gelinim sorunum hala eşimle tam anlamıyla birlikte olamadık balayı sonrası hemen doktora gittim bi sorun yok dedi ama acayip kasıyor ve korkuyorum bana yardım edin neyapmam gerek.
dr gerekeni söylemiş canım. çok kasma kendini..
speedy olmuyor canım ya kaç kere denedik birtek bu sorunu ben mi yaşıyorum ki okadar çok kkızıyorum ki kendime sadece p...s başını alabiliyorum gerisi gelmiyor off neyapcam ben yaa
+18 istersen konu açabilirsin. ne yapman gerektiğinde bende bilmiyorum ama korma ve kasma yeter diye düşünüyorum. sonuçta korktuğun için ister istemez vucudun kasılıyr..
merhaba kızlar bende 15 günlük yeni gelinim sorunum hala eşimle tam anlamıyla birlikte olamadık balayı sonrası hemen doktora gittim bi sorun yok dedi ama acayip kasıyor ve korkuyorum bana yardım edin neyapmam gerek.
Günaydınn herkesee
nasılsınız bugün bakalım
günaydın canım iyiyz sen nasılsın ?
öyle bebek sitelerine falan bakıyorum çok güzel şeyler var
bende iyiyim canım haftA sonu planı yapıyorum ama yağışlı geçicekmişş ne yapsak bilemedimm
Kızlar biraz sizinle yazışmaya ihtiyacım var,bugün mr sonuçlarım çıktı ve dr a gittim bu bi hafta öncesinden belliydi,ama eşim beni ne aradı ne sordu.bende dönüşte onun iş yerinin önünden geçtim ama uğramadımçne oluyor bşze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?