- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.581
eğer bişey olmamış gibi davranırsam ,her hata yaptığında bi kaç gün sonra düzeleceğini bilerek hiçbirşey yapmaz.resmen kocamı özledim aynı evdeyiz,yatakta bile birbirimiz görmüyoruz o çok geç yatıyor ben çok erken kalkıyorum.ve biz daha 4 aylık evliyiz..öfff ,bir koca hastane randevusu unutmamalı,mesela şu anki ruh halimle asla çocuk yapmayı düşünmem.
sıkma canını al karşına konuş canım bişey olmaz incilerin dökülmez isteyerek bişey yapmadığını düşün bizde aynı şekilde tartışırız ama ben çok inatçıyım eşim 5 dk sonra gelip bişi olmamış gibi davranır beni deli eder ama baktım olmuo sinirliyim şimdi konuşmayalım derim ki kavga etmeyelim hatayı sen yaptın ben yaptım dersen iş uzar canım akşam al karşına sakin sakin konuş sonra birde o anlatsın bakın bakalım 2nizin gözünden olay neymiş böyle surarak görmezden gelerek olmaz normal böyle kavgalar sıkma canını boş yere :)
canım ya bugüne kadar hep ben karşıma aldım konuştum sürekli anlattım mektup yazdım not yazdım,ama bu seferki başka ..inat değil,,sadece ben hiçbirşey yapmadığımda o neler yapıyor onu görmek ve kendimi değerli görmek istiyorum.
oyyyy canım benimm yaa bende böle yapıyordum inan boşuna canımı sıkıyormuşum gerçi ben özür dilemeyişine kızıyorum olay trip atması surat yapması değil beni bu kadar üzmesi benim kızdığım.bence inat etme sen evlenmeden öncede adam aynıydıgene aynı boşuna kendini sıkıyorsun büyüklerimiz derdi ne kadar kızarsan kavga edersen et yatağını ayırma araya soğukluk girer yapma bence onunla birlikte mutluysan uzatma canım
bakalım gelişmeler oldukça yazarım,yarına kadar neler olacak bekleyelim görelim
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım.
ewet bence de bu hafta hemen geçsin ve evimize gidip dinlenelim.
kızlar ben acayip uyuz olmuş durumdayım. dün neredeyse evi su basıyordu.
sabah eşimle kahve içtik sonra yine yatmaya gidecektik. ben gittim eşim gelmedi. sonra geldi. balkondan su akıtyor dedi.Aman allahım ya. 10dk içinde minnacık balkon resmen havuz olmuştu. eşimle temizlemeye başladık ama 2 kişi hareket edebileceğimiz büyüklükte değil. sonra vazgeçtik. bir de biz taşınmadan laminant yapmışlardı balkonuda yapmışlar ve su giderini kapatmışlar!!!!!!!!!!!!
yine bir sürü malzememiz vardı çıkarana kadar ağlayacaktım resmen ya
su alan yerler pimapenin üst kısmı hemde.
eşim dalga geçiyor zaten. 3.katta oturuyoruz damımız akıyor.
canım bu hafta denizliye gidecektik gidemedik cumartesi arkadaşlarıyla birlikte açtığı yeni bir işyeri var eşimin oda durdu saat 5e kadar ses etmedim dedim iş için çabalıyor pazar günüde var ertesi gün oldu geç uyandık sonra bir telefon gene yeni açtığı iş yerine dolap alıncakmış eşimi çağırıyorlar gel diye bnde az suratım asıldı bu başladı sen ben bir yere giderken işte neden surat asıyosun her yere giderken haber ediyorum daha ne istiyon filan diye bende kızdım bundan sonra baya tartıştık neyse bu gitti saat 7ye geliyordu geldi akşamada annesigile gitcektik hadi gidiyoruz dedi bende gelmicem sen nereye gitceksen git umrumda değil dedim bu öylemi gelmiyonmu dedi bende hayır dedim işte gene o arada baya tartıştık bu çıktı gitti bana ne yaparsan yap diye msj çekti bende geri gelme yarın boşanma davası açcam dedimo sinirle ne dediğimi bile bilmiyorum sonra bu gece 12ye kadar gelmedi 12 geldi yattı uyudu moralim çok bozuk gözlerim şiş ağlamaktan daha 2 aylık evliyizz
canım ya üzülme nasılsa ev almayı istemiyormuydunuz?
birazcık daha hızlandırın bu durumu kendi evinizi alın içinde değişiklik bile yapsanız sizin olur en azından.
aksilikler oluyor biliyorsun bizimde odamız öyle rutubet yapıyordu baştan söktük taktıkama bitti çok şükür...
aman canım yani 2 gün evde otur gezme sonuçta eşinle devamlı geziyorsun...
bide söylediğin laf beni bile sinirlendirdi değil ki eşini 2 gün gezemedik diye boşanmayı düşünüyorsan ne biliyim..
ben seni savunacak bi taraf bulamadım kusura bakma
canım biz onla plan yapmıştık ve bir telefonla bu planımızı yok saydı bende ister istemez suratım asıldı oda suratım asıldı dıye bana bağrdı beni evliliin ne oldugunu bilmediğimi söyledi baya şeyler söyledi o tartışmada ben eviliği bilmedipimi düşünüyorsa evli kalmanın bir anlamı olmadığını düşündüm o sinirlilikle ve evden çıkıp gitmesine üstüne çok s,nirlendim o anki duygularımı anlatamam
ya bir kere şu ''BOŞANMAK'' kelimesini öyle kolay kullanmaktan biz yeni evlilerin vazgeçmesi gerekiyor.
bir anlık sinirle söylemişsin belli ama bu kelimeyi duymaya ben çok sinir oluyorum ve gerçekten o raddeye gelmeden de kullanmam eşimi de en başından bu konuda uyarmıştım.
dışardan bakınca sen biraz abartmışsın gibi geldi bana evrekacım. keşke annesine giderken sen de gitseydin eve gelince sorununuzu çözerdiniz.
siz artık çiftsiniz annesine gitmen gerekiyordu ve hatta oraya gidip hiç bişey olmamaış gibi davranman laızmdı...
onlar bunu anlamadan da eve geçip yerdiniz birbirinizi.. bu duurmda şimdi düşünüyorum benim eşim ben anneme giderken ben gelmiyorum dese çıldırıırm herhalde...
yani hasta olur yorgun olur gelmez anlarım ama bana sitem ile kısasa kısas der gibi.. olunca kabul edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?