Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım ikinizde inatlaşıyorsunuz kaç gün oldu o senden sen ondan bekliyor adım atmayı Ama eninde sonunda konuşalacak magrentanında dediği gibi al karşınakonuş dinliyorum kendini haklı gördüğün ne varda barışmak için adım bile atmıyorsun de

canım ya bugüne kadar hep ben karşıma aldım konuştum sürekli anlattım mektup yazdım not yazdım,ama bu seferki başka ..inat değil,,sadece ben hiçbirşey yapmadığımda o neler yapıyor onu görmek ve kendimi değerli görmek istiyorum.

oyyyy canım benimm yaa bende böle yapıyordum inan boşuna canımı sıkıyormuşum gerçi ben özür dilemeyişine kızıyorum olay trip atması surat yapması değil beni bu kadar üzmesi benim kızdığım.bence inat etme sen evlenmeden öncede adam aynıydıgene aynı boşuna kendini sıkıyorsun büyüklerimiz derdi ne kadar kızarsan kavga edersen et yatağını ayırma araya soğukluk girer yapma bence onunla birlikte mutluysan uzatma canım

bakalım gelişmeler oldukça yazarım,yarına kadar neler olacak bekleyelim görelim

kızlar çok yoğun bir haftanın ardından sonunda cuma geldi. ama hala yetiştirmem gereken bir sürü işim var.
bizim yoğun dönemimiz başladı. artık zaman zaman böyle şeyler olacak
ewe gidip ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum.
walla topiği ve sizleri ayrı ayrı özledim.
şimdiden hepimize iyi haftasonları.

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım.
ewet bence de bu hafta hemen geçsin ve evimize gidip dinlenelim.
kızlar ben acayip uyuz olmuş durumdayım. dün neredeyse evi su basıyordu.
sabah eşimle kahve içtik sonra yine yatmaya gidecektik. ben gittim eşim gelmedi. sonra geldi. balkondan su akıtyor dedi.Aman allahım ya. 10dk içinde minnacık balkon resmen havuz olmuştu. eşimle temizlemeye başladık ama 2 kişi hareket edebileceğimiz büyüklükte değil. sonra vazgeçtik. bir de biz taşınmadan laminant yapmışlardı balkonuda yapmışlar ve su giderini kapatmışlar!!!!!!!!!!!!
yine bir sürü malzememiz vardı çıkarana kadar ağlayacaktım resmen ya
su alan yerler pimapenin üst kısmı hemde.
eşim dalga geçiyor zaten. 3.katta oturuyoruz damımız akıyor.

canım bu hafta denizliye gidecektik gidemedik cumartesi arkadaşlarıyla birlikte açtığı yeni bir işyeri var eşimin oda durdu saat 5e kadar ses etmedim dedim iş için çabalıyor pazar günüde var ertesi gün oldu geç uyandık sonra bir telefon gene yeni açtığı iş yerine dolap alıncakmış eşimi çağırıyorlar gel diye bnde az suratım asıldı bu başladı sen ben bir yere giderken işte neden surat asıyosun her yere giderken haber ediyorum daha ne istiyon filan diye bende kızdım bundan sonra baya tartıştık neyse bu gitti saat 7ye geliyordu geldi akşamada annesigile gitcektik hadi gidiyoruz dedi bende gelmicem sen nereye gitceksen git umrumda değil dedim bu öylemi gelmiyonmu dedi bende hayır dedim işte gene o arada baya tartıştık bu çıktı gitti bana ne yaparsan yap diye msj çekti bende geri gelme yarın boşanma davası açcam dedim o sinirle ne dediğimi bile bilmiyorum sonra bu gece 12ye kadar gelmedi 12 geldi yattı uyudu moralim çok bozuk gözlerim şiş ağlamaktan daha 2 aylık evliyizz

canım ya üzülme nasılsa ev almayı istemiyormuydunuz?
birazcık daha hızlandırın bu durumu kendi evinizi alın içinde değişiklik bile yapsanız sizin olur en azından.
aksilikler oluyor biliyorsun bizimde odamız öyle rutubet yapıyordu baştan söktük taktık ama bitti çok şükür...

aman canım yani 2 gün evde otur gezme sonuçta eşinle devamlı geziyorsun...
bide söylediğin laf beni bile sinirlendirdi değil ki eşini 2 gün gezemedik diye boşanmayı düşünüyorsan ne biliyim..
ben seni savunacak bi taraf bulamadım kusura bakma

ya bir kere şu ''BOŞANMAK'' kelimesini öyle kolay kullanmaktan biz yeni evlilerin vazgeçmesi gerekiyor.
bir anlık sinirle söylemişsin belli ama bu kelimeyi duymaya ben çok sinir oluyorum ve gerçekten o raddeye gelmeden de kullanmam eşimi de en başından bu konuda uyarmıştım.
dışardan bakınca sen biraz abartmışsın gibi geldi bana evrekacım. keşke annesine giderken sen de gitseydin eve gelince sorununuzu çözerdiniz.

canım biz onla plan yapmıştık ve bir telefonla bu planımızı yok saydı bende ister istemez suratım asıldı oda suratım asıldı dıye bana bağrdı beni evliliin ne oldugunu bilmediğimi söyledi baya şeyler söyledi o tartışmada ben eviliği bilmedipimi düşünüyorsa evli kalmanın bir anlamı olmadığını düşündüm o sinirlilikle ve evden çıkıp gitmesine üstüne çok s,nirlendim o anki duygularımı anlatamam

siz artık çiftsiniz annesine gitmen gerekiyordu ve hatta oraya gidip hiç bişey olmamaış gibi davranman laızmdı...
onlar bunu anlamadan da eve geçip yerdiniz birbirinizi.. bu duurmda şimdi düşünüyorum benim eşim ben anneme giderken ben gelmiyorum dese çıldırıırm herhalde...
yani hasta olur yorgun olur gelmez anlarım ama bana sitem ile kısasa kısas der gibi.. olunca kabul edemem

canım bende istemezdim inan ama bana kakıp eviliği bilmediğimi birşey bilmediğimi söyleyip evden çıkıp gitmesine sinir oldum be orda ağlarken yanıma bile gelip konuşmadı. bide üstüne ne yaparsan yap msjı iyice sinir etti ne yapmamı istiyor diye düşündüm ve o sinirlilikle bunları yazdım

bide Evrekacım boşanmak istiyorum dedikten sonra biliyorsun dini nikah düşüyor.. yani demekki ağza kolay kolay alınmaması gereken bişey..
ben nişanlıyken eşime demiştim ki olur ki nişanlıyken ayrılmak istiyorum dersen ağzından çıkanın devamını getir sakın dönme...
bu evlilkte çok daha zor bişey.. Boşanmak istiyorum demeyi bence unut ve eşinden özür dile. kolay bişey değil. çünkü.. :44::44::44:

speedy canım ya kendi evin olsa yine neyse dersin kendi evim der geçerim. içimden geldiği gibi herşeyini gerkirse yeniden yaparım ama elalemin evine yaptığım her kuruşa ve emeğimize içim gidiyor gerçekten.
inşallah bir an önce kendi evimizin sahibi oluruz

canım ben oraya gitsem yüzüm asık olurdu ben mutluymuşum gibi davranamam hemen yüzüm düşer ister istemez konuşmam onlarında canını sıkmak istemedim çünkü hemen anlaşılır kavga ettiğimiz elimden gelmeyen birşey bunuda eşim biliyor. Ondanda gitmek istemedim

dini nikahın düşmesi için üç kere üst üste boşanmak istenildiğini söylemek gerekmiyor mu :26: bayan bir kere söyleyince düşüyor mu nikah? bu konuları da bilmek lazım aslında. hem 2011 de evlenen biri boşanmak mı istiyor, ne oldu ki böyle bir anda... Allah mutluluğunuzu tekrar versin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…