- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.701
kızlar günaydınnnnn
nasılsınızz
kızlar günaydınnnnn
nasılsınızz
hoşgeldin... noldu bakalım barıştınız mı
1 posta daha dayak yemek ister misin ?
gunaydın canım nerdesın sen bu saate kadar çatlıcam burda
ne yaptın nasıl gectı dun aksam?
yok yemek istemiyommmm spedyyyyyydün geldi akşam yemek yemicem dedi duş aldı ben dışarıya cıkcam annem birşey vercek gelcem hemen dedi bende arabayı bana bırak bende kredi kartını yatırcam dedim ozaman birlikte çıkalım dedi neyse ben arabayı kaldırımdan indirirken yüksekliği farketmeden hızlıca indirdim ve arabanın altını vurdum o arada napcağımı şaşırdım eşimde skain ol birşey yok filan dedi arabadan ama tuaf tuaf ses geldi neyse sanırım radyotörü vurdun dedi indik arkadaşını çağırdık o alıp bizi götürdü araba öylece kaldı . eve geldik konuşmadı benle tv izledi bende konuşmadım sabah kalktık o arabayı götürdü bende bir kaç işlerim vardı dışarda onları hallettim aradı araba için ne olduğunu normal konuştu biraz öncede msnde konuştuk normal anlamadım konuşmadan barıştıgınımı sanıyor neden böyle davranıyor bilmiyom galiba oda bende kırıldık
dışardaydım canım anca gelebildim ofise.
dün akşam birşey olmadı hiç konuşmadık yemek bile yemedi okadarda haızrladım gelirde yeriz diyeama bugünde sanki tartşmamışız gibi normal konuştu :44:
iyi işte konuşun yavaş yavaş düzelir böyle böyleee
aynen öyle gelenler mum yakmaktan çıkmaz evden :101:
dün buzluğa kırmızı biber,yeşil biber,patlıcan dolma attım 5*6 poşet oldu artık yapmam
geçen akşamda börek sarmıştım peynirli patatesli 3*4 poşette o oldu.
domatesimde var.
bamya,barbunyam var sıra fasulye de :82::82:
hoşgeldin canımmmm inşallah hepimizinyok canım hereks izmirden değil sadece dün denk geldin imirli sohbetine :)))))
biz buluşuuoz izmrlilerPPP
hııı bende anne tarafından izmirliyim aslında:))))
selam kızlar iyi sabahalr günümüz güzel geçsin
kızlar günaydınnnnn
nasılsınızz
ama ben sorunu cözmeden yokmuş gibi olmasını sevmıyorum yoksa o sorun başka bir sorun üstüne eklendiğinde dahada büyük olur bu akşam konuşcam o konuşmazsa bilee
ama ben sorunu cözmeden yokmuş gibi olmasını sevmıyorum yoksa o sorun başka bir sorun üstüne eklendiğinde dahada büyük olur bu akşam konuşcam o konuşmazsa bilee
benimde var hepsi,dolma börek,mantar,bamya.fasulye ıspanak....varda var ,benimkine diyorum derin dondurucu alalım rahatlayalım
hoşgeldin canımmmm inşallah hepimizin
canım bu hafta denizliye gidecektik gidemedik cumartesi arkadaşlarıyla birlikte açtığı yeni bir işyeri var eşimin oda durdu saat 5e kadar ses etmedim dedim iş için çabalıyor pazar günüde var ertesi gün oldu geç uyandık sonra bir telefon gene yeni açtığı iş yerine dolap alıncakmış eşimi çağırıyorlar gel diye bnde az suratım asıldı bu başladı sen ben bir yere giderken işte neden surat asıyosun her yere giderken haber ediyorum daha ne istiyon filan diye bende kızdım bundan sonra baya tartıştık neyse bu gitti saat 7ye geliyordu geldi akşamada annesigile gitcektik hadi gidiyoruz dedi bende gelmicem sen nereye gitceksen git umrumda değil dedim bu öylemi gelmiyonmu dedi bende hayır dedim işte gene o arada baya tartıştık bu çıktı gitti bana ne yaparsan yap diye msj çekti bende geri gelme yarın boşanma davası açcam dedimo sinirle ne dediğimi bile bilmiyorum sonra bu gece 12ye kadar gelmedi 12 geldi yattı uyudu moralim çok bozuk gözlerim şiş ağlamaktan daha 2 aylık evliyizz
tamam talım okudum...erkeklerin tartıştıktan sonra hiçbişi olmamış gibi davranmalarına sinir oluyorum,,sanki önceki olayı çözdülerde,,bende aynı tepkiyi veriridim..seni anlıyorum..şöyle yap böyle yap diyemiyorum..ama seni rahatlatacaksa aynı şeyler yaşıyoruz...ve ben bazen çok soğuyorum
canm siz ikinizde birbirinize kırılmışsınız ikinizde birbirinizden bekliosunuz tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış misali yavaş yavaş düzelir sonra da sen eşine sölersin kırıldığın noktaları başka türlü düzelmio çünkü
yok yemek istemiyommmm spedyyyyyydün geldi akşam yemek yemicem dedi duş aldı ben dışarıya cıkcam annem birşey vercek gelcem hemen dedi bende arabayı bana bırak bende kredi kartını yatırcam dedim ozaman birlikte çıkalım dedi neyse ben arabayı kaldırımdan indirirken yüksekliği farketmeden hızlıca indirdim ve arabanın altını vurdum o arada napcağımı şaşırdım eşimde skain ol birşey yok filan dedi arabadan ama tuaf tuaf ses geldi neyse sanırım radyotörü vurdun dedi indik arkadaşını çağırdık o alıp bizi götürdü araba öylece kaldı . eve geldik konuşmadı benle tv izledi bende konuşmadım sabah kalktık o arabayı götürdü bende bir kaç işlerim vardı dışarda onları hallettim aradı araba için ne olduğunu normal konuştu biraz öncede msnde konuştuk normal anlamadım konuşmadan barıştıgınımı sanıyor neden böyle davranıyor bilmiyom galiba oda bende kırıldık
canım bende sinir oldum ben çok inatçıyımdır dediğim dediktir. Eşimde normalde gelir konuşurdu ama bu sefer bana sen benim inadımı dqaha görmedin dedi herhalde oda inat ediyor böyle dedikçede iyice moralim bozuluyor bugünde normal konuşmasına ayrıca deli oldum sorunları çözmeden üstünü kapatmayı sevmiyorum bir daha birşey olursa bende bu büyür oda eklenir ve dahada kötü olur kendimi tanıyorum oyüzden o konuşmasa bile bugün ben karşıma alıp konuşcam kırıldıgım noktları söylicem.
selam tekrardan
erkekler genelde kolaya kaçmayı seviyorlar konuşmadann hopp atlıyorlar konuyu düz mantık işlediği için sanırımm
bende bazenn gıcık oluyorumm
ceylin sen nasılsınn canımm hallettiniz mi problemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?