Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hoşgeldin... noldu bakalım barıştınız mı
1 posta daha dayak yemek ister misin ?

yok yemek istemiyommmm spedyyyyyy dün geldi akşam yemek yemicem dedi duş aldı ben dışarıya cıkcam annem birşey vercek gelcem hemen dedi bende arabayı bana bırak bende kredi kartını yatırcam dedim ozaman birlikte çıkalım dedi neyse ben arabayı kaldırımdan indirirken yüksekliği farketmeden hızlıca indirdim ve arabanın altını vurdum o arada napcağımı şaşırdım eşimde skain ol birşey yok filan dedi arabadan ama tuaf tuaf ses geldi neyse sanırım radyotörü vurdun dedi indik arkadaşını çağırdık o alıp bizi götürdü araba öylece kaldı . eve geldik konuşmadı benle tv izledi bende konuşmadım sabah kalktık o arabayı götürdü bende bir kaç işlerim vardı dışarda onları hallettim aradı araba için ne olduğunu normal konuştu biraz öncede msnde konuştuk normal anlamadım konuşmadan barıştıgınımı sanıyor neden böyle davranıyor bilmiyom galiba oda bende kırıldık

gunaydın canım nerdesın sen bu saate kadar çatlıcam burda

ne yaptın nasıl gectı dun aksam?

dışardaydım canım anca gelebildim ofise.

dün akşam birşey olmadı hiç konuşmadık yemek bile yemedi okadarda haızrladım gelirde yeriz diye ama bugünde sanki tartşmamışız gibi normal konuştu :44:

iyi işte konuşun yavaş yavaş düzelir böyle böyleee

bence sende bişi olmamış gıbı davran sonra daha ıyı oluncada bu konuyu yerı gelırse konusursunuz anlaşırsınız
uzatmakla olmaz senın adına sevındım canım

benım karnım zil çalıyo yemege gıdım barı
gercı 24 saat yesem bebek dur demıyo yedıkce yıyesım gelıyo

gorusuruz

benimde var hepsi,dolma börek,mantar,bamya.fasulye ıspanak....varda var ,benimkine diyorum derin dondurucu alalım rahatlayalım
hoşgeldin canımmmm inşallah hepimizin
kızlar günaydınnnnn

nasılsınızz

ama ben sorunu cözmeden yokmuş gibi olmasını sevmıyorum yoksa o sorun başka bir sorun üstüne eklendiğinde dahada büyük olur bu akşam konuşcam o konuşmazsa bilee

sen konuş aynen canım böylece kapatmayın zaten

benimde var hepsi,dolma börek,mantar,bamya.fasulye ıspanak....varda var ,benimkine diyorum derin dondurucu alalım rahatlayalım

hoşgeldin canımmmm inşallah hepimizin

afiyet olsun canım güzel güzel yiyin.

canm siz ikinizde birbirinize kırılmışsınız ikinizde birbirinizden bekliosunuz tavşan daha küsmüş dağın haberi olmamış misali yavaş yavaş düzelir sonra da sen eşine sölersin kırıldığın noktaları başka türlü düzelmio çünkü

tamam talım okudum...erkeklerin tartıştıktan sonra hiçbişi olmamış gibi davranmalarına sinir oluyorum,,sanki önceki olayı çözdülerde,,bende aynı tepkiyi veriridim..seni anlıyorum..şöyle yap böyle yap diyemiyorum..ama seni rahatlatacaksa aynı şeyler yaşıyoruz...ve ben bazen çok soğuyorum

canım bende sinir oldum ben çok inatçıyımdır dediğim dediktir. Eşimde normalde gelir konuşurdu ama bu sefer bana sen benim inadımı dqaha görmedin dedi herhalde oda inat ediyor böyle dedikçede iyice moralim bozuluyor bugünde normal konuşmasına ayrıca deli oldum sorunları çözmeden üstünü kapatmayı sevmiyorum bir daha birşey olursa bende bu büyür oda eklenir ve dahada kötü olur kendimi tanıyorum oyüzden o konuşmasa bile bugün ben karşıma alıp konuşcam kırıldıgım noktları söylicem.

canım ben birşey olmamış gibi davranamıyorum elimde değil kendime sinir olurum bu huyuma direk yüzüme yansır sevincşmde kızgınlıgımda uzuntumde . Ve konuşmadanda düzelmem bugün ben alıp konuşcam

ama ben sorunu cözmeden yokmuş gibi olmasını sevmıyorum yoksa o sorun başka bir sorun üstüne eklendiğinde dahada büyük olur bu akşam konuşcam o konuşmazsa bilee

canım yaaa malesef bu erkekler böyle durumun biraz iyileşmesini bekle kızgınlığınız geçsin öyle konuş istersen su dan sebeplerde olsa çözümlenmeden kapanmaması lazım çünkü o zaman hepsi üst üste biniyor ve bu ufacık şeydeki günler süren sorunyanında devede kulak kalır
bende içime atmamaktan yanayım ama ne desem anlamıyor bıraktım o yğzden kendime daha çok zarar veriyorum neyseki artık sorun yaşamıyoruz oda ben de artık sorun istemiyoruz bağrış çığrış olsa bile gidip sarılıyoruz ki uzamasın yoksa bende bir surat asarım of of offf

selam tekrardan

erkekler genelde kolaya kaçmayı seviyorlar konuşmadann hopp atlıyorlar konuyu düz mantık işlediği için sanırımm

bende bazenn gıcık oluyorumm

ceylin sen nasılsınn canımm hallettiniz mi problemi

sanırım ilk yılımız ego savaşlarımızla geçecek,umarım hasarsız atlatırız hepimiz

canım cuma akşamı işten dönerken elimi tuttu ,bende bişi demedim eve geldik,brnde içimdekileri söyledim hastane olayını falan,kaldı öyle,onda haklısın dedi...ama sonra bi başladık yine kavga ettik..1 saat sonra gittim yanına uzandım düzeldik şimdi iyiyiz ama,geriye bakıp aklıma geldikçe soğuyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…