Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canımm çok iyi anlıyorum seni genelde böyle mevzular hep yaşanıyor kapanmış konu tekrarı olmasın yeterkii boşver takma kafana

kızçezlerimm nerdesinizz

eve geldimm soğuk dışarısıı ellerim ve burnum çok üşüdüüü :18:

mercimek çorbası yapıyorum hem :),

kocamı çıkışta almaya gidicem klima bakmaya gidicezz

Biz hala aynı yerdeyizzzz (( offf çok sıkıldım yahuu ama yarın yokum çok konuşmayın takibi zor oluyor (((((
klimayı inverterlü bakın canım bu arada daha az yakıyor bizde fujitsu var bütün yaz kullandık çok az geliodu

aynen canım bizim evde de inverter vardı çok az yakıyordu diğerlerine göre %50 elektrik tasarrufu oluyor

gidelim bakalımm

havada erken kararıyor artıkk bir yaz bitti nasıl bitti anlamadımm koşuşturmadan :)

malesef ben de aynı şekilde bir şey anlamadım yaz bitti geçti ev iş koca aile koştur koştur bitti (((

Cumartesi Günü amcamlar falan gelecek Toplam da herkes dahil. 10 kişiyiz.
Şöyle bir menü çıkarttım kendime nasıl olur bilmiyorum.

* tavuk tabletli Çorba
* Zeytinyağlı yeşil Biber Dolması
* Brokoli haşlama salata-üstüne yoğurtlu.
* Patlıcan-Kırmızı biber sirkeli salata
* Çoban Salata
* Nohutlu Pilav
* Ana yemek ne olur bilmiyorum hasanpaşa köfte desem acaba nasıl olur

gunaydın kızlar

speddy menu harıka

bende bı haftadır kendıme etlı nohut yapıcam bı yapamadım

hafta sonu yaparım ıns

havalardanmı ne bilmiyorum 2 gecedir uyuyamıyorum, sabah gayet iyi kalkıyorum ama öğlen bu saatlerde bir mutsuzluk, bir yorgunluk çöküyor üstüme
güz depresyonu:)

bu havalar benim en sevdiğim havalar,heleki yağmur fırtına varsa,agatha nın romanlarını okumak ,gece lambası eşliğinde süper keyifli,,,seviyorum kışı:)

bende çok sedviyrum bu havalarıı hele bide yağmur yağsınn misss:))

ama bi uyuşukluk yaptığı doğruu

evet smileyler gitmiş avatarlar küçülmüş düzenleme var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…