- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.661
canım bende iş yerinden giriyorum saolsun burdaki arkadaşlarım olmasa çok yanlız hissediyorum kendimive ben ciddiyim bir gün ayarlayalım toplanalım hem tanışmış oluruz yüzyüzede
ben henüz çalışmıyorum malesef, müsaitim bütün gün ayarlayalım tanışmış oluruz
ben haftiçi sabah 9 akşam 6 çalışıyorum haftasonu 2 gün tatilim. haftaiçi6dan sonrada müsait olurum haftasonu her saat siz bilirsiniz bana uyar bu saatler arası
görüşelim kızlar yaa..
bakın hatta eşler ile görüşelim olmaz mı ? yahu...
bu mesajı ben yazmadım yaw bu nerden geldi böle
haftasonu olsa daha ii sanırım eşim 6.30 gibi gelio haftaiçi.haftaya cumartesi olabilir eşimde evde yok
ben yazdım ama birleştirirken seninkini de aldım sorryy canım
Bu pazar eşlerle birlikte Eyüpte görüşelim mi bizim devamlı gittiğimiz bi cafe var oraya gelebilirsiniz
bu pazarda gideriz büyük ihtimalle
izmirliler bizden hızlı çıktı radyoloog ve speedy hanım!!!!!!!
evreka sen ne olursa olsun uzlaşma ortamı yarat inadını geçici süreyle bırak, sonra zaten fazlasıyla acısını alırsın:)
benim eşim arkadaşlarımla görüşme olayına bu kadar karışsa kesin çıngar çıkarırdım ben. evlenmeden önce 6 yıl birliteydik biliyor sosyal yaşantımı. çiftler arada farklı ortamlara da girmeli bana göre. tabi abartmamak lazım ama birbirine çok bağımlı olunca da herşeyin monotonlaşması daha erken olur.
ne iyisini yaparsın canım uzatma sen gerekeni yap evlilik sorumluluk ister görsün nasıl oluomuşbak bu saat oldu ne arama ne bir msj tık yok inat etti ama ben ondan daha inadımdır.neyse şurda kaldı 1 bucuk saat. Ben gene eve gideyim yemeğimi hazırlayım bekleyim kızsamda yemeksiz bırakmayım
bendeeee ama ben işyerinde ölcem sıkıntıdannnnsaolun kızlar valla bu forumda olmasa can sıkıtısından ölcem nerdeyse bütün gün pc başındayım
bana uyar canım ayarlayalım :)))canım bende iş yerinden giriyorum saolsun burdaki arkadaşlarım olmasa çok yanlız hissediyorum kendimive ben ciddiyim bir gün ayarlayalım toplanalım hem tanışmış oluruz yüzyüzede
ooo süper darısı başımaaa :)ben henüz çalışmıyorum malesef, müsaitim bütün gün ayarlayalım tanışmış oluruz
poff bende 8,30-6 hafta içi 08,30-12:00 cmrt günü çalışıyorum yakında ev hanımı olcam inşalah cmrt iş çıkışı eski geleneğimizi sürdürüyoz eşimle geizyoruz genelde pazarda ev keyfi temizlik falan yapıyoruz cmrt veya pazar benim için uygun hafta içi buluşmak zor olur geç kalırız hepimiz bir yerde otuyoruz sonuçta :)ben haftiçi sabah 9 akşam 6 çalışıyorum haftasonu 2 gün tatilim. haftaiçi6dan sonrada müsait olurum haftasonu her saat siz bilirsiniz bana uyar bu saatler arası
olur tabiki ama önce biz görüşelim benimki netten tanışdığım arkadaşlarla görüşmeme kızıyor kimin ne çöıkacağı belli olazmışş die haklı dagörüşelim kızlar yaa..
bakın hatta eşler ile görüşelim olmaz mı ? yahu...
oo süper ona denk getirmek lazım bu hafta kısmetse ben kızarkadaşımla buluşucam sonraki hafta için konuşalım :)haftasonu olsa daha ii sanırım eşim 6.30 gibi gelio haftaiçi.haftaya cumartesi olabilir eşimde evde yok
aldık gitti günay hoşgeldinnnnslm benıde aranıza alın :)
geldim işlerden ara vermek zorunda kaldım sizde maşallah döktürmüşünüzzzz :)))olur canım ozaman hep birlikte bir yer ayarlayalım haftaya cumartesi günü görüşelim magrenta nerde acaba o çalışıyordu cumartesi ama saat kaça kadar bide ona sıormak lazım müsaitmi diye
hehehe çatla patlaaaaizmirliler bizden hızlı çıktı radyoloog ve speedy hanım!!!!!!!
evreka sen ne olursa olsun uzlaşma ortamı yarat inadını geçici süreyle bırak, sonra zaten fazlasıyla acısını alırsın:)
benim eşim arkadaşlarımla görüşme olayına bu kadar karışsa kesin çıngar çıkarırdım ben. evlenmeden önce 6 yıl birliteydik biliyor sosyal yaşantımı. çiftler arada farklı ortamlara da girmeli bana göre. tabi abartmamak lazım ama birbirine çok bağımlı olunca da herşeyin monotonlaşması daha erken olur.
hiç birşey demicem canım yemeğni hazırlıcam. konusursada sakince sıkıntılarımı sölicem ve gene çok konuşcak bana kendi haklı oldugunu yanlarını sölicek ve ben gene susacamm
ne iyisini yaparsın canım uzatma sen gerekeni yap evlilik sorumluluk ister görsün nasıl oluomuş
bendeeee ama ben işyerinde ölcem sıkıntıdannnn
bana uyar canım ayarlayalım :)))
ooo süper darısı başımaaa :)
poff bende 8,30-6 hafta içi 08,30-12:00 cmrt günü çalışıyorum yakında ev hanımı olcam inşalah cmrt iş çıkışı eski geleneğimizi sürdürüyoz eşimle geizyoruz genelde pazarda ev keyfi temizlik falan yapıyoruz cmrt veya pazar benim için uygun hafta içi buluşmak zor olur geç kalırız hepimiz bir yerde otuyoruz sonuçta :)
olur tabiki ama önce biz görüşelim benimki netten tanışdığım arkadaşlarla görüşmeme kızıyor kimin ne çöıkacağı belli olazmışş die haklı dauyuz etmesin beni :)
oo süper ona denk getirmek lazım bu hafta kısmetse ben kızarkadaşımla buluşucam sonraki hafta için konuşalım :)
aldık gitti günay hoşgeldinnnn
geldim işlerden ara vermek zorunda kaldım sizde maşallah döktürmüşünüzzzz :)))
hehehe çatla patlaaaaPPPP dermişim sizde buluşursunuz sscccim üzülme sen şimdi yoğun tempoya giricen düşünme bunları PPPP
ben evlenmeden önce bütün vaktimi hep ona harcardım ama seviyorum eşimle dolanmayı alışverişi bile beraber yapıyoruz makyajdan kıyafete pazar alışverişimize çok eğlenceli oluyor lakin o kadar alıştıkki birbirimize nerereye gitsek hep beraber olmak istioz
eferin sen iyi davran zamanla anlar inşallah sıkma canını hadi kızlar şimiden çıkanlara iyi akşamlar ben işlerimi ayarlıyorum görüşürzzzz
tamam canım bu hafta sonu ayarlayalım ozamannhadi bende çıkıyorumm kızlar görtüşürüzzzzz öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?