Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın hekerseeee kızlarrr,,,ssscc neden uyuyamadın bengde geç yattım bu gece ,kayınvalidemdeydik geç geldik,bende esneyip duruyorumm..öğleden sonra hiç geçmezzz

gunaydın kızlar

hayırlı bır gun olsun ıns

nasıl gidio cnm hamilelik,bende bu aralar bebeik istiyorum.eşim açf den kaldı 1 sene kaybımız oldu,eğer şimdi yapmazsak iki yıl yapamayız o askerdeyken hamile olmak istemiyorum..şimddide çokmu erken bilemiyorum.keşke kalmasaydııı

günaydın kızlar
kk incelmiş iki yanda hadise çıkmış sizde de varmı böyle bişey
dün yazdım pazar günü bizde buluşalım dedim ama nerede ? okumadılar bile...
yine söyleyim. pazar günü eşimle eyüpte gazel istanbula gidicez isteyen gelsin eşi ile yada tek görüşmüş oluruz işte

kimse yok bu sabahhhh alla alla hayret,kızlar kaçtınızmı:)))neyse bende çalışayım bari biraz

bende normal kk çıkmadı öle bişi,okudum okudum ben kocaelideyim ,önümüzdeki haftasonu ist.a gelmeyi düşünüoduk,,kaçta gidiorsunuz ,ufak bi ihtimal ama neden olmasın

en guzel zamanlarımı yasıyorum suan cok yıyorum
Allah gonlune gore versın
eşinle aranı duzelttın ıns dımı
kendını hazır hıssedıysan her konuda beklemenın anlamı yok
eşin kalmasaydı keşke ama hayırlısı olsun ıns bıdakıne gecer

bende normal kk çıkmadı öle bişi,okudum okudum ben kocaelideyim ,önümüzdeki haftasonu ist.a gelmeyi düşünüoduk,,kaçta gidiorsunuz ,ufak bi ihtimal ama neden olmasın

akşam üstü gideriz büyük ihtimalle genelde pazar günlerimizde gidiyoruz
cumartesi yine misafir gelecek te mecbur pazara attık :96::96:

senin adına çok sevindim canım,benimde dün arkadaşım doğum yaptı ,minicik bi bebiş nasıl tatlıydı,çok canım çekti benimde:))
ben hazır hissediyorumda eşimd kararsız baba olabilecekmişim gibi gelmiyor diyo,,ama zaten erkekler genelde hep böle düşünürmüş baba olana kadar
aramız düzeldi ama kırgınlığım kaldı içimde,inşallah birikmez bunlar

akşam üstü gideriz büyük ihtimalle genelde pazar günlerimizde gidiyoruz
cumartesi yine misafir gelecek te mecbur pazara attık :96::96:

sizin evde türbe gibi mübarek:86:

sizin evde türbe gibi mübarek:86:

aynen öyle gelenler mum yakmaktan çıkmaz evden :101:

dün buzluğa kırmızı biber,yeşil biber,patlıcan dolma attım 5*6 poşet oldu artık yapmam
geçen akşamda börek sarmıştım peynirli patatesli 3*4 poşette o oldu.
domatesimde var.
bamya,barbunyam var sıra fasulye de :82::82:

içine atmamaya çalış canım biriktirme her sorunu konusarak halledın baktın tartışma olucak sus daha sonra konuş
bebek ıcın bende cok heycanlıyım ruyamda goruyorum emzırıyorum babamızda benden beter cok fazla sevınıyo bıde erkek olcagına daha bı sevındı gıbı geldı

spedyy valla ben senın kadar yapamazdım sanırım Allah yardımcın olsun
ıyıkı hamıle kaldım kımse kafasına gore kendını davet ettıremıyo :)
napım ben de yetişemem bu halımle ben gıdıyorum dogumdan sonra herkes gelsın :)

bana gelenler öyle bişeyki bak mesela geçen hafta gelenler izmirden geldiler çok alakasız birisi kayınpederin meslektaşı..
ama ailecek olarak herşeyimiz de en önde yanımızdalardı samimiyet çok fazla izmirden gelince mecburen hızlıca çağrımak zorunda kaldık.
yoksa yemeğe almaya düşünüyordum :85:

bu cumartesi gelenler amcamlar, kızı ve eşi olacak 2*3 haftadır her hafta gelecekler hep iiptal ettik biz olmadık bursaya gittik falan..

daha eşimin babannesi halası falan gelecek. artık yoruluyorum onun için bi karar aldık kimseyi özellikle arayıp çağırmıycaz gelmek isteyen gelecek dedik dün amcamlar aradı

çok mu samimiyiz çok mu içiçeyiz anlamadım

bızımkılerde normalde hergun arar gelırler kı eşimin akrabaları hep yurt dışında yada sehır dısında sıra yapmışlar dı herkes gelıcekmiş ama hamıle oldugumu ogrenınce yetişemez yorulmasın demişler ıyı etmişler benım tarafımda yakın oldugu ıcın kafalarına gore gelırler
ama gelemıyolar yorulmıyım dıye

canım sen hamilesin gelmeleri ayıp olur zaten dinlenmen lazım..
bizim taraf yine gelir hamile olsamda yemeklerini yapar öyle gelirler..
ne biliyim anneme büyük konuştum sanırım benimde başımda devamlı misafir..
Allah eksik etmesin çok şükür bundan sonra isteyen gelecek bize :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…