Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın kızlar iyi sabahlar işi bırakıyorum konuştum acil dilekçe örneği lazım bulamıyorum nette yardım lütfennnn

(Bu dilekçe ibraname değildir. İşçinin kendi isteği üzerine işyerinden ayrılması için hazırlanmış bir örnektir. İşçinin bu dilekçeyi kendi el yazısı ile yazması ve imzalaması daha uygundur.)

Tarih:____/___/_____

______________________________'ne,

____________________________________________________________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.

İŞÇİNİN

SSK No

Adı ve Soyadı

Adresi

İmzası

Böyle birşey buldum nette.Renkli kısmı yazma istersen almadıysan maaşını filan..

Son düzenleme:
Neden bırakıyorsun

teşekkür edeim canım ilgin için acil diye 4 kola yazdım dilekçeyi hallettim böyle olması gerekiyordu canım evlilik nedeniyle bırakıyorum uygun bir dilekçe lazımdı :))))

Hayırlısı olsun magrenta eğer müdürlerinle aran iyiyse konuşup onlar çıkarmış gibi yapmalarını rica edip işsizlik maaşı alabilirsin sonuçta sana tazminat verecekler en azından onlar çıkarmış gösterip işsizlik maaşı almana yardımcı olsunlar benim eski patron öle yapmıştı

Evreka naptınız dün akşam konuştunuz mu eşinle...

yok canım konuşmadım konuşmayıda düşünmüyorum evde soğuk soğuk yaşıyoruz yemek yiyip tv izleyip yatıyoruz inat etti bende inat ettimmm konuşacaktım ama arkadaşlarının yanında iyi davranıp evde gene eskisi gibi davranmasına sinir oldum bakalım nereye kadar gidecekk

Bizde tartıştık dün bu aralar havalardan heralde herkes tartışıyor Ama biz özür diledik hemen bir saat geçmeden

Ceylin siz ne yaptınız varmı gelişme eşinle..

canım günaydın ,gelişme derken işte biz barıştık hafta sonu ama tabi ,içim hala kırık dökük neyse üstünü örtmüştüm..takii bugün otobüsteki bir olay beni çok tuhaflaştırdı

sizde fikir verin benmi abartıyorum

işe gitmek için bindik otobüse,kalabalıktı ,durakta arka kapıdan biri bindi arabaya ,eşime kartını uzatarak "şunu uzatabilirmisiniz" dedi"git kendin bas alla alla "dedi çocuk öyle kalakaldı tabi bende,,ve eşimin öprali falan bozuk değildi el ele binmiştik arabaya,böyle tuhaff tepkileri var..bende "bu nasıl bir tepkidir ya" dedim"sende karışma herşeye "dedi

ben artık çok sıkıldım 4 aydır.bu davranışlar hiç normal değil.yanılıormuyum

Eşinin kafasına taktığı bir sorun mu var acaba ya da çocuk sana baktı kıskandı filan mı acaba

Eşinin kafasına taktığı bir sorun mu var acaba ya da çocuk sana baktı kıskandı filan mı acaba

hayır canım çocuğun beni gördüğünü bile sanmıyorum ,araba kalabalıktı ve çocuk kalabalıkta beni görebilcek durumda değildi.Ben eşimin bu garip hareketleriyle çok karşılaşıyorum,ve çok utanıyorum.Mesela ayağı taşa çarpsın yolda taşla kavga eder ona biri sebep olduysa ona çatar,ama dıştan görsen çok uysal dersin,ki ben onun uysallığından kibarlığından etkilenmiştim..bugün otobüsten inerken yüzüme bile bakmadı,ruh hastaları gibi davranıyor..ben onu sürekli kontrol etmekten bıktım.

Evlendikten sonramı bu şekilde gergin olmaya başladı flört döneminde olmamışmıydı böyle durumlar.

Evlendikten sonramı bu şekilde gergin olmaya başladı flört döneminde olmamışmıydı böyle durumlar.

flört dönemlerinde bir kaç kere karşılaşmıştım,onlar içinde herhalde gerçekten bişeye çok sinirlendi die düşünmüştüm...genelde buluştuğumuzda en mutlu anlarımız olduğu için bunları görmüyordum.
ben gerçekten alışık değilim ve kimsede alışık değildir die düşünüyorum hep kendimi suçluyorum,sürekli insanları eleştiriyor sürekli ben insanları sevmiyorum diyor,herkesin bir kusurunu buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…