- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.761
selam canım hoşgeldin aramıza
bizimde ilk 1 hafta olmamıştı
alkolü dene eğer olmazsa doktora gidin doktor jel veriyor rahat ilişki oluyor
günaydın kızlar iyi sabahlar işi bırakıyorum konuştum acil dilekçe örneği lazım bulamıyorum netteyardım lütfennnn
Neden bırakıyorsun
(Bu dilekçe ibraname değildir. İşçinin kendi isteği üzerine işyerinden ayrılması için hazırlanmış bir örnektir. İşçinin bu dilekçeyi kendi el yazısı ile yazması ve imzalaması daha uygundur.)
Tarih:____/___/_____
______________________________'ne,
____________________________________________________________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.
İŞÇİNİN
SSK No
Adı ve Soyadı
Adresi
İmzası
Böyle birşey buldum nette.Renkli kısmı yazma istersen almadıysan maaşını filan..
Evreka naptınız dün akşam konuştunuz mu eşinle...
yok canım konuşmadım konuşmayıda düşünmüyorum evde soğuk soğuk yaşıyoruz yemek yiyip tv izleyip yatıyoruzinat etti bende inat ettimmm konuşacaktım ama arkadaşlarının yanında iyi davranıp evde gene eskisi gibi davranmasına sinir oldum bakalım nereye kadar gidecekk
Ceylin siz ne yaptınız varmı gelişme eşinle..
canım günaydın ,gelişme derken işte biz barıştık hafta sonu ama tabi ,içim hala kırık dökük neyse üstünü örtmüştüm..takii bugün otobüsteki bir olay beni çok tuhaflaştırdı
sizde fikir verin benmi abartıyorum
işe gitmek için bindik otobüse,kalabalıktı ,durakta arka kapıdan biri bindi arabaya ,eşime kartını uzatarak "şunu uzatabilirmisiniz" dedi"git kendin bas alla alla "dedi çocuk öyle kalakaldı tabi bende,,ve eşimin öprali falan bozuk değildi el ele binmiştik arabaya,böyle tuhaff tepkileri var..bende "bu nasıl bir tepkidir ya" dedim"sende karışma herşeye "dedi
ben artık çok sıkıldım 4 aydır.bu davranışlar hiç normal değil.yanılıormuyum
Eşinin kafasına taktığı bir sorun mu var acaba ya da çocuk sana baktı kıskandı filan mı acaba
Evlendikten sonramı bu şekilde gergin olmaya başladı flört döneminde olmamışmıydı böyle durumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?