- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.801
canım ne güzel demişin hisettiklerimi yazmışın resmenBen normalde konuşacaktım ama bu şekilde davrandığı için hiç konuşmak istemedim dahada kırıldım dahda üzdü beni dünde akşam ağlama sesi duymuş geldi neyin var dedi neden ağlıyon dedi bende yok ben ağlamıyorum dedim ben ağlama sesi duydumda dedi neyin var demeside sinir etti beni ortada buz gibi hava var ve hala bana neyin var diye soruyor
sorun olduğu zaman sorun yokmuş gibi davranıp dah abüyük sorun yaratan erkeklerden biri eşin.umarım kendine gelir.
boşanalım dediğim için sanırım kırıldı oda bana ama gelip konuşmuyor eskşiden bu gibi küçük sorun olduğu zaman gayet uzun uzun anlatırdı konuşurdu benimle bunda bana sen benim inadımı görmedin diyip bu şekilde davranıyor bana inat yapıyor ama bilmiyorki ben ondan dahada inadım ve kinciyim. Ben yapılan hiçbirşeyi unutmam ve bu yaptıklarınıda unutmıcamm
Ceylincim etrafında sürekli ilgi gösterilen ne isterse yapılan birisi ise şımarmış kendisini başkalarından üstün görmeye başlamıştır.Birde insanlara güvenirmi
Yani ne denir ne önerilir bilemiyorum ceylincim ama sana yardımcı olabilecek tek kişi bu konuda uzman birileridir sanırım
evet canım sağol paylaştığın için,bu akiam uzman yardımı almamaız gerektiğini anlatıcam kendisine
evreka bırak inatçı olan eşin olsun ne kaybedersin ki.. sonra pişman olmaktansa şimdi git konuş kendin için yapacaksın bunu.içinden ne geçiyorsa neye kırıldıysan anlat onun da kırıldığı şeyler vardır belki o da anlatır. ikimizde kırgınız belki de birbirimizi yanlış anladık konuşalım daha fazla uzatmayalım filan de.. ne olacak kii...daha önceki evlilik hayyalerinizden bahset. ben hep mutlu olacağımızı hiç birbirimizi üzmeyceğimizi düşünüyordum filan de. daha fazla yıpranmayın. lütfennn konuş yada yazarak anlat duygularını...
Neyse biraz konuyu dağıtalım evinize gelen hediyeleri napıyorsunuzBen koyacak yer bulamıyorum ihtiyacım da yok
bana soranlara diyorum evimde hç bir eksik yok diye gelenleride kullanmıyorum evimin dekorasyonuyla alakasız kaldırıyorum kilere.
bende anlam veremedim sanırım dışarıya küs olduğumuzu belli etmemek içinmi dvarandı ama orda öyle davranınca bende herhalde barışmak itiyor sandım sevindim ama eve gelince gene aynı soğuklukslm kızlar
ceylın sorununu cok ıı anlıyorum daha once yasamıstım sonum ıyı olmadı
umarım sen başedebilirsin hersey ıyı olur
evreka canım senınkınede anlam veremedım acıkcası arkadaslarının yanında farklı evde farklı
ıns en kısa zamanda duzelırsınız
eve gelen hedıyelerı bende boş bı odam var oraya kaldırıyorum
bıde fikir almak ıstıyorum oğluma miraç adını Vermek ıstıyorum
sizce nasıl?
Hayırlısı olsun magrenta eğer müdürlerinle aran iyiyse konuşup onlar çıkarmış gibi yapmalarını rica edip işsizlik maaşı alabilirsin sonuçta sana tazminat verecekler en azından onlar çıkarmış gösterip işsizlik maaşı almana yardımcı olsunlar benim eski patron öle yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?