Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sorun olduğu zaman sorun yokmuş gibi davranıp dah abüyük sorun yaratan erkeklerden biri eşin.umarım kendine gelir.

sorun olduğu zaman sorun yokmuş gibi davranıp dah abüyük sorun yaratan erkeklerden biri eşin.umarım kendine gelir.

boşanalım dediğim için sanırım kırıldı oda bana ama gelip konuşmuyor eskşiden bu gibi küçük sorun olduğu zaman gayet uzun uzun anlatırdı konuşurdu benimle bunda bana sen benim inadımı görmedin diyip bu şekilde davranıyor bana inat yapıyor ama bilmiyorki ben ondan dahada inadım ve kinciyim. Ben yapılan hiçbirşeyi unutmam ve bu yaptıklarınıda unutmıcamm

huzursuzluk....eskiden(evlenmeden önce) annemle babam tartıştığında neyi bölüşemiyorsunuz.bunun için kavgamı edilir derdim..şimdi aynısını görüyorumki sen ben herkes yaşıyor..umarım bu yanlış tercih yaptığımız anlamına gelmiyordur.

Evrekacım eşin dediğin gibi boşanıcam demene kırılmıştır bence ne olursa olsun onu söylememen gerekiyordu diye düşünüyordur.Şöyle düşün tartıştınız ve eşin sana boşanalım dedi bence sende kırılırdın..Asıl sorununuz unutulmuş bu söz kalmış en son bence eşin o yüzden birşey yapmıyodur

Ceylincim etrafında sürekli ilgi gösterilen ne isterse yapılan birisi ise şımarmış kendisini başkalarından üstün görmeye başlamıştır.Birde insanlara güvenirmi

Ben aile danışmanından önce eşinin psikologa gitmesini düşünüyorum sorun evinizin içerisinde değil eşinin genel yaşmında dışardaki davranışlarından da etkileniyorsun

evreka bırak inatçı olan eşin olsun ne kaybedersin ki.. sonra pişman olmaktansa şimdi git konuş kendin için yapacaksın bunu. içinden ne geçiyorsa neye kırıldıysan anlat onun da kırıldığı şeyler vardır belki o da anlatır. ikimizde kırgınız belki de birbirimizi yanlış anladık konuşalım daha fazla uzatmayalım filan de.. ne olacak kii...daha önceki evlilik hayyalerinizden bahset. ben hep mutlu olacağımızı hiç birbirimizi üzmeyceğimizi düşünüyordum filan de. daha fazla yıpranmayın. lütfennn konuş yada yazarak anlat duygularını...

Yani ne denir ne önerilir bilemiyorum ceylincim ama sana yardımcı olabilecek tek kişi bu konuda uzman birileridir sanırım

evet canım sağol paylaştığın için,bu akiam uzman yardımı almamaız gerektiğini anlatıcam kendisine

Konuşun tabi ama onu suçlamadan hatanın onda olduğunu söylemeden biraz da kendin için istiyormuşun gibi konuş ve çok iyi araştır iyi bir uzmana gidin hem paranız boşa gitmesin hemde gittik faydasını göremedik demesin ilerde.

saol canım yazdıkların için

Neyse biraz konuyu dağıtalım evinize gelen hediyeleri napıyorsunuz Ben koyacak yer bulamıyorum ihtiyacım da yok

slm kızlar

ceylın sorununu cok ıı anlıyorum daha once yasamıstım sonum ıyı olmadı

umarım sen başedebilirsin hersey ıyı olur

evreka canım senınkınede anlam veremedım acıkcası arkadaslarının yanında farklı evde farklı

ıns en kısa zamanda duzelırsınız

eve gelen hedıyelerı bende boş bı odam var oraya kaldırıyorum

bıde fikir almak ıstıyorum oğluma miraç adını Vermek ıstıyorum

sizce nasıl?

bende anlam veremedim sanırım dışarıya küs olduğumuzu belli etmemek içinmi dvarandı ama orda öyle davranınca bende herhalde barışmak itiyor sandım sevindim ama eve gelince gene aynı soğukluk neysee daha fazla düşinmicemm. Miraç güzel isim canım

saol canım teşekkür ederim prosedürün dışına çıkacaklarını sanmıyorum daha çıkmama vakit var tekrar bi konuşmayı düşünüyorum bakalım :))

kızlar 2 gündür yokum fuar var burda sizden konulardan uzak kaldım bugün yine gidicem sabahtan bir göz atayım dedim
evrekacım canım kocanı seviyorsun kendin için aşkınız için bence ilk adımı sen at uzattıkça soğursun ve inan barışmak çok zor olur al karçşına konuş hissettiklerini anlat ellerini tut ve gözlerinin içine bak eminim oda soğuk kalmıcaktır uzatmayın canım.

ceylincim ters bir durum gerçekten bende böyle birşey olduğunda çok kızarım ama eşin için doğal bir durum bence öyle birşey yaptığında kırıcı olma ve iyi örnekler ver mesela otobüste olmuş sen şimdi oturuyor olsan ve yaşlı bir kadın gelse yer vermezmiydin de bu d onun gibi birşey insanlar yardımlaşmalı taş atıpta kolumuzmu yorulcak ama ne yalan söyleyim en nefret ettiğim şey dolmuşta para uzatmak yol boyunca sürünce sinir oluyorum bende inşallah dünki konuşma iyi geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyoruz.erkekler çocuk gibidir daha önce öğrenmediği şeyleri biz öğreticez sıkma canını üzülme herşeyin bir telafisi vardır elbet.

biznefesiz canım bence çocuğa isim verirken biraz modern bişeyler koymak lazım çünkü çok biliyorum çevremden isminden dolayı utananları nefret ettiklerini isim güzel olabilir anlamı güzel olabilir ama zaman geçiyor bir on yıl sonra anne neden bana bu ismi verdin dememesi için modern daha uygun olabilir diye düşünüyorum bunuda göbek adı yada ilk adı yapabilirsin.allah kolaylık versin isim bulmak çok zor iştir.

günaydın millet iyi sabahlarrrrrr hayırlı cumalar hayatımızda herşey istediğimiz gibi olur inşallah herşey yoluna girer :)) topluca dua edelim bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…