Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Şaşırdım ben ilk anlattığında stres kaynaklı gergindir diye düşündüm açıkcası öfkesini stresini çıkarmaya yer arıyordur dedim.Kendisiyle konuştun mu bu durumu o ne diyor.Sana karşı nasıl peki birde sosyal hayatı arkadaş çevresi filan nasıl...

Son düzenleme:

bunu onunla onlarca kez konuştum hem iyi hem tartışarakibunun beni çok üzdüğünü kırıldığımı v.s...ben huyumu biliyorum diyor..insanları sevmiyorum işte zorlamı diyor....hep suçu karşıdakinde buluyor..mesela kağının arkasında anahtar olup olmadığına bakmadan kapıyı çekti dışarda kaldık,,sonra beni tersleyerek"bidaha kapının arkasında anahtarı bırakma" dedi..bende "her seferinde kendi suçunu bastırmaya çalışıp karşındakini sçlama "dedim..bilmiyorum..ya gerçekten çok üzgünüm ben

Anladım tatlım stresten kaynaklı değil kişilik meselesi yani psikologla görüşmeyi kabul edermi acaba

Anladım tatlım stresten kaynaklı değil kişilik meselesi yani psikologla görüşmeyi kabul edermi acaba

bilmiyorum ama o raddeye gelirse etmek zorunda ben sorunlu bir eş istemiyorum ileride çocuğumuz oluncadamı böyle davranacak.ben düşünüyorum danışmana gitmeyi ama onlarada güvenemiyorum açıkçası hep paramızı alıp prof.davranmıyorlar gibime geliyor

Aile yaşantısı nasıldı çok pohpohlanmış mı acaba şımarık büyütülmüşmü

Aile yaşantısı nasıldı çok pohpohlanmış mı acaba şımarık büyütülmüşmü

ailesi çok iyi insanlar ama kendisi tek erkek ablalrı var..ve hepsi şımartmış doğru,ama yaptıkları şımarıklık dışında bişi bilmiyorum..
bi kaç aydır yaşadıklarıma bakıyorumda...!kimseyede anlatamıyorum..ona bile .artık tahammülümde bitti,hemen parlıyorum.sürekli onu kontrol etmekten sıkıldım

canım benim okudum yazdıklarını . eşinin yaptıkları hiç hoş değil psikolojik bu davranışları kesinlikle bir uzmandan yardım alması gerekiyor. Bende hemen kızarım ama elde avuçta bir sebep yokken suçsuzken kimseye kızmam

ve bu davranışları ondan soğumana ve evliliğinizin huzurun kaçmasına neden olur biran önce konuş bence canım

canım kızmaya bende kızarım ama kırıp dökmem öfkelenmem,insanları suçlamam ,ona göre insanlar sorunlu ben sorunluyum ondan bi sorun yok.
tabiki tartışmalar olacak evlilkte ama bizimkisi farklı oluyor..ben bilmiyorum..bir dr bulmamız lazım..yoksa böyle devam etmez.mutlu olmak için evleniyoruz..ama mutsuzum.ilk beyaz saçım geçen ay çıktı.

haklısın canım eşinin yaptığı değişik. bende geçen tartışmamızda ben neden evlendim ağlamak içinmi diye kendi kendimi yedim. Seni anlıyorum ama senin eşinin yaptığı sorundan değil kişilik ve psikolojik yapısından kaynaklanıyor. Biran önce konuşman iyi olur. Eşin anladğım kadarıyla kendini haklı görüp insanları sevmediğini söylüyormuş bunu söylediği zaman bunun normal olmadığını doktora gidip konuşmanız gerektiğini söylesen tepkisi nasıl olur

evet canım aynı anladığın gibi..şimdi ona telefon açıcam ve ben aile danışmanına gitmek istiyorum dicem bakalım ne dicek

canım telefonda değilde yüzyüze desen dahamı iyi olur Tepkisini hemen gösteren birisiyse belki bunada kızar

önce terapi merkezini aradım aile danışmanlıklarında eşle birlikte geliniyormuş 1,5 saat sürüyormuş iki danışman giriyormuş ve 200 liraymış..çokta pahalıı..
eğer eşiniz gelmeyi kabul etmezse aile değil bireysel danışmanlık alabilirsiniz dedi..

evet akşama bi konuşayım.bana dicekki 200 lira falan verilmez

canım çokmuş gerçekten ama işe yarayabilir bide bir kere gitmeniz yeterli olurmu acaba

Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah. ben ilk 3 ay çok zorlandım ama ben evliliğe alışamamıştım en ufak şeyde ağlıyordum filan. şimdi iyiyiz maşallah iyiyiz derken tartıştık mı 5 dk sonra unutup devam ediyoruz hiç uzatmıyoruz. ben eskiden söylemez surat asardım şimdi söylüyorum o da söylüyor yuvarlanıp gidiyoruz işte.

evreka bence eşinle bu akşam konuş. açık açık söyle, geçen gece arkadaşlarının yanındayken çok iyiydik ama gelince yine eskisi gibi oldu. buna çok kırıldım. arkadaşarın var diye bana iyi davrandığını düşünmeye başladım yoksa o gece artık barışırız diye düşünüyordum. benden soğuduğunu hissetmeye başladım bu şekilde inat etmemizin faydası yok filan gibi konuş. ne özür dile ne de onu suçla. ama konuşun mutlaka. yada mail at çok zorsa konuşmak. uzadıkça araya kırgınlık soğukluk girer. birbirinizi seviyorsunuz yapmayın.

ceylin ben senin için ne diyeceğimi bilmiyorum ama eşin neden insanları sevmiyor acaba bunu biliyor musun. gerçekten sevdiği insanlar yok mu. ne bileyim ailesi arkadaşları filan.

bence madem insanalrı sevmiyor çevrenden iyi insanalrı anlatsan işe yarar mı acaba. bugün iş yerimde bir arkadaşım sağolsun bana çok yardım etti meğer hala iyi insanalr varmış filan gibi. sen insanları sevdiğinden filan bahsetsen...

canım çokmuş gerçekten ama işe yarayabilir bide bir kere gitmeniz yeterli olurmu acaba

onuda sordum sorun büyüklüğüne göre değişiyormuş 15 günde bir oluyormuş sorna arayı açıyorlarmış yavaş yavaş
.

var beni seviyor ailesini benim ailemi o kadar ..sormuştum bi keresinde ailemi ve seni seviyorum demişti..zaten çok fazla arkadaşı yok hatta dışarıda görüştüğü 1 tane arkadaşı var

canım ne güzel demişin hisettiklerimi yazmışın resmen Ben normalde konuşacaktım ama bu şekilde davrandığı için hiç konuşmak istemedim dahada kırıldım dahda üzdü beni dünde akşam ağlama sesi duymuş geldi neyin var dedi neden ağlıyon dedi bende yok ben ağlamıyorum dedim ben ağlama sesi duydumda dedi neyin var demeside sinir etti beni ortada buz gibi hava var ve hala bana neyin var diye soruyor

Ceylincim etrafında sürekli ilgi gösterilen ne isterse yapılan birisi ise şımarmış kendisini başkalarından üstün görmeye başlamıştır.Birde insanlara güvenirmi

anldım canım olmadı bir kere gidersiniz bakarsın nasıl değişiyormu tepkisi neler ona göre devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…