Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım benim günaydınnnn

dün koçiile barıştık geldi koridorda yürüyordum arkamdan sarıldı öptü beni kırdın dedi bende sende beni kırdın dedim konuştuk baya artık kapatalım dedi uzatmayalım seninde gelip konuşacağın yok hep benden bekliyon bu tarz konuları dedi işte konuştuktan sonra ikimizde özür diledik birbirimizden sarıldık üstümden bir yük kalkmış gibiyim sasnki omuzlarımda bir ton ağırlık taşımışım. Kaç gündür uyuyamıyordum deliksiz bugün ilk defa deliksiz uyudummm

canım işten çıkma durumunuda aranız iyiyse tekrar konuş sonuçta belli bir süre işssizlik maaşını almak için yardım etsinler kaç yıl emek verdin sen o iş yerine.

gunaydın kızlar hayırlı cumalar
cok sevınclıyım bugun yarın bebeişimi gorucem ıns magrente isim konusunda cok haklısın cok zor ama her kafadan bı ses cıkıyo bende takdım kafaya bu ısmı eşimde karışmıyo kulagada hoş gelen bı ısım bakalım fıkır değişirmi bılmıyorum

evreka senın adına cok sevındım canım ıns bıdaha yasanmaz

hergün okuyorum ama hiç yazasım gelmiyor nedense hiç keyfim yok bu aralar..

herkese günaydın tek güzel yanı bugün cuma işte :44:

saol canımmmm bende sevindimm

bebişimizimi görcennnnnn eğer resim verirlerse burayada koy olurmuuu bizde görelim

gunaydın canım neden canın bişeyemı sıkkın yoksa havalardanmı

haftanın yorgunluguda olabılır dıkkat et kendıne

yok canım aslında herşey çok normal bi sıkıntı bi problem yok ama herhalde havalardan falan
bide hiç evde olmuyoruz devamlı bi yerlerdeyiz.. bu akşamda dövmeciye gidicem parmağımdakinin üstünden geçirticem uzun sürmüyor ama
taksime çık in derken 1/2 saatini alıyor

işten cıkınca ınsnaın hıc halı olmuyo bı agırlık cokuyo ınsana
bıde dışarı cıkılacaksa evımı ozluyorum bende
evlendıkten sonra evden dısarı cıkmaz oldum annem dıyokı
bekarken her dk bı yerdeydın ne oldu sana

agırlastım galıba bende hıc yorulmak ıstemıyorum
havalar desem ben bu havayı daha cok sevenlerdenım sıcak bana gore degıl
hep yagmur yagsın sıkayetım yok sıcacık evımde oturıyım mutluluk bu

cok mu duruldum ne

hamileliğinde verdiği bişeydir canım
ben sevmiyorum evde fazla oturmayı ne zaman ki evde olsam daha çok yoruluyorum yaaa
onun için sevmiyrum..

hamileliğinde verdiği bişeydir canım
ben sevmiyorum evde fazla oturmayı ne zaman ki evde olsam daha çok yoruluyorum yaaa
onun için sevmiyrum..

olabılır hatta bı aksam evde yemek ye ne ıstersen yapıcam dıyodu annem
ee kacamak yapmak hoşuma gıdıyodu napım

şimdi eşim dısarı cıkalım deyınce bıle burun kıvırıyorum

oda dıyokı sen evının hanımı cocuklarımın anası oldun otur oturdugun yerde

evet canım evde rahat ediyorsundur..
bende genelde evde olunca iş yapıyorum onun için sevmiyorum gezmek dediğimde.
çarşamba annemde perşemde kayınvalidemdeydim o yani

Kızlar günaydın evrekacım sevindim barışmanıza Ceylin ne yaptı acaba akşam konuşacaktı.

Kızlar günaydın evrekacım sevindim barışmanıza Ceylin ne yaptı acaba akşam konuşacaktı.

GÜNAYDIN CANIMMMM.ben de çok sveindim yaaa Dün gene başladı konuşmaya bana anlattı az çok biliyon nasıl konuştuğunu bu sefer çok konuşuyor diye sevindimmkaç gün konuşmayınca özlemişim konuşmasını

selam kızlar

hayırlı cumalar herkese,nasılsınız

bende dün yoğundum geldim okudum ama yazamadım

evreka çok sevindim barışmanıza canım ceylinde düzelmiştir inş.

selam kızlar

hayırlı cumalar herkese,nasılsınız

bende dün yoğundum geldim okudum ama yazamadım

evreka çok sevindim barışmanıza canım ceylinde düzelmiştir inş.

selam canım bende çok mutluyumm kafam rahatladı ceylini bende merak ediyorumm naptıki acaba yaa eşi ne tepki verdi

Çok sevindim inanki ilk adımın ondan gelmesi de daha güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…