- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #3.821
saol canım teşekkür ederim prosedürün dışına çıkacaklarını sanmıyorum daha çıkmama vakit var tekrar bi konuşmayı düşünüyorum bakalım :))
kızlar 2 gündür yokum fuar var burda sizden konulardan uzak kaldım bugün yine gidicem sabahtan bir göz atayım dedim
evrekacım canım kocanı seviyorsun kendin için aşkınız için bence ilk adımı sen at uzattıkça soğursun ve inan barışmak çok zor olur al karçşına konuş hissettiklerini anlat ellerini tut ve gözlerinin içine bak eminim oda soğuk kalmıcaktır uzatmayın canım.
ceylincim ters bir durum gerçekten bende böyle birşey olduğunda çok kızarım ama eşin için doğal bir durum bence öyle birşey yaptığında kırıcı olma ve iyi örnekler ver mesela otobüste olmuş sen şimdi oturuyor olsan ve yaşlı bir kadın gelse yer vermezmiydin de bu d onun gibi birşey insanlar yardımlaşmalı taş atıpta kolumuzmu yorulcak ama ne yalan söyleyim en nefret ettiğim şey dolmuşta para uzatmak yol boyunca sürünce sinir oluyorum bendeinşallah dünki konuşma iyi geçmiştir canım güzel haberlerini bekliyoruz.erkekler çocuk gibidir daha önce öğrenmediği şeyleri biz öğreticez sıkma canını üzülme herşeyin bir telafisi vardır elbet.
biznefesiz canım bence çocuğa isim verirken biraz modern bişeyler koymak lazım çünkü çok biliyorum çevremden isminden dolayı utananları nefret ettiklerini isim güzel olabilir anlamı güzel olabilir ama zaman geçiyor bir on yıl sonra anne neden bana bu ismi verdin dememesi için modern daha uygun olabilir diye düşünüyorum bunuda göbek adı yada ilk adı yapabilirsin.allah kolaylık versin isim bulmak çok zor iştir.
günaydın millet iyi sabahlarrrrrr hayırlı cumalar hayatımızda herşey istediğimiz gibi olur inşallah herşey yoluna girer :)) topluca dua edelim bugün :)
gunaydın kızlar hayırlı cumalar
cok sevınclıyım bugun yarın bebeişimi gorucem ıns magrente isim konusunda cok haklısın cok zor ama her kafadan bı ses cıkıyo bende takdım kafaya bu ısmı eşimde karışmıyo kulagada hoş gelen bı ısım bakalım fıkır değişirmi bılmıyorum
evreka senın adına cok sevındım canım ıns bıdaha yasanmaz
saol canımmmm bende sevindimm
bebişimizimi görcennnnnneğer resim verirlerse burayada koy olurmuuu bizde görelim
hergün okuyorum ama hiç yazasım gelmiyor nedense hiç keyfim yok bu aralar..
herkese günaydın tek güzel yanı bugün cuma işte :44:
gunaydın canım neden canın bişeyemı sıkkın yoksa havalardanmı
haftanın yorgunluguda olabılır dıkkat et kendıne
yok canım aslında herşey çok normalbi sıkıntı bi problem yok ama herhalde havalardan falan
bide hiç evde olmuyoruz devamlı bi yerlerdeyiz.. bu akşamda dövmeciye gidicem parmağımdakinin üstünden geçirticemuzun sürmüyor ama
taksime çık in derken 1/2 saatini alıyor
işten cıkınca ınsnaın hıc halı olmuyo bı agırlık cokuyo ınsana
bıde dışarı cıkılacaksa evımı ozluyorum bende
evlendıkten sonra evden dısarı cıkmaz oldum annem dıyokı
bekarken her dk bı yerdeydın ne oldu sana
agırlastım galıba bende hıc yorulmak ıstemıyorum
havalar desem ben bu havayı daha cok sevenlerdenım sıcak bana gore degıl
hep yagmur yagsın sıkayetım yok sıcacık evımde oturıyım mutluluk bu
cok mu duruldum ne
hamileliğinde verdiği bişeydir canım
ben sevmiyorum evde fazla oturmayı ne zaman ki evde olsam daha çok yoruluyorum yaaa
onun için sevmiyrum..
olabılır hatta bı aksam evde yemek ye ne ıstersen yapıcam dıyodu annem
ee kacamak yapmak hoşuma gıdıyodu napım
şimdi eşim dısarı cıkalım deyınce bıle burun kıvırıyorum
oda dıyokı sen evının hanımı cocuklarımın anası oldun otur oturdugun yerde
Kızlar günaydın evrekacım sevindim barışmanızaCeylin ne yaptı acaba akşam konuşacaktı.
selam kızlar
hayırlı cumalar herkese,nasılsınız
bende dün yoğundum geldim okudum ama yazamadım
evreka çok sevindim barışmanıza canım ceylinde düzelmiştir inş.
selam canım bende çok mutluyumm kafam rahatladıceylini bende merak ediyorumm naptıki acaba yaa eşi ne tepki verdi
GÜNAYDIN CANIMMMM.ben de çok sveindim yaaaDün gene başladı konuşmaya bana anlattı az çok biliyon nasıl konuştuğunu bu sefer çok konuşuyor diye sevindimmkaç gün konuşmayınca özlemişim konuşmasını
Çok sevindim inanki ilk adımın ondan gelmesi de daha güzel olmuş
evet gelmedi de inş.iyidir çifte iyi haber almış olucaz o zaman :)
evet ama ben biliyordum dayanamayıp konuşacağınıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?