Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydınlar haftasonum sürekli dışarda geçti malum kışın son demleri
cuma gecesi 2 de kayınvalidemden kalktık eve geldik bayılmışız cumartesi eşim kahvaltı hazırladı bana
Sonra 2 gibi yine bi çıktık taksime çizme almaya oradan da ümraniye ye. arkadaşa orada kaldık ertesi günü de benim annemlere gittik..
Eve geldik ev tozlanmış bu akşam çamaşır yıkıycam bide ütülerim var evide temizlemem lazım

hafta sonu bizde dışardaydık hepp
cumartesi günü kayınvalidemler geldi akyakaya sahile gittik gezdik tura çıktık gün bitti zaten
o gün sabaha kadar film izledikk
pazar evdeyiz dedik :) arkadaşlar aradı sahile gidiyoruz diye gittik onlarla gezdik yine dinlenemedik hiçç
dün 9:30da uyuyup kalmışım zaten yorgunluktan

Hayırlı mutlu güzel sabahlar kızlar Bugün evdeki ilk günümm ve eşim işe gitti düğünden sonra ilk kez ayrılmış oldukk bi hafta boyunca sabah akşam beraberdik şimdi tuhafıma gitti o yüzdenn, bu akşam ilk yemeğimi yapacağım inşallah bakalım nasıl olacakk

ne güzel canımm

güzel bi yemek hazırlarsınn :))

selam kızlar. inanılmaz yorgunum. evime gitmek istiyorum
cuma akşamı arkadaşımın kınasına gititk, acayip eğlendik eve geldiğimizde ayaklarım su toplamıştı
cmrtsi biraz temizlik yaptım.çamaşırları yıkadım.
akşam dışarı çıktık geç döndük.
dün sabah arkadaşlar kahvaltıya geldi. sonra düğüne gittim. düğünden hiçbirşey anlamadım. sırf takıyla geçti. ben zaten misafirden dolayı 3e geliyordu gittim. çok takılmadım, kızlarla kahve içmeye gittik:)
akşam yemeği eşimle evde yedik sonra ben umutsuz ev kadınları eşliğinde 3 haftadır yapmadığım ütüyü yaptım.
gece 1 falandı yatağa girdiğimde ama ayaklarımı hala hissetmiyorum.
bu hafta nasıl biter bilmiyorum

evrekaa hoşgeldin canım

sssc yorgun bi hafta sonu olmuş bende öyleydimm bi ağırlık var üstümde

iyiyimm canımm ne yapayımm kahve içiyorum şuann başım ağrıyor sanki bide

sen nasılsın ,?

ceylinden haber var mı

uzun zamandır yok ceylin yoğun sanırım
Ekim ayı da bitiyor yaaa dün eylül ayında evlenen arkadaşlarımızın yanına gittik.
Daha bizim 1 ay oldu dedi bi anda bastım kahkahayı dedim bende öyle diyordum 5. ayımıza yaklaşıyoruz
size de öyle geliyor mu bilmiyorum ama zaman çok hızlı geçiyor sanki

evet çok hızlı geçiyor zaman
bizimde dün 3 ay oldu işte
bu kadar hızlı geçmesi korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…