- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.241
kızlarrr
nasılsınız bakalımm
uzuuun zaman oldu yazmayalı, unutmadım sizleri ama
interneti bağlatmadık daha evimize, annemdeyim şu an ordan yazıyorum,yakında gelicem ama inşallah
yakında görüşmek üzere öpüldünüzzz
canım benim hoşgeldiinn
iyisin dimi??
kısa bi zamana bekliyoruz , öpüyorumm
hahahaha götür canım iyilik meleği olmuşun eferin :))))) bende severim cicibebeyi :)şu an bir kupa çay ve içine doğranmış eti cici bebe ile sağlılı yaşam öncesi sondan önceki kalorilerimi alıyorum:)
iş arkadaşım sabah dişini çektirdi birşey yiyemiyor iyilik yapayım dedim gittim cici bebe aldım yesin diye paketin yarısını ben yedim sayılır.
ama tadı o kadar güzelki pişman değilim
sen al canım senin nedein var ufaklıkda kocaman olmuş maşallah :)slm kızlar
verdıgınız butun kıloları ben alıyorum
6 kılo almışım bugunde tam 4 ayımız bıttı:)
lahana çorbasımı suyumu lakin suyunu yaptım bir işe yaramadı çorbasını yaptım işe yaradı lakin bir süre sonra içilmiyor 2 ve 3.defa yapmaya çalıştım kusuyordum o kadar güzel bir tadı ve kokusu var yane :) ama çorbası gerçekten işe yarıyor 1 hafta sıksan dişini kilo verirsin geride almazsın ama ben yapamıomfırında mı yağda mı kızartcaksın canım balık diyette veriyorlar çünküü ama yağda kızarmış olmıcakmışş
bugün sebze var ıspanak yapıcam köfte var bide
eşim makarnada istedi o yer ben yemem
kızlar ben lahana kürüne başlamayı düşünüyorum
kızlar dğün tarihlerinz ne zamndı alışabildinzmi ewliliğe:):)ailelerine
hoşbulduk gizimm
çook iyiyim bitanem Allaha şükürler olsun, 1 ay olcak nerdeyse kavuşalı
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
herkese selam söyle gizim çıktım ben yine gelirim yakın zamanda yine
Kızlar misafir için vazgeçilmez menülerinizi yazarmısınız pazara yemekli misafirim var yemek bulamıyorum :26::26::26:
hahahaha götür canım iyilik meleği olmuşun eferin :))))) bende severim cicibebeyi :)
sen al canım senin nedein var ufaklıkda kocaman olmuş maşallah :)
lahana çorbasımı suyumu lakin suyunu yaptım bir işe yaramadı çorbasını yaptım işe yaradı lakin bir süre sonra içilmiyor 2 ve 3.defa yapmaya çalıştım kusuyordum o kadar güzel bir tadı ve kokusu var yane :) ama çorbası gerçekten işe yarıyor 1 hafta sıksan dişini kilo verirsin geride almazsın ama ben yapamıom
selam benim 5 haziran evli değilmişim gibi hissediyorum sanki beraber yaşıyoruz :))) aileye alıştım lakin 2 tarafında da ortasında olmakta fayda var kayınvalidemin üstünde oturuom :)
Kızlar misafir için vazgeçilmez menülerinizi yazarmısınız pazara yemekli misafirim var yemek bulamıyorum :26::26::26:
speddy senden de çorba tarifini alabilirmiyim deneyim
Giz senin fırında patatesli tavuk tarifini alma vakti geldi sanırım
bnde alıştım sayılır ama bugünlerde üstümde bi halsizlik war hiç bişi yapmak istemiorm 2 eylülde ewlendim bnde
fırında tavuk ve rulo köfte nasıl yapıyosun evreka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?