Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Sanırım tarifler çok oldu 2011 hamarat gelinlerine paylaşım yapsanız daha iyi olur
tabi bundan sonraki paylaşamları konu içeriğinden şaşmasın :44:

hamarat gelinler:)

speedy senin tavuk bulyonlu çorbanı deneyeyim güzele benziyor.

fırında tavuk knorrun hazır soslarıyla da güzel oluyor.

benim yemek menüm:)
mercimek çorbası,
pirinç pilavı,
mantarlı et/tavuk sote ya da patlıcanlı köfte ya da hasanpaşa köfte
yoğurtlu kabak*havuç salatası, brokoli salatası, karışık kızartma, mücver, zeytinyağlı fasulye, duruma göre karar veriyorum.

ben hazır soslardan kullanmıyorum eşimin rahatsızlığı var dokunuyor ona bende evde kendim yapıyorum

ibrahim saraçoğlunun tarifi internette araştırınca çıkıyor canım

koklamadan içmek lazım sanırım

Son düzenleme:
acaba dişimi sıkabilirmiyimm çok merak ediyorum denemekte fayda varr

lahana kürünün detayları ne kızlar.
gerçekten işe yarıyorsa yapabiliriz
bir kaç gün koklamadan içeriz herhalde

Moral bozmak gibi olmasın lakin rezalet bir koku daha pişerken eve yayılıyor içeceğiniz zaman ise of of offf ağzınıza gelene kadar sabredebilirseniz geldikten sonra kusma garantili ilk yaptığımda ilk gün aman bu ne ben içerim bunu dedim çorbayı annemö yapmıştı ilk kokuyu almadım yane 2.gün hiçbişi yememeyi tercih etmiştim günde 2 bardak çorba 1 domates 1 salatalık falan yiyordum 3.gün 1 bardak çorbayı zorla içitim aklıma çorba geliyordu tokum ben tokum diyordum hehehe ama süper işe yarıyor faydalı :) suyunda aynı fasydayı görmediğimi tekrarlayım :)

gerçekten işe yarıyorsa ben denerim. lahana zaten yemeğini yaparken bile kötü kokuyor hiç sevmem ama kilo vermek için katlanırım.
hatta yanıma da iş yerinden birini bulursam yapabilirim gibime geliyor.

Lahana gerçekten kötü kokuyor iş arkadaşım kullanmıştı keten tohumu deneyebiliriz ya da çiçek tozu onlarda çok etkili kilo da çiçek tozu kullanmıştım ben 2 kilo kadar vermiştim

bayrama kadar eski formuma kavuşturacak olmasa da zayıflatacak başka birşey biliyorsanız onu söyleyin yoksa ben hafta başı lahanaya başlarım.

netteki kadar ağır yapmam yapamam zaten.
sabah kalkınca içerim çorbayı. şirkete gelince küçük bir tost ara öğün gibi. öğlen şirketteki yemeği yerim abartmadan.
akşam lahana çorbası ve salata.
gün içinde de yeşil çay bitki çayları bol su.
uygulayabilirsem kilo veririm herhalde.

sssccc evde olduğun bir gün başla en azından lahanaya çoğu kişi durmadan istifar ediyor keten tohumu ya da çiçek tozu deneyebilirsin ben çiçek tozu ile kilo vermiştim o da kötü tadı ama lahanaya bakarak iyi :)

gittim kendime 2 şekerli koca kupa da çay aldım aslında yeşilçayımda var severim böyle bitkileri böcekleri
ama çok ağır geldi bana yeşilçay zor içiyorum

speedy yeşil çaya biraz limon sıkarak iç. tadı daha güzel olur.
bir de mümkünse sallama değilde aktardan alıp kendin demle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…