- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.441
Evreka işin yok sanırım bugün
hosgeldin canim bende 3 aylik evliyim....
bimin mantısı nimet mantı mı giz. hiç denemedim bugün ondan mı yapsam acaba
ben bimden aldım buzdolabından mantı güzel diye aklımda kalmış resmen hamur yedim tavsiye etmiyorum kızlarrrr :)
bimin mantısı nimet mantı mı giz. hiç denemedim bugün ondan mı yapsam acaba
ben bimden aldım buzdolabından mantı güzel diye aklımda kalmış resmen hamur yedim tavsiye etmiyorum kızlarrrr :)
valla benimde pratik eksiğim var yapa yapa öğrenicez canım çalışıyorum diye rahattım işi bıraktım bundan sonra mutfaktayım pratik bilgileri burdan paylaşırım netten bol bol tarif al kafana göre değiştir çok güzel şeyler çıkar bence ortaya geçen beşamel soslu tavuklu fırında kabak yaptım çok da güzel oldu bi kere brokoli çorbası yaptım oda güzel oldu tarifi al az ölçüce dene kötü olursa ziyan az olsun :)iyiki de almamısım o zaman :)) bende yeni evliyim yemeklerle aram pek iyi olmadıgından öğrenme aşamasında pratik gıdalara basvuruyorum :)) yaptıgım yemeği eşim beğenmezse yanında sunabileceğim bişeyler olsun diye
hadi yaa fırında şuannn üzgünümmm ((
bende bimden mantı aldımm onu yapıcam yoğurtlu çOk canım çekti napıyımm
bimin bi yuva mantısı var bide gül desenli mantı varikisi de güzel canım ben denemiştim
günaydın kızlar çarşamba gününüz güzel geçsin hepinizin
günaydınnnn kızlarrrr dün herkes mantımı yaptııben bimden denemedim evimin yan taraında yufkacı var ordan alıyorum 5 tllik koçişle bana yetiyorda artıyor bilee. Bide çok güzel aynı annemın yaptıgı gibi afiyet yiyoruz. Markettekinlr genelde güzel olmuyor ama belki biminkinler güzeldir
Bimdeki kolaylık ya uzun süre önce alıp atmıştım buzluğa bi haftasonu hızlıca yaptım kolayoldu
dün bende el yapımı aldım yufkacıdantadı da lezzeti de güzeldi bi de dün vakumlu hurç aldım ne büyük kolaylıkmış yaaaa
bazanın altındakiler şimdi kağıt gibi öyle güzel ve fazla yerim oldu kirahatca sığdım
Bimdeki kolaylık ya uzun süre önce alıp atmıştım buzluğa bi haftasonu hızlıca yaptım kolayoldu
dün bende el yapımı aldım yufkacıdantadı da lezzeti de güzeldi bi de dün vakumlu hurç aldım ne büyük kolaylıkmış yaaaa
bazanın altındakiler şimdi kağıt gibi öyle güzel ve fazla yerim oldu kirahatca sığdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?