Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

keşke uyusaydın canım yaaa bugün geçmek bilmez şimdi

Evde olduğunda muhakkak bir meşgalen olması gerekiyor. boş boş oturmak imkansız, evde olduğum zaman şimdilik iyi kötü bir meşgale bulabiliyorum, eşim ve eşimin aileside çok yakından ilgileniyorlar kendimi yalnız hissetmemem için. şimdilik zaman geçiyor ama dediğin gibi bebişim olduğunda çalışma taraftarı değilim pek. eğer mecbur kalırsam evet, ama onun haricinde bebeğimin anneanne/babaanne'nin büyütmesini istemiyorum. o zevki ve sıkıntısını kendim yaşamak istiyorum :)

Mutlu günler gelinler çaycımı ilk kullanım için çalıştıracağım inşallah ama kullanma kılavuzu kaybolmuş çeyiz serilirken, herhangi bişi yapılıyor mu ilk kullanım için? :44:

hoşgeldin magrenta vallamı cuma günü yarım günmü oh oh spedyy bankada çalışıyordu dimi eşin ozaman kesin bizimde tatilll

bende bankacıdan duydum o zaman kesin biizmde tatil olur ilaç gibi gelir vallahi bir sorayım dedim sized :))) bakalım bekleyip görücez :)

Mutlu günler gelinler çaycımı ilk kullanım için çalıştıracağım inşallah ama kullanma kılavuzu kaybolmuş çeyiz serilirken, herhangi bişi yapılıyor mu ilk kullanım için? :44:

Ben ilk su kaynattım onu kullanmadan döktüm kokusu filan gitsin diye fırınıda bir süre boş çalıştırmıştık kokusu sinmesin yemeklere diye

Son düzenleme:

BENİM çaycım yok canım klasik bi çaydanlığım var işte çaycı da bu durumda ben oluyorum

bayram sonrası perşembe cuma da tatil olur mu acaba kızlar uf ya eşim çalışcakmış bayramın 1. günü

selam kızlar. yeni gelinler hoşgeldiniz.

ayyy çaycı demeyin. pazar günü kahvaltıya misafirlerim geldi. mutfağı toplarken çaycının demliği porselen, resmen tuzla buz oldu. altı metal o da yamuldu. hurdacıya versem 1 tl vermez
kullanmadan önce su kaynatıp o suyu dökmüştüm. başka birşey yapmadım.

keşke bize de cuma tatil olsa. ama 6yıldır olmadı bu sene de olmaz sanırım
bayramdan sonra 1 gün olsa belki de 2 günü birden tatil yapmazlar gibime geliyor.

bende 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum eğer maddi durmumuz iyise dahada uzun olabilir ama herşey maddi duruma bağlı

canım bende tefalın çaycısı vardı kırılmadan öncee elimden tepsi düştü üstüne kırıldı ilk kullanırken bulaşık makinesinde yıkadım sonra suyla kaynattım o suyu doktum daha sonra kullanmıştımm şimdi cam olan demliğini almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…