- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.421
Selam kızlar ya ben inanılmaz yorgunum dün girmiştim bir ara bahsettiğim arkadaş gittikten sonra uzanayım dedim dalmışım eşimde uyandırmamış uykumu alınca gecede geç yattım sabah kalktım işe 11 de gelcektim bugün eşimi gönderdikten sonra yatayım dedim ama akşamdan kalma çayın bardakları filan vardı onları yerleştireyim dedim çamaşır vardı yıkanmış kuruyanları kaldırdım ütülenecekleri ayırdım şunuda yapayım bunuda derken zaman geçti uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi...Sabah uyumalıydım tekrar bugün bitmez.Yeni gelinler hoşgeldiniz hepiniz...
yok yok gözünü korkutmak için demiyom deneyimimi söylüyom ama alışıyon zamanlaçalışmasanda evde sıkılırsın ben anca bebişim olunca çalışmak istemiyorum onada var baya . Evde yanlız durmakta zor
hoşgeldin magrenta vallamı cuma günü yarım günmü oh ohspedyy bankada çalışıyordu dimi eşin ozaman kesin bizimde tatilll
ay süper yaaabu sene iyi tatil verdilerr
Mutlu günler gelinlerçaycımı ilk kullanım için çalıştıracağım inşallah ama kullanma kılavuzu kaybolmuş çeyiz serilirken, herhangi bişi yapılıyor mu ilk kullanım için? :44:
Mutlu günler gelinlerçaycımı ilk kullanım için çalıştıracağım inşallah ama kullanma kılavuzu kaybolmuş çeyiz serilirken, herhangi bişi yapılıyor mu ilk kullanım için? :44:
size yarıyor işte ne güzelbizim hem işlerimiz yoğun hemde böyle izinler verilmez bizde
bizim idari tatiller bizede yansıyor o yönden iyi memur gibi çalışıyoruzz
bayram sonrası perşembe cuma da tatil olur mu acaba kızlar uf ya eşim çalışcakmış bayramın 1. günü
Evde olduğunda muhakkak bir meşgalen olması gerekiyor. boş boş oturmak imkansız, evde olduğum zaman şimdilik iyi kötü bir meşgale bulabiliyorum, eşim ve eşimin aileside çok yakından ilgileniyorlar kendimi yalnız hissetmemem için. şimdilik zaman geçiyor ama dediğin gibi bebişim olduğunda çalışma taraftarı değilim pek. eğer mecbur kalırsam evet, ama onun haricinde bebeğimin anneanne/babaanne'nin büyütmesini istemiyorum. o zevki ve sıkıntısını kendim yaşamak istiyorum :)
ben 9 gün diye duydum ama belli olmaz canımm
şanslısınız canımbana 29 ekimin hiç bi hayrı yok ki. :26: keşke bize de cumadan verseler
bir bakıyon hem 29 ekimi için cumadan hemde bayramı 9 gun verıyorlarmışş
bende 1 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum eğer maddi durmumuz iyise dahada uzun olabilir ama herşey maddi duruma bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?