- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.461
vakumlu hurçmu yaa banada lazımmm benim hiç bir eşyam bazaı değil bazı eşyalar hurçların içinde giysi odasında duruyor sinir oluyorum dolap alcaktım onlar için. Ne kadarlık eşya sığdı canım bide nasıl birşey bende alıp gardolabıma sığdırabilirmiyim acabaa
Kızlar hepinize günaydınnn,
günaydın canım nerelerdesin sen yaaaa
bimden aldım canım 8 tane falandı işte. nevresim takımlarım,battaniye,yorgan,yazlık pikelerim bunların hepsini doldurduk içlerine..
hem çok kullanışlı hemde çok rahat alabilirsin öyle bişey vakumlayıp alacağın dolaba koyarsın
bende akşam işten çıkar çıkmaz giderim alırımmmbenimde gardolabın üstünde bunlar sinr oluyordummm iyi oldu valla iyiki dedin speddyyy
Eki Görüntüle 279118
Annemde var çok memnun bende baktım herley dökülüp saçılmadan güzel duruyor yerimde var buzdolabının yanına koyucam.Annem kullandığı için biliyorum çok kullanışlı oluyor.yatak tipi olanlarda en alttakileri almaya zorlanıyormuşssun ,hemde onda yer bulmaz daha zor
Buna göre yerin var ise böyle al tabiki.
ben mutfak sektöründe çalıştığım için blok kapaklı daha rahat dedim
ne biliyim kiler gibi bi yerin var ise mesela üstüne de bişeyler koyabilirsin anlamında ama sen mutfağa koyacakmışşsn.
Ben evde Vestelin beyaz eşyalarını kullanıyoum çok memnunum. arçelik zaten güzel hiç sorununu duymadım
:26: geldim işte,,iş yerinde bi süredir sitelere giremiyorduk,akşamlarıda evde fırsat bulamadım,bide söylemesi ayıptır bi blog yaptım kendime onunla uğraşıodum..ancak işte gelebildim,umarım herkes eksiksiz olarak iyidir.
bu arada ben derin dondurucu bakıyorum tercihim arçeliğin dik duran buzluğu 6 çekmeceli,artık buzdolabının buzluğa bişi sığramıyorum..arçelik 900 küsür bide vestel var peşin de 700 e kadar düşüyormuş[/B]
Günaydınnn kızlarrr :):):)
[/QUOTE]Kilerim olsaydı belki düşünebilirdim ama,dediğim igibi diptekileri zor olur almam,vestel benimde evdekiler vestel hatta seninle çamaşır mak.aynı ,enerji sınıfına bakmak gerek arada fiyat farkı var acaba enerji farkındanmı ben a+ istiyorum dünya kdr elektrik parası gelmesin sonra,,
[/QUOTE]Kilerim olsaydı belki düşünebilirdim ama,dediğim igibi diptekileri zor olur almam,vestel benimde evdekiler vestel hatta seninle çamaşır mak.aynı ,enerji sınıfına bakmak gerek arada fiyat farkı var acaba enerji farkındanmı ben a+ istiyorum dünya kdr elektrik parası gelmesin sonra,,
canım benim merak etmiştikkkk senii naptın görüşmeyeli. Eşinle durumlar nasıl ?
canım iyiyim çok şükür şimdidlik iyiyiz ,çocuk istediğimi söyledim ama o istemiyor..daha çok erken diyor ama ben çok istiyorum napim
böyle işte..sen nasılsın sen düzelttinmi:)
derin dondurucada çekmeceli alırsan daha rahat edersinn
benimkide çok erken daha tatil yapamadık tadını çıkaramadık,başlıcaksın kusmaya mide bulantısına bi sürü eziyet olcak acelemiz ne diyor,,,sanki bugün yapınca yarın doğcak bebeik dedim bende 9 ay sonra doğcak niye yapmıyoruz ya,dedim en son kesinlikle istemiyorum dedi sinir oldum..bi keresindede şakayla karışık ben pabucumu dama attırmam dediEvet canım ben çok memnunum tüm eşyalaımdan
bi bak ona göre yine Vestel tercih edebilirsinaslında çok kullanışlı bişey ya tüm dondurucularını bi yerde toplayabilirsin
evet bende memnunum ama şimdi tekrar baktım vestelinkli c sınıfıymış ,yine arçeliğe dönüş yapıcam sanırım.
bu arada ceylin canım benim eşimde bebek konusunda 1 kere ciddi ciddi konuştuğumuzda düşünmüyorum ya çok erken demişti 1/2 sene sonra kısmetse falan dedi. her erkke böyle sanırım.
Aman kızlar ne bileyim ya ,bende heves ediyorum,zaten çocuğun doğması 1 sene olcak..ama istemiyor işte,,ben diyo baba olmaya hazır hissetmiyorum kendimi...daha ben çocuğum diyo...ee yuhhh dedim ufalda cebime gir 27 yaşındasın saçmalama dedim
ama yine istemiyor işte..
napim bende evimin eksikliklerini tamamlarım
bu arada bu kk ya yine bişiler olmuş
Benim eşim 29 yaşında bak üzülme
şaka bi yana canım erken gerçekten evle uğraş ufak tefek borçlar var ise onları bitir falan canım
Bebek büyük sorumluluk ve büyük sabır isteyen bişey. gez dolaş en önemlisi de evlilğin tam anlamı ile tadını çıkart
zaten başka çaremde kalmadı,,,zaten sorunum yaştan değil,,artık kadınlar 40 yaşındada gayet rahat doğum yapabiliyorlar,,biz 5 senedir çıkıyoruz beklemenin anlamı yok biran önce büyüsün gitsin dedim,ee zaten eşim derstende kaldı askerede gidemicek,seneye askere gidincede çocuk yapamıcaz..3 sene sonra olacak otoamtikmen ..öff yok yok ikan etmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?