- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.741
ceylin mesaj karışmış böyle yazıyorum alıntı yapmadan.
Kışlığım geçen seneden kalanlar var yeni aman aman bişeyim yok. bi çizme aldım geçenlerde o kadar işte
gel gel gel 9 gün tatil Gelllll :44:
ben baktım cnm batikte hep kısa kollu ve hep ayrılmış şeyler var bişi bulamadım haftasonu sinir oldum
ya aslında bir sürü ihtiyacım var ama evlenince bişey oldu ,herşeyi beğenip almaya gidip vazgeçiyorum
bi bakim kırmızı elbise,lcw da siyah kısa bi mont görmüştüm onuda alırım,bakayım bi çıkayımda bu öğlen neler olcak
saçım işte ana rengim açık kestane,,,şöyle diyorum bi kaç yerine balyajmı attırsam perçemlere aralara falan,bi yandanda diyorum,orjinaş saçını bozma,zaten beyazlayınca bol bol yaptırcan,bilemiyorum işte...biraz bakım yap istersen açtırma şimdieeden sende,ne renk düşünüosun
:) o şey bende de oldu elime alıyorum neyse sonra alırım diip bırakıyorum
benim saçım şua<nda kızıl siyah canım ama diplerinden çıktı boyatmak istediğimde bronz kahve
ne kötü diyorum bununla bi çeyrek alırım kenara atarım...sanki şimdi giymiceksek ne zaman giyicez,yaşlanıncamı,,,diyorum ama yine olmuyo:)))
hıı yanlış okumuşum az önce,bronz kahve,,bunlar hep riskli kuaförler katiyen anlamıyorlar,
pınar altuğ nun yeni rengini gördünmü
ya aslında bir sürü ihtiyacım var ama evlenince bişey oldu ,herşeyi beğenip almaya gidip vazgeçiyorum
ben bayıldım pınar altuğun rengine çok hoşuma gitti bende öle boyatcam ama şu an saçım siyah
Bende nişanluyken bişeyi gerkesiz bile olsa bişey ile kombine ederim falan diye alırdım ama şimdi verceğim parayı tekrar düşünüyorum.
aynenn öyle canım
kızlar ben kaçar işleirm çok bügün kocaman bi otel projesi tasarım yapcambyee..
ben kararsızlıktan ölücem,düzmü boyatsamiaralara balyajmı attırsam yoksa hiç dokunmasammı bilemiyorum,kocişe soruyorum oda bilmiyorum karar veremedim diyo:))
arada değişiklik iyi oluyor aslında
ben kararsızlıktan ölücem,düzmü boyatsamiaralara balyajmı attırsam yoksa hiç dokunmasammı bilemiyorum,kocişe soruyorum oda bilmiyorum karar veremedim diyo:))
arada değişiklik iyi oluyor aslında
evet ama acaba diyorsun doğal rengini bozmasammı
bende çıkıyorum biraz iş yapayım görüşürz
ne kötü diyorum bununla bi çeyrek alırım kenara atarım...sanki şimdi giymiceksek ne zaman giyicez,yaşlanıncamı,,,diyorum ama yine olmuyo:)))
hıı yanlış okumuşum az önce,bronz kahve,,bunlar hep riskli kuaförler katiyen anlamıyorlar,
pınar altuğ nun yeni rengini gördünmü
mayıs ayından beri saçımı hiç boyatmıyorum artık kendi saçıma dönmeye başladı bile yarıya kadar indi.
kendi saçımı da çok seviyorum ama bazen de diyorum keşke boyatsam böyle değiştirsem bi ara neydim ben öyle yaaa
3 ay içinde sarı,bakır,siyah, ani dönüşler yapmıştım şimdi olmuyor ama 1 kez başlasam gelir devamı onun için sabrediyorum
ekim ayı da bitiyor kasım ayına giriyoruz artık zaman iyice akıyor
akşamki menümü de söyleyim..
beşemal soslu patlıcan
çorba
salata
ve akşama da yürüyüş
bende düğünden beri boyamıyorum ama genede siyahlık var oyüzden istediğim renge boyatmıyorum açıp boyamakta istemiyorum zaten boyada yıpranıyor bid açıcıyla boyarsam kırılır çok kötü olurama saçımdanda sıkıldım farklı olsun istiyorum karışığım anlıyacağınızz
yemekte hiç yapasım yok benimde koçişe sinir oldum dün
çok bencilce davrandıgönlümü almasını bekliyom
belki akşama gider yemek yapar bana süpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?