Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ceylin mesaj karışmış böyle yazıyorum alıntı yapmadan.

Kışlığım geçen seneden kalanlar var yeni aman aman bişeyim yok. bi çizme aldım geçenlerde o kadar işte

gel gel gel 9 gün tatil Gelllll :44:

ya aslında bir sürü ihtiyacım var ama evlenince bişey oldu ,herşeyi beğenip almaya gidip vazgeçiyorum

benim saçım şua<nda kızıl siyah canım ama diplerinden çıktı boyatmak istediğimde bronz kahve

ama bu defa kararlıyım alcam bişi kesin kararlıyım karşıyakada bi mağazadan elbise almıştım bi keresinde o mağazayı bulmaya gitcem bugün ya da yarın

:) o şey bende de oldu elime alıyorum neyse sonra alırım diip bırakıyorum

ne kötü diyorum bununla bi çeyrek alırım kenara atarım...sanki şimdi giymiceksek ne zaman giyicez,yaşlanıncamı,,,diyorum ama yine olmuyo:)))
benim saçım şua<nda kızıl siyah canım ama diplerinden çıktı boyatmak istediğimde bronz kahve

hıı yanlış okumuşum az önce,bronz kahve,,bunlar hep riskli kuaförler katiyen anlamıyorlar,
pınar altuğ nun yeni rengini gördünmü

ben bayıldım pınar altuğun rengine çok hoşuma gitti bende öle boyatcam ama şu an saçım siyah

ya aslında bir sürü ihtiyacım var ama evlenince bişey oldu ,herşeyi beğenip almaya gidip vazgeçiyorum

Bende nişanluyken bişeyi gerkesiz bile olsa bişey ile kombine ederim falan diye alırdım ama şimdi verceğim parayı tekrar düşünüyorum.

kızlar ben kaçar işleirm çok bügün kocaman bi otel projesi tasarım yapcam byee..

ben bayıldım pınar altuğun rengine çok hoşuma gitti bende öle boyatcam ama şu an saçım siyah

ben kararsızlıktan ölücem,düzmü boyatsamiaralara balyajmı attırsam yoksa hiç dokunmasammı bilemiyorum,kocişe soruyorum oda bilmiyorum karar veremedim diyo:))

bende çıkıcam birazdan kolay gelsin byy

gördüm gördüm canım onun biraz daha açığı işte benim dediğim ama siyah boya oldğu için saçımda olmuyorr sinir oldummm

Mutlu sabahlar kızlar
Dün 15 kişi ağırladık, bu sabah kalktım hala uykum var gibii. Bugün öğleden sonra bi teyzeye yardıma gideceğiz kayınvalidemle inşallah, nişanlıyken tanıştırmışlardı o teyzeyle beni çok sevimli tatlı cana yakın birisi, yeni bi eve taşınıyormuş temizliğine yardım edeceğiz.

Günlerim çok plansız ya, sabah erken kalkıp bi saat ders çalışmak, biraz kitap okumak, spor yapmak filan istiyorum...-pilatese gitmek istiyorum ama şubatta filan olabilir ancak, şimdilik evde yapacağım o yüzden- (call.e devam edebilirim belki ev yapımı o da hmm) Oğlak burcuyum planlı yaşamayı seven insanlarızdır vesselam birkaç hafta sonra yine evde pcbaşında dizgi işlerim başlayacak inşallah o zamana kadar düzene girebilsem ona da güzelce vakit ayırabilirdim...

selam kızlar. hepimize iyi haftlar. inşallah hemen cuma olur:)

ağzınızdan bal damlamış keşke şu tatil 9 gün olsa. ne iyi olur walla.

cmrtsi yemeğe misafir geldi. eşimin amcası ve yengesi. bütün gün temizlik ve evle uğraştım yoruldum haliyle cuma gece de diş ağrım tuttu hiç uyuyamadım. herşeyi çok beğendiler ama saatlerce kalkmadılar resmen uyuyacaktım.
dün de ev keyfi yaptık. burnumuzu bile dışarı çıkarmadık:)

benim eşimde bayramda hep yeni giyeyim istiyor. biz de yarın öbür gün çıkarız muhtemelen.
ben evlenmeden annem sağolsun binbir baskıyla tüm gardrobumu yeniletti. herşeyi aldı ya da aldırdı bana. aslında bana kalsa var ama eşim işte laf dinlemez bu konuda.

kızlar sakın saçınızın doğal renginden de dönmeyin.
ben ıllardır boyuyorum. beyazlarım olduğu için boyamak zorundayım o kadar yıpranıyorki saçlar.
hem de herşeyin doğalı daha güzel bana göre.

kızlarr tatili çağırıyosunuz heee ne güzell kulağa hoşş geliyorrr :))

bende çok sıkıldım saçımdan hep aynı bu hafta içi kuaföre gidicem bilmiyorum cesaret edebilirsem bişeyler yaptırırımm

mayıs ayından beri saçımı hiç boyatmıyorum artık kendi saçıma dönmeye başladı bile yarıya kadar indi.
kendi saçımı da çok seviyorum ama bazen de diyorum keşke boyatsam böyle değiştirsem bi ara neydim ben öyle yaaa
3 ay içinde sarı,bakır,siyah, ani dönüşler yapmıştım şimdi olmuyor ama 1 kez başlasam gelir devamı onun için sabrediyorum

ekim ayı da bitiyor kasım ayına giriyoruz artık zaman iyice akıyor

akşamki menümü de söyleyim..

beşemal soslu patlıcan
çorba
salata

ve akşama da yürüyüş

valla speedy bende siyah ve kahve tonları yaptım ama temel değişiklikte istemiyor değilim hele bu günlerde çok ihtiyacım var

bende dün kuru fasulye ıslattım onu yapıcam

yanına pilav ve salata yeterli

aslında bişeyde yapasım yok kocama gıcığım çünkü

bende düğünden beri boyamıyorum ama genede siyahlık var oyüzden istediğim renge boyatmıyorum açıp boyamakta istemiyorum zaten boyada yıpranıyor bid açıcıyla boyarsam kırılır çok kötü olur ama saçımdanda sıkıldım farklı olsun istiyorum karışığım anlıyacağınızz

yemekte hiç yapasım yok benimde koçişe sinir oldum dün

çok bencilce davrandı gönlümü almasını bekliyom

belki akşama gider yemek yapar bana süpriz

al benden de o kadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…