Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Günaydın kızlarr ve yeni gelen gelinciklerrr...
Yaşasın tatile giricez keşke 9 gün olsa tatil:))
Bayramda ne giycez kızlar kayın valide ziyaretlerinde hımm:26: ben bugün çıkıp bi bakayım diyorum

Günaydınn kızlarr

iyi haftalar hepimize

benim evde geçen sene aldığım bi elbisem var onu giymeyii düşünüyorum

daha güzel bişey görürsem heran alabilirim ama :)

hafta sonu neler yaptınız kızlar

biz cumadan bodruma gittik demiştim misafirler iptal diye

gezdik baya iyi oldu

Günaydın kızlarr ve yeni gelen gelinciklerrr...
Yaşasın tatile giricez keşke 9 gün olsa tatil:))
Bayramda ne giycez kızlar kayın valide ziyaretlerinde hımm:26: ben bugün çıkıp bi bakayım diyorum

günaydın canımm

benim hala ümidim var 9 gün olcak tatil bayramda daha karar vermedim canım perşembe veya çarşamba bir alışveriş yapcam . ama elbise alırım büyük bir ihtimal

günaydın canım

haftasonum kötü geçti cuma günü aniden bir ihaleye girilcek dendi ve ogün 9 buçuğa kadar çalışmak zorunda kaldım cumarteside gelip son bir kez kontrol etmem gerekiyordu patron rica etti cumarteside 2 de gelip 6ya kadar çalıştım pazarda evi temizledim akşama doğruda annemlere gittik bir güzel geçen taraf annemle babamı görmemdi

Evde varsa masraf yapma canım,,,benim yok almam gerek ,sevmiyorum artık alışverişi herşey çok pahalı geliyor:))
haftasonu görümcemlere gittik,bide kardeşim geldi monopoly oynadık,bide temizlk yaptım o kadar:)
Bodrummmu ooo gezmişssin baya sen ne güzel

günaydın canımm

benim hala ümidim var 9 gün olcak tatil bayramda daha karar vermedim canım perşembe veya çarşamba bir alışveriş yapcam . ama elbise alırım büyük bir ihtimal
İnşallah canım maaşları 4 kasımda veriyorlar tatilide 9 gün yapsınlar süperrrr olurrrr...bende elbise düşünüyorum bakalım,,,bilemiyorum nerden alacağımıda bilmiyorum,,,eğer güzel model gçrürsek burda resimleri paylaşalımmı

iyi düşünelim 9 günlük bayram tatilini çağıralım benim 9 gün dinlenmeye çok ihtiyacım var çok yorgun hissediyom kendmii ben geçen bayram batikten aldım bu seferde bir gidip bakayım diyorum güzel modeller var. resimleri ustumde ceke ceker gosterırım

evet evet secret yapalım evet ya ilk gün bütün gezmeleri bitirip sonrada full dinlence,hatta kociişle gezme ne güzel olur..
bende batikten almıştım 49 liraya elbiseydi,herkes bayılmıştı ,bakalım bu gün kotona adil ışığa batiğe bakıcam

evet evettttt abim benim öğretmen rizede çalışıyor gelişini cumaya gidşinide pazara aldı. Naasılsa yapacaklar diyo 9 gün yaa batiktte cidden güzel şeyler oluyor zara batik ve kotonu tek geçerim bende 3üne bakcam diğer mağazalarıda geziyorum ama dönüp dolaşıp bunlardan alıyorum koçişte diyo hayır neden geziyoruzz ozaman burdan alacaksan diyo

günaydın arkadaşlar
saatler ileri alındı artık zaman geçmez akşam çıkınca heryer karanlık olacak bu yüzden sevmiyorum işte kışı
haftasonu full time misafirlerim vardı Allahtan geldi de geçti bile yine de çok keyifliydi

Turizm firmaları bastırıyormuş ama,hiç söylenti bile yok ,2 gün olunca yapmazlar gibime geliyor ama keşke olsa ,

evet bende her yeri geziyorum herry,ipekyol,mango,koton adil ışık,hep aynı yerlerden alıyorum.
az önce düşündümde kırmızı bir elbise alsam altına siyah topuklu ayakkabı güzel olabilir.
saçımdada değişiklik istiyorum hiç boya yok,biraz ışıltı katsam fena olmaz sanırım

ben hala ümitliyimmm bence çok güzel olur canım krımızı elbiseye siyah kemerde ekledinmi süper olur. Saçın ne renk bende boyatmayı düşünüyorum ama kızıl siyah boyattığım için açılması gerekiyormuş istediğim renk bronz kahve saçımı açmak istemiyorum yıpranacak zaten kuru saçım açılırsa kopar bile oyüzden kafam karışık

günaydın canım valla bana geçiyor ben akşam en geç 9 da yatıyorum:))))

bizde bayramda ne giysek diye konuşuoduk,bide 9 gün tatil olsa die

dün annemlere giderken saat 5buçuktu ve hava kararıyordu sinir oldum ben zaten kışı hiç sevmem bide bu havanın erken kararmasına dahada sinir oluyorum

günaydın canım valla bana geçiyor ben akşam en geç 9 da yatıyorum:))))

bizde bayramda ne giysek diye konuşuoduk,bide 9 gün tatil olsa die

keşke verseler ama bizim sektör açısından ben hiç sanmıyorum geçen bayram verdiler işte şaka gibiydi kimse inanamadı falan çok güzel geçti ama
bayramda bişey almayı düşünmüyorum geçen bayram aldık yeter yeni gelin modundan çıktım her bayram çocuk misali sevinçle kendime bişey almak istemiyorum
evde bişeyler giyerim eşimle kesin tartışıcaz bu konu yüzünden o al diyecek bende inatla HAYIR

dün annemlere giderken saat 5buçuktu ve hava kararıyordu sinir oldum ben zaten kışı hiç sevmem bide bu havanın erken kararmasına dahada sinir oluyorum

evet yaa bizde akşam anneme gittik hadi kalkalım diyeeğim 11 falan oldu zannediyorum bi baktım daha 9 neyse buna da alşcaz

bi bakim kırmızı elbise,lcw da siyah kısa bi mont görmüştüm onuda alırım,bakayım bi çıkayımda bu öğlen neler olcak

saçım işte ana rengim açık kestane,,,şöyle diyorum bi kaç yerine balyajmı attırsam perçemlere aralara falan,bi yandanda diyorum,orjinaş saçını bozma,zaten beyazlayınca bol bol yaptırcan,bilemiyorum işte...biraz bakım yap istersen açtırma şimdieeden sende,ne renk düşünüosun

ben baktım cnm batikte hep kısa kollu ve hep ayrılmış şeyler var bişi bulamadım haftasonu sinir oldum

ceylin mesaj karışmış böyle yazıyorum alıntı yapmadan.

Kışlığım geçen seneden kalanlar var yeni aman aman bişeyim yok. bi çizme aldım geçenlerde o kadar işte

gel gel gel 9 gün tatil Gelllll :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…