- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.721
Günaydın kızlarr ve yeni gelen gelinciklerrr...
Yaşasın tatile giricez keşke 9 gün olsa tatil:))
Bayramda ne giycez kızlar kayın valide ziyaretlerinde hımm:26: ben bugün çıkıp bi bakayım diyorum
Günaydınn kızlarr
iyi haftalar hepimize
benim evde geçen sene aldığım bi elbisem var onu giymeyii düşünüyorum
daha güzel bişey görürsem heran alabilirim ama :)
hafta sonu neler yaptınız kızlar
biz cumadan bodruma gittik demiştim misafirler iptal diye
gezdik baya iyi oldu
Günaydınn kızlarr
iyi haftalar hepimize
benim evde geçen sene aldığım bi elbisem var onu giymeyii düşünüyorum
daha güzel bişey görürsem heran alabilirim ama :)
hafta sonu neler yaptınız kızlar
biz cumadan bodruma gittik demiştim misafirler iptal diye
gezdik baya iyi oldu
İnşallah canım maaşları 4 kasımda veriyorlar tatilide 9 gün yapsınlar süperrrr olurrrr...bende elbise düşünüyorum bakalım,,,bilemiyorum nerden alacağımıda bilmiyorum,,,eğer güzel model gçrürsek burda resimleri paylaşalımmıgünaydın canımm
benim hala ümidim var 9 gün olcak tatilbayramda daha karar vermedim canım perşembe veya çarşamba bir alışveriş yapcam . ama elbise alırım büyük bir ihtimal
Evde varsa masraf yapma canım,,,benim yok almam gerek ,sevmiyorum artık alışverişi herşey çok pahalı geliyor:))
haftasonu görümcemlere gittik,bide kardeşim geldi monopoly oynadık,bide temizlk yaptım o kadar:)
Bodrummmu ooo gezmişssin baya sen ne güzel
İnşallah canım maaşları 4 kasımda veriyorlar tatilide 9 gün yapsınlar süperrrr olurrrr...bende elbise düşünüyorum bakalım,,,bilemiyorum nerden alacağımıda bilmiyorum,,,eğer güzel model gçrürsek burda resimleri paylaşalımmı
iyi düşünelim 9 günlük bayram tatilini çağıralımbenim 9 gün dinlenmeye çok ihtiyacım var çok yorgun hissediyom kendmii ben geçen bayram batikten aldım bu seferde bir gidip bakayım diyorum güzel modeller var. resimleri ustumde ceke ceker gosterırım
evet evet secret yapalımevet ya ilk gün bütün gezmeleri bitirip sonrada full dinlence,hatta kociişle gezme ne güzel olur..
bende batikten almıştım 49 liraya elbiseydi,herkes bayılmıştı ,bakalım bu gün kotona adil ışığa batiğe bakıcam
evet evetttttabim benim öğretmen rizede çalışıyor gelişini cumaya gidşinide pazara aldı. Naasılsa yapacaklar diyo 9 gün yaa batiktte cidden güzel şeyler oluyor zara batik ve kotonu tek geçerim bende 3üne bakcam diğer mağazalarıda geziyorum ama dönüp dolaşıp bunlardan alıyorum koçişte diyo hayır neden geziyoruzz ozaman burdan alacaksan diyo
Turizm firmaları bastırıyormuş ama,hiç söylenti bile yok ,2 gün olunca yapmazlar gibime geliyor ama keşke olsa ,
evet bende her yeri geziyorum herry,ipekyol,mango,koton adil ışık,hep aynı yerlerden alıyorum.
az önce düşündümde kırmızı bir elbise alsam altına siyah topuklu ayakkabı güzel olabilir.
saçımdada değişiklik istiyorum hiç boya yok,biraz ışıltı katsam fena olmaz sanırım
günaydın arkadaşlar
saatler ileri alındı artık zaman geçmez akşam çıkınca heryer karanlık olacak bu yüzden sevmiyorum işte kışı
haftasonu full time misafirlerim vardı Allahtan geldi de geçti bileyine de çok keyifliydi
günaydın arkadaşlar
saatler ileri alındı artık zaman geçmez akşam çıkınca heryer karanlık olacak bu yüzden sevmiyorum işte kışı
haftasonu full time misafirlerim vardı Allahtan geldi de geçti bileyine de çok keyifliydi
günaydın canım valla bana geçiyor ben akşam en geç 9 da yatıyorum:))))
bizde bayramda ne giysek diye konuşuoduk,bide 9 gün tatil olsa die
dün annemlere giderken saat 5buçuktu ve hava kararıyordu sinir oldum ben zaten kışı hiç sevmem bide bu havanın erken kararmasına dahada sinir oluyorum
ben hala ümitliyimmmbence çok güzel olur canım krımızı elbiseye siyah kemerde ekledinmi süper olur. Saçın ne renk bende boyatmayı düşünüyorum ama kızıl siyah boyattığım için açılması gerekiyormuş istediğim renk bronz kahve saçımı açmak istemiyorum yıpranacak zaten kuru saçım açılırsa kopar bile oyüzden kafam karışık
iyi düşünelim 9 günlük bayram tatilini çağıralımbenim 9 gün dinlenmeye çok ihtiyacım var çok yorgun hissediyom kendmii ben geçen bayram batikten aldım bu seferde bir gidip bakayım diyorum güzel modeller var. resimleri ustumde ceke ceker gosterırım
keşke verseler ama bizim sektör açısından ben hiç sanmıyorum geçen bayram verdiler işteşaka gibiydi kimse inanamadı falan çok güzel geçti ama
bayramda bişey almayı düşünmüyorum geçen bayram aldık yeter yeni gelin modundan çıktım her bayram çocuk misali sevinçle kendime bişey almak istemiyorum
evde bişeyler giyerim eşimle kesin tartışıcaz bu konu yüzünden o al diyecek bende inatla HAYIR
varsa neden alcaksınki boşuna masraf.işte olsa bende almam,yazlığım çok varda kışlığım pek yok.
ben baktım cnm batikte hep kısa kollu ve hep ayrılmış şeyler var bişi bulamadım haftasonu sinir oldum
kesin bizim burdada öledir ozaman,adil ışıkla kotondan ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?