- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.761
al benden de o kadarr
bencil şeylerrrrbide haklı görüyor kendini birşey söylemye gelmiyor o surat asıyorrr sinir oluyorum bu huyunaa
valla speedy bende siyah ve kahve tonları yaptım ama temel değişiklikte istemiyor değilim hele bu günlerde çok ihtiyacım var
bende dün kuru fasulye ıslattım onu yapıcam
yanına pilav ve salata yeterli
aslında bişeyde yapasım yok kocama gıcığım çünkü
bende düğünden beri boyamıyorum ama genede siyahlık var oyüzden istediğim renge boyatmıyorum açıp boyamakta istemiyorum zaten boyada yıpranıyor bid açıcıyla boyarsam kırılır çok kötü olurama saçımdanda sıkıldım farklı olsun istiyorum karışığım anlıyacağınızz
yemekte hiç yapasım yok benimde koçişe sinir oldum dün
çok bencilce davrandıgönlümü almasını bekliyom
belki akşama gider yemek yapar bana süpriz
dimi bayrama siyaha boyamak istiyoum ama birisi beni durdursun bozmakta istemiyorum
bende gıcığım sorma ya dün çok komik bi sebepten dolayı tartıştık daha doğrusu konyu açtım ikimizde üzerine tk çift laf etmedik
şimdi düşününce içimde sadece sinir bozucu bi hırs kaldı o kadar
herkes bu aralar gıcık sanırım
zaten adet düzenim de iyice bozuldu 28inde olmam lazımdı int hesapladım ama 3 gün geçti malesef olmadım
dimi bayrama siyaha boyamak istiyoum ama birisi beni durdursun bozmakta istemiyorum
bende gıcığım sorma ya dün çok komik bi sebepten dolayı tartıştık daha doğrusu konyu açtım ikimizde üzerine tk çift laf etmedik
şimdi düşününce içimde sadece sinir bozucu bi hırs kaldı o kadar
herkes bu aralar gıcık sanırım
zaten adet düzenim de iyice bozuldu 28inde olmam lazımdı int hesapladım ama 3 gün geçti malesef olmadım
niye böyleyiz bizimde öyle işte içimde kaldıı
kızlar ben hapı bıraktım artık eşim korunucakk
speedy test yapıcakmısın
hayır ben adetim ben alıngan olmam lazımken ben naz yapmam lazımken kalkmış o naz yapıyor o alınıyorbende birşey söyledim hemen alındı beyfendi konuşuyoruzda soğuk duruyor filan bende soğuk duruyorum oyuzden
evet sipidimm iyi oldu
dün akşam geldik bizde gelir gelmez pes oynamaya başladı olsunn oynasınn bişey demiyorum
dedim sen hep böyle oyun mu oynucaksın biraz da muhabbet edelim surat astı dedim konuşsana surat asmak yerine susuyor çıldırdım ya
bende adetim şuan ailemide özledim zatenn ondan destek alıyorum o da böyle yapınca daha da kötü oluyorum
yaw canım bu ps2 bu yüzden gıcık oluyorum.. ben iş yaparken eşimin keyifle tv izlemesine bile uyuz olurken oyun oynamasına hiç dayanamam..
en iyisi şart koy canım haftasonları oynayın sadece gibi ve tabi birlikte
bende adet olsam da rahatlasam
öyle yapıcam gerçekten sıkılmaya başladım bu durumdan
inş.olursun canım hemen , gememeside çook sıkıyor insanı
inşallah canım düzen bozulması çok kötü ya devamlı strese giriyorum :26:
dün cafeye gittik eşim maç izliyor ama pür dikkat sonra dedim konuşşsana ikimizde konu bulamadık.
bende geyik olsun diye biz ne zaman bebek yapıcaz dedimhiç konuşasım gelmedi bak falan dedi şaka ile karışık..
sonra bende surat astım devamlı aynı şeyi yapıyor yaa ne zaman çocuk konusu açılsa konuşmuyor,cevap vermiyor falan artık çocuk istemediğini falan düşünücem
bende şimdi istemiyorum zaten bunu ikimizde biliyoruz ama en azından tahmini zaman söyleyebilyorum bizim ki bayan gibi naz yapıyor
nedense bu aralar acayip hassasım
test mi yok canım yapmam hapı bırakmakla da iyi yapmışşsın ilk ay adetin epey gecikebilir şaşırma
bizde konuşuyoruz ama içimden volkanlar yanıyor parçalamak istiyorum
bizde sabah kalktık eşim kalkmış tvyi izliyor bende dedim bi pazar günümüz var gelip beni uyandırıp yatakta keyif yapardık bide 3. ayımız bugün sen dün ne yaraken öptün ne de kaltıgında gunaydın dıye opuyorsun dedim az naz yapayım diye düşünmüştüm ama beyfendi hemen konuşmaya başladı sinirlendi filan bende sana anz yapamıcammı dedim işte o konuştu baya bende tamam dedim sustum sana hiçbirşey yapmıyorum
poff çok sinir bu erkekler , kadın ruhunda anladıkları da yok ayrıcaanca bık bıkkk konuşmasını bilsinler bakalım
bazen çekemiyorum..akşam hiç eve gidesim yok mesela
benimde sinirimden kuduruyorum dünden beri. eve gitcem gene konuşmıcaz yemek yicez tvye bakcaz sonra uykum gelcek uyıcam o hala tv seyretcek sonr agelip yatcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?