Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

dimi bayrama siyaha boyamak istiyoum ama birisi beni durdursun bozmakta istemiyorum
bende gıcığım sorma ya dün çok komik bi sebepten dolayı tartıştık daha doğrusu konyu açtım ikimizde üzerine tk çift laf etmedik
şimdi düşününce içimde sadece sinir bozucu bi hırs kaldı o kadar

herkes bu aralar gıcık sanırım

zaten adet düzenim de iyice bozuldu 28inde olmam lazımdı int hesapladım ama 3 gün geçti malesef olmadım

niye böyleyiz bizimde öyle işte içimde kaldıı

kızlar ben hapı bıraktım artık eşim korunucakk

speedy test yapıcakmısın

hayır ben adetim ben alıngan olmam lazımken ben naz yapmam lazımken kalkmış o naz yapıyor o alınıyor bende birşey söyledim hemen alındı beyfendi konuşuyoruzda soğuk duruyor filan bende soğuk duruyorum oyuzden

niye böyleyiz bizimde öyle işte içimde kaldıı

kızlar ben hapı bıraktım artık eşim korunucakk

speedy test yapıcakmısın

dün cafeye gittik eşim maç izliyor ama pür dikkat sonra dedim konuşşsana ikimizde konu bulamadık.
bende geyik olsun diye biz ne zaman bebek yapıcaz dedim hiç konuşasım gelmedi bak falan dedi şaka ile karışık..
sonra bende surat astım devamlı aynı şeyi yapıyor yaa ne zaman çocuk konusu açılsa konuşmuyor,cevap vermiyor falan artık çocuk istemediğini falan düşünücem
bende şimdi istemiyorum zaten bunu ikimizde biliyoruz ama en azından tahmini zaman söyleyebilyorum bizim ki bayan gibi naz yapıyor
nedense bu aralar acayip hassasım

test mi yok canım yapmam hapı bırakmakla da iyi yapmışşsın ilk ay adetin epey gecikebilir şaşırma

bizde konuşuyoruz ama içimden volkanlar yanıyor parçalamak istiyorum

Son düzenleme:
evet sipidimm iyi oldu

dün akşam geldik bizde gelir gelmez pes oynamaya başladı olsunn oynasınn bişey demiyorum

dedim sen hep böyle oyun mu oynucaksın biraz da muhabbet edelim surat astı dedim konuşsana surat asmak yerine susuyor çıldırdım ya

bende adetim şuan ailemide özledim zatenn ondan destek alıyorum o da böyle yapınca daha da kötü oluyorum

yaw canım bu ps2 bu yüzden gıcık oluyorum.. ben iş yaparken eşimin keyifle tv izlemesine bile uyuz olurken oyun oynamasına hiç dayanamam..
en iyisi şart koy canım haftasonları oynayın sadece gibi ve tabi birlikte

bende adet olsam da rahatlasam

öyle yapıcam gerçekten sıkılmaya başladım bu durumdan

inş.olursun canım hemen , gememeside çook sıkıyor insanı

bizde sabah kalktık eşim kalkmış tvyi izliyor bende dedim bi pazar günümüz var gelip beni uyandırıp yatakta keyif yapardık bide 3. ayımız bugün sen dün ne yaraken öptün ne de kaltıgında gunaydın dıye opuyorsun dedim az naz yapayım diye düşünmüştüm ama beyfendi hemen konuşmaya başladı sinirlendi filan bende sana anz yapamıcammı dedim işte o konuştu baya bende tamam dedim sustum sana hiçbirşey yapmıyorum

dimi ya onlar naz yaparken hiç sıkıntı yok ama

bu aralar hepimiz çıldırmak üzereyiz sanırım

Kızlar merhabalar...Bugün ben izinliyim evdeyim...Birazdan dışarı çıkıp bayramlık bakıcam...Sizde bahsetmişiniz benimde almak gelmiyor içimden ama giyecek bişeyim yok o yüzden almak zorundayım...Aklımda elbise var bulabilirsem eğer stediğim gibi birşey bulamazsam önceden etek almıştım onun üzerine birşeyler uydurucam bakalım...Bu arada dün kayınvalidem görümcem ve eşimin kuzeninin eşi çocukları vardı....Kayınvalidem,görümcem ve eşi öğretmen...Onlara izin konusunda yazı gelmemiş sanırım tatil olmayacak dediler yoksa gelirdi yazı şimdiye kadar dediler...Eğer bayram dokuz gün tatil olursa 10 kasımda tatilin içine girecek dolayısıyla tören yapılmayacak okullarda filan...O yüzden tatil olmayacak sanırım ümidinizi kırmak istemezdim ama tatil olmayacak sanırım...Hadi size kolay gelsi kızlar size ben çıkayım gezmeye

poff çok sinir bu erkekler , kadın ruhunda anladıkları da yok ayrıca anca bık bıkkk konuşmasını bilsinler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…