Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hoşgeldin begün umarım herşey istediğinden dahada güzel olur ama bende izmirdeyim burda olsan yardımcı olurdum

hoşgeldinn hayırlı olsun herşey istediğin gibi olsun inş. bende istanbulda değlim bodrumda evlendim bu taraflardan olsa yardımcı olurdum

mutluluklar şimdidenn :)

giz dolarex diye bir ilaç var. regl günleri için ağrı kesici.
yarım saate kalmadan tüm ağrıyı kesiyor. istersen öyle birşey iç.
bir de sıcak su torbası kullanabilirsin.

begon şimdiden hayırlı olsun. tam olarak hangi ilçeden baktığını söylersen daha çok yardımcı olabilirz sana.
ben çağlayanda evlendim. salon gayet güzeldi. nikahta salonda oldu.
bu civardaki çoğu salonu biliyorum:)

içtim canım eve gidince sıcak su torbası koyucam

bu arada benim misafirler iptal :)

ilginiz için teşekkür ederim. ilçe pek farketmez aslında ben merterde nişanlımda bayrampaşada oturuyoruz, tam ortadayız yani, heryer olabilir. 600-700 kişilik olacak düğünümüz, büyük bir salon arıyoruz. beşiktaş gönül'e baktık, orda düğün yapan yada başkasının düğününe giden varmı acaba?

benim düğünüm orada oldu

salon 750 kişilik benim düğünümde fazlası da vardı çok rahat sığdık salonu canlı gördüyseniz mükemmel bi dizaynı var müzikler bana göre güzeldi önce bütçe belirleyin bence ona göre salon araştırmasına girin düğün salonu için maxımum ne kadar ayırabilirsin herşey dahil tabi

geçen hafta gittik salona ben çok beğendim, biz yemeksiz düşünüyoruz, pazar günü 7000 tl olur dediler. düğünü nişanlımın ailesi yapıcak, nişanlımda ayrıca nikah-kokteyl yapıcak başka bir yerde, o yüzden salon konusunda çok açılamıyoruz. en fazla 10000tl verebilirler. seninki yemeklimi olmuştu, kişi başı nekadar dediler.

yok canım benim kokteyl oldu benim de

beşiktaş gönül davet çok güzel. arkadaşımın düğünü de oradaydı. servis, salon gerçekten çok iyiydi. ama fiyatı speedy daha iyi bilir:)

Güzel sabahlar kızlarrr bugün İst.da üniv.okuyan kardeşim gelecek bana inşallah çok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…