Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bu sefer yurt dışı istiyorum ben prag turu ama bakalım koçiş ne der bu duruma deniz kum güneş zaten arabayla 25 dkka uzağımızda haftasonu gidebiliriz ama yurtdışına ha dediğimiz an çıkamayız o yüzden şimdiden ben başlamalıyım çalışmalara

:44: güzel plan ama uğraşması çok fazla bana göre değil yani

Slm kızlar dün alışverişe gittik biz bayram için kıyafet aldık kendimize...Elbise almak isteyenler için mangoda güzel elbiseler vardı beğendim batik te aman aman birşey bulamadım ben gerçi şubeden şubeye değişir ama mangoyu tavsiye ederim bakın...Gerçi ben defacto dan aldım elbise ama

Kızlar marketten aldığımız garnitürü açınca tamamını kullanmak zorunda mıyız, birazını kullanıp kalanı yine dondurucuda muhafaza etsem bişi olur mu :44:

Kızlar marketten aldığımız garnitürü açınca tamamını kullanmak zorunda mıyız, birazını kullanıp kalanı yine dondurucuda muhafaza etsem bişi olur mu :44:

Suyunu dökme yine içinde kalsın garnitürler, öylece dolapta 10 gün kadar daha saklayabilirsin. suyu kalmadı ise poşete koy dondurucuya

evet mangoda güzel şeyler var bende aldım mangodan elbise:)

bende celdum daaaaa

Hoşceldun daa :)

Hayırlı güzel mutlu günler kızlar
Bugün akşam yemeği için brokoli suyunu çorbaya çevirmeyi düşünüyorum ama fikir lazımm :44: Brokoli salatası için haşlanmış brokolilerin suyunu dökmeyip saklamıştım şimdi onu nasıl çorbaya çevirebilirim neler katabilirim sizce :44:

MALZEMELER
500 Gram brokoli
2 Çorba kaşığı tereyağ
1 Çorba kaşığı un
1 Tablet tavuk bulyon
2 Bardak süt
Tuz
YAPILIŞI
Brokoliyi 7 su bardağı su ile haşlayın.Brokolinin sapları yumuşayınca kaynama suyu ile birlikte blendır ile püre haline getirin.

Başka bir tencerede tereyağ ile unu kavurun.Brokoli püresi ve tavuk bulyonu ekleyip kaynatın.Biraz kaynadıktan sonra sütü ilave ederek karıştırın.Tuzunu ekleyip,üzeri için isteğe bağlı tereyağında pulbiber eritip,çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.Afiyet Olsun....

Sağol canım ama püre yapılacak brokoliler yok afiyetle yedik onları sadece suları var şuan elimizde tereyağlı unu o suya mı karıştırsam ki tabii bi de süt :44: sadece sudan müteşekkil bi çorba olmasın diye yıldız şehriye filan da katsam

yok be canım internetten bakıyorum bi kaç kelimesini düzenliyorum yolluyorum int olmasa ben evde kalırdım... hiç bişey yapamazdım :44:

Hmm anladım canım. Bende internettekinlere bakıyorum ama genede bildiğim sabit yemekleri yapmaktanda kendimi alamıyorum benim koçiş yemek seçer doğru düzgün yemek yemez oyüzden klasik 10 yemek varsa onları döndürüp döndürüp yapıyom

Keşke bi kaç tanesini ayırsaydın güzel olurdu brokolinin blendrdan geçirip yaparsın.. şehrye seviyorsanız olabilir pirinç.falanda olabilir

Günaydınnn

nasılsınız kızlar

dün akşam bizde bayram alışverişi yaptıkk

bugün öğleden sonrada kuaföre gidicem bi aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…