- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #4.801
aman ne hızlısınız beee erken rezervasyon heee.
biz alamayız herhalde yaw daha doğrusu hiç düşünmedik balayında öyle aldık çokta kara geçtik.
ama bu sene nereye gideceğimiz falan belli değileşimle bi konuşayım 2012 tatil işini
bu sefer yurt dışı istiyorum ben prag turu ama bakalım koçiş ne der bu durumadeniz kum güneş zaten arabayla 25 dkka uzağımızda haftasonu gidebiliriz ama yurtdışına ha dediğimiz an çıkamayız o yüzden şimdiden ben başlamalıyım çalışmalara
:44: güzel plan ama uğraşması çok fazlabana göre değil yani
ben kocişi ikna edersem uğraşırımda oda şimdi paramız yok filan dicekek iştemi çalışsam napsam
ben kocişi ikna edersem uğraşırımda oda şimdi paramız yok filan dicekek iştemi çalışsam napsam
Kızlar marketten aldığımız garnitürü açınca tamamını kullanmak zorunda mıyız, birazını kullanıp kalanı yine dondurucuda muhafaza etsem bişi olur mu :44:
Suyunu dökme yine içinde kalsın garnitürler, öylece dolapta 10 gün kadar daha saklayabilirsin.suyu kalmadı ise poşete koy dondurucuya
Slm kızlar dün alışverişe gittik biz bayram için kıyafet aldık kendimize...Elbise almak isteyenler için mangoda güzel elbiseler vardı beğendim batik te aman aman birşey bulamadım ben gerçi şubeden şubeye değişir ama mangoyu tavsiye ederim bakın...Gerçi ben defacto dan aldım elbise ama
bende celdum daaaaa
Hoşceldun daa :)
Hayırlı güzel mutlu günler kızlar
Bugün akşam yemeği için brokoli suyunu çorbaya çevirmeyi düşünüyorum ama fikir lazımm :44: Brokoli salatası için haşlanmış brokolilerin suyunu dökmeyip saklamıştım şimdi onu nasıl çorbaya çevirebilirim neler katabilirim sizce :44:
günaydın kızlarrr hoşgeldin matmazelspedyycim valla her yemeği biliyonnn
MALZEMELER
500 Gram brokoli
2 Çorba kaşığı tereyağ
1 Çorba kaşığı un
1 Tablet tavuk bulyon
2 Bardak süt
Tuz
YAPILIŞI
Brokoliyi 7 su bardağı su ile haşlayın.Brokolinin sapları yumuşayınca kaynama suyu ile birlikte blendır ile püre haline getirin.
Başka bir tencerede tereyağ ile unu kavurun.Brokoli püresi ve tavuk bulyonu ekleyip kaynatın.Biraz kaynadıktan sonra sütü ilave ederek karıştırın.Tuzunu ekleyip,üzeri için isteğe bağlı tereyağında pulbiber eritip,çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.Afiyet Olsun....
yok be canım internetten bakıyorum bi kaç kelimesini düzenliyorum yolluyorumint olmasa ben evde kalırdım... hiç bişey yapamazdım :44:
Sağol canım ama püre yapılacak brokoliler yok afiyetle yedik onlarısadece suları var şuan elimizde tereyağlı unu o suya mı karıştırsam ki tabii bi de süt :44: sadece sudan müteşekkil bi çorba olmasın diye yıldız şehriye filan da katsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?