Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ne aldın canım ?

saçını boyatmaya mı ?

kareli gömlek aldım canım toz pembe ve lacivert

üstüne beyaz uzun hırka aldım

bide ince kazak aldım

bayramda taytla giyicem çekicem çizmeleride :))

valla bilmiyorum çok kararsızım boyatmada belki o an içimden gelirse boyatırım :)

hımmm güle güle giy canım iyi yapmışsın bende kadife etek giymeyi düşünüyorum

elbise vardı aslında aklımda alıyım dedim

denedim 2 tane içime sinmedi bıraktım bende

cuma gelsede gitsekk artık ya

aynen canım. bende elbise alıyım dedim sonra evde eteğim var onu giyerim dedim geçiştirdim
cuma gelsin artık ya yatalım uyuyalım dün mutfak tülümü yıkadım 2 odayı daha yıkarım. yeter..

selam kızlar. nasılsınız.
ben bugün acayip sıkılganım.
dün akşam sevgili kocacığıma da uyuz oldum. onun da etkisi var galiba.
bir de işler yine acayip yoğun. sanırım benim iyi bir tatile ihtiyacaım var

dün akşam arkadaşlarımla kursa kayıt için görüşmeye gittik. 2 kursla görüştük. aradım bende eşimi gecikeceğimi söyledim. eve geldim saat 9.30bile değil ama uyumuş. öptüm falan ama kalkmadı.
bende yemeğimi yedim. uyandı açım ben seni bekledim dedi. ben tost yaptım sen uyudun diye, istersen dolapta yemek var dedim. tam ben kalkacaktım ısıtmak için gitti mutfağa tepsisiyle geldi ama triplerde hep. kursu falan sormadı bile. ben anlatıyorum ikisini de hiç fikir verme falan yok. yedi yemeğini yattı geri.
bende peşine gittim yattım. neyin var birşeymi oldu dedim. sen hep akşam çıktığında dediğin saatten 1-2 saat geç geliyorsun canımı sıkıyor bu durm dedi. bende söylendim biraz. senin canın kavga istiyor ama hiç kavga modumda değilim dedi yattık. sonra gece kalktım yatakta yok salona uyumaya gitmiş.
bu ne şimdi ya. ben çıkarken de uyuyordu. bu saat oldu hiç konuşmadık.
ben ne yaptım şimdi anlamadım yani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erkeklerin oluyo canım öle bazen akşama düzelir merak etme ne kursuna gitceksin merak ettim bende evde çok sıkılıyorum belki fikir olur gerçi kpss çalışcam ama

canım erkekler hep dediğim gibi benciller eşinde sana sormayıp nedne geç kaldığını direk seni yargılamış. Yemeğede sanırım onu uyandırmadığın için hem geç gelip hemde yemek bile hazırlamdğın için ssanırım bozulmuş. Bundada tepkili yaklaşmış olaya . Sen onu düşünüp uyandırmamışın ve nerden bile bilebilirsinki yemediğini . Sen birşey yapmamışın canım erkeklerindemi özel günleri oluyor bende bunu merak ediyorum Akşam eve gittiğinde sakince al karşına konuş yaptığının seni üzdüğünü ve düşündüklerini anlat

canım benim eşimde öyle ben bi yere gidiyim mesela eve ben gelmeden asla girmez bi tek cttesi günleri evde tek kalır
oda benim çalıştığım haftada işte erkenden çıkar işyerine gelir bence erkekler tek kalmayı sevmiyor

eşim maça gidiyor mesela 50 kere sordu bana istersen gitmeyim diye kendisi tek kalmayı sevmediği için beni de öyle zannediyor
sanırım ikinizinde negatif tarafına denk gelmiş düzelir ama merak etme eşinle konuş kursa başlayınca da aynı sıkıntılar olmasın

sağolun kızlar.

benimki keyfi bir kurs değil. mali müşavirlik yeterlilik sınavına gireceğim mart ayında onun için gitmem gerekli. evde hazırlanmam çok zor.
ilk başlarda hep destekti ama dünkü tavrından sonra aklım karıştı açıkçası.
sonuçta 3 aylık bir süreç ve hafta içi hergün saat 10gibi evde olacağım.
dünkü tavrı hiç anlam veremediğim birşeydi. evde yalnız olmayı sevmeyeceği hiç aklıma gelmedi genelde benden erken gelir ve evde vakit geçirmeyi çok sever ama dün farklıydı.
ben kursa başlayınca kendisi de haftanın 3günü spora gidecek.
inşallah kurs için trip atmadı.en iyisi akşam yüzyüze konuşup anlamak. o kadar emek verdikten sonra kurs olayından vazgeçemem.

akşam olsun bakalım...
walla bu kurs benim taviz verebileceğim birşey değil zaten. ilk sınavı verene kadar zaten büyük sıkıntı yaşadım o kadar emek verdim 3 yıl stajı tamamlamak üzereyim. o kadar yüzüp kuyruğuna geldikten sonra vazgeçemem.
zaten eşimin dünki tribal hali kursa gitmemle ilgili değildir gibime geliyor . ilk sınav zamanı en büyük destekçim kendisiydi. kesin farklı bir durum vardır.
akşam konuşunca anlayacağız artık.

bencede canım konuş dün belkide sinirliydi işten falan oluyor bazen erkeklere böyle

ben sende hata görmedim zaten olablir geç gelirsin işin çıkmıştır bişey olmuştur vs.

konuşarak çözersiniz eminimm

**
geldim kuaförden kaş bıyık ve ağdaya girdim o kadar

şimdide işler var onları halledicem

gizcim sıhhatler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…