- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.121
balhuzur ben kullanamıyorum yaa düdüklü tencereyi korkuyorum çok bedeviyimdir kesin patlarama annem korkma birşey olmazz diyo kolaycacık pişer yemekler diyoda ben cesaretimi toplayıp pişiremiyorum
aynen bende kullanmam düdüklü tencere bide çok büyük nereye koyucam onu yaa
benimde var ama hiç kullanmadım çünkü korkuyorum çokk
Aman allah korusun canım inş.başarıyla atlatırsın düdüklü tencere deneyiminii
Bende çok korkuyordum canım ya ama baya emniyetliymiş, çünkü kullandığım modelde kapağı açma butonu ile buhar boşaltma butonunu aynı yapmışlar, açmak istesende mecbur buharı çıkıyor önce böylece basıncı gidiyor patlamadan açılıyor:)
İki tane var bende biri 7 ltlik düdüklü kalabalık misafir olduğu zamanlar için, diğeri küçükkk 4 lt günlük kullanırım diye almıştım, onu kullandım dün, buharıyla hızlıca pişirdi daha lezzetli oldu yemekhep kullanmayı düşünüyorum şimdi korkum da geçti ya
Atlattım çok şükür canım memnuniyet verici bir sonuç elde ettim tavsiye ederim
iyi bare canım ama ben genede ne bileyim genede içimde bir tedirginlik oluyorraslında büyük kolaylık kısa zamanda pişriyor yemekleri haşlamaları filanda ben cesaret edemiyorum. Seninkinin markası ne
Miniğim yani dün kullandığım bu canım Korkmaz markası netten almıştım kullanan yengemin tavsiyesi üzerine:
kızlar son 5 gunum kaldı artık bende evlı mutlu olcam ınsallah :) pazar gunu dugunum var....................
didemcimmm seninde az kaldı vallaa. umarım herşey sorunsuz istediğinden dahada güzel geçerr
bende schaferin var düdüklü tenceresi ama hiç kullanmadım duruyor öle dolaptaa
gizcim günaydın yenimi kalktınnben iyi olmaya çalışıyorum uykusuzluk yorgunluk bide dünden beri gözlerim kızarmış batıyor resmen içinde sanki birşey varmış gibi
kızlar son 5 gunum kaldı artık bende evlı mutlu olcam ınsallah :) pazar gunu dugunum var....................
amın canm ınsallah heyecanım dahada arttı evım yerlestı hafta sonu gıdıp gelıp ızlıyrm sagı solu bu ev benım mı dıye eee sızler nasılsınız bakım ....
yok canım yeni kalkmadım evdeyim zaten bugün
mesai başlasın doktora gidicemm
oradan da kuaföre saçımı boyatıyorum bugün sonunda
hayırlı olsun heyecanlısıdır şimdi ben çok nötrümdüm gerçide :)
yok canım yeni kalkmadım evdeyim zaten bugün
mesai başlasın doktora gidicemm
oradan da kuaföre saçımı boyatıyorum bugün sonunda
hayırlı olsun heyecanlısıdır şimdi ben çok nötrümdüm gerçide :)
selaammmmmm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu girmeyeli
size müjdeli bir haber vereyim ben ha-mi-le-yim
dimii çok farklı oluyor hele eve gittiğin ilk gece dahada farklı oluyor ben çok tuaf olmuştum bu evim bizimmi yani demiştim şimdi evlendikmi filan şimdi ise artık evime alıştım. 4 ayımızdayızz ne çabuk geçiyor günler yaaabizim iyi gidiyor ev iş arası mekik dokuyoruz az yoruluyorz ama bir şekilde gidiyorr. sen napıyon çalışıyonmu çalışıyosan evlendikten sonra devam etcenmi
hayırdır canım birşeyin yok dimi.
sonundaaane renge boyatcan bende boyadım bitter çikolataya yavaş yavaş saçımın tonunu açıyorum en sonundada yıpranmadan bronz kahveye ulaşacam
selam canımm tebriklerrr kac aylıkk bebişimizzz
selaammmmmm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu girmeyeli
size müjdeli bir haber vereyim ben ha-mi-le-yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?