Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

balhuzur ben kullanamıyorum yaa düdüklü tencereyi korkuyorum çok bedeviyimdir kesin patlar ama annem korkma birşey olmazz diyo kolaycacık pişer yemekler diyoda ben cesaretimi toplayıp pişiremiyorum

Bende çok korkuyordum canım ya ama baya emniyetliymiş, çünkü kullandığım modelde kapağı açma butonu ile buhar boşaltma butonunu aynı yapmışlar, açmak istesende mecbur buharı çıkıyor önce böylece basıncı gidiyor patlamadan açılıyor:)

aynen bende kullanmam düdüklü tencere bide çok büyük nereye koyucam onu yaa

İki tane var bende biri 7 ltlik düdüklü kalabalık misafir olduğu zamanlar için, diğeri küçükkk 4 lt günlük kullanırım diye almıştım, onu kullandım dün, buharıyla hızlıca pişirdi daha lezzetli oldu yemek hep kullanmayı düşünüyorum şimdi korkum da geçti ya

benimde var ama hiç kullanmadım çünkü korkuyorum çokk

Aman allah korusun canım inş.başarıyla atlatırsın düdüklü tencere deneyiminii

Atlattım çok şükür canım memnuniyet verici bir sonuç elde ettim tavsiye ederim

iyi bare canım ama ben genede ne bileyim genede içimde bir tedirginlik oluyorr aslında büyük kolaylık kısa zamanda pişriyor yemekleri haşlamaları filanda ben cesaret edemiyorum. Seninkinin markası ne

iyi bare canım ama ben genede ne bileyim genede içimde bir tedirginlik oluyorr aslında büyük kolaylık kısa zamanda pişriyor yemekleri haşlamaları filanda ben cesaret edemiyorum. Seninkinin markası ne

Miniğim yani dün kullandığım bu canım Korkmaz markası netten almıştım kullanan yengemin tavsiyesi üzerine:

Eklentiler

• $a1603.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 31
Miniğim yani dün kullandığım bu canım Korkmaz markası netten almıştım kullanan yengemin tavsiyesi üzerine:

bende schaferin var düdüklü tenceresi ama hiç kullanmadım duruyor öle dolaptaa

gizcim günaydın yenimi kalktınn ben iyi olmaya çalışıyorum uykusuzluk yorgunluk bide dünden beri gözlerim kızarmış batıyor resmen içinde sanki birşey varmış gibi

yok canım yeni kalkmadım evdeyim zaten bugün

mesai başlasın doktora gidicemm

oradan da kuaföre saçımı boyatıyorum bugün sonunda

kızlar son 5 gunum kaldı artık bende evlı mutlu olcam ınsallah :) pazar gunu dugunum var....................

hayırlı olsun heyecanlısıdır şimdi ben çok nötrümdüm gerçide :)

amın canm ınsallah heyecanım dahada arttı evım yerlestı hafta sonu gıdıp gelıp ızlıyrm sagı solu bu ev benım mı dıye eee sızler nasılsınız bakım ....

dimii çok farklı oluyor hele eve gittiğin ilk gece dahada farklı oluyor ben çok tuaf olmuştum bu evim bizimmi yani demiştim şimdi evlendikmi filan şimdi ise artık evime alıştım. 4 ayımızdayızz ne çabuk geçiyor günler yaaa bizim iyi gidiyor ev iş arası mekik dokuyoruz az yoruluyorz ama bir şekilde gidiyorr. sen napıyon çalışıyonmu çalışıyosan evlendikten sonra devam etcenmi

hayırdır canım birşeyin yok dimi.

sonundaaa ne renge boyatcan bende boyadım bitter çikolataya yavaş yavaş saçımın tonunu açıyorum en sonundada yıpranmadan bronz kahveye ulaşacam

selaammmmmm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu girmeyeli
size müjdeli bir haber vereyim ben ha-mi-le-yim

aynen ole canm cok farklı gelıyo bana bakalım bende alısırım ınsallah cabuk ....bende suan ısteyım calısıyrm ıslerımı bıtırmeye bıyandanda buraya takılıyrm evlendıkten ıkı hafta sonra tekrar baslıycam ıse ınsallah calısmaya devam yanı ....benımde evlendıkten sonra sızın gıbı olcak ıs ev :)

Günaydın kızlar...

Didemcim inşallah sorunsuz harika bir düğünün olur...Şimdiden mutluluklar diliyorum sana...

Speddy geçmiş olsun dikkat et kendine umarım kısa sürede atlatırsın...Bayram yorgunluğundan bünyemiz dirençsiz düştü salgında olunca hasta oluverdik bende hasta olacak gibiyim kaç gündür direniyorum ama

Ayakkabı konusu geçmiş bende bayramdan önce çizme almıştım 59 tl ye Bakırköyden handan Daha öncede almıştım ordan ayakkabı iyi çıkmıştı bakalım bu nasıl çıkacak...Çizme nedense su alır gibi gelir hep bana o yüzden çizmeye çok fazla para vermek içimden gelmiyor zaten çok ta fazla giymiyorum botları seviyorum ben

Düdüklü tencere kullanıyorum ben schaffer seviyorum düdüklüyü hemen pişiyor zamandan tasarruf

Ya kızlar sizin cam bardaklarınızda su lekesi kalıyormu makinada...

hayırdır canım birşeyin yok dimi.

sonundaaa ne renge boyatcan bende boyadım bitter çikolataya yavaş yavaş saçımın tonunu açıyorum en sonundada yıpranmadan bronz kahveye ulaşacam

ya sol gözüm sürekli akıyor göz nezlesi oldum o yüzden gidicem canım

karamel yapıcam canımm açık ton istiyorum gün bugündür diyip gidicem artık çok sıkıldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…