- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.081
çizme aldım 2 tane bayramdan önce gri,siyah kotondan aldım
evet evet bende baktım sabahleyin varmı birşeyler diyede yok hiç bir sitedeçizme alcam bende nasıl alsam diye düşünüyorum kısa ve dolgu topuklu bu aralar çok dikkatimi çekiyorda onlarda uçmuş durumda
nasıllar canım varmı sitesinde acaba bende bakayımmbide kac gayme
int yok yaw baktım bende ama bulamadım.
1 tanesi gri diz altı deri içi komple tüylü sıcacık tutuyor... 79 TL
1 tanesi de siyah siz üstü deri onunda arkasında falan desen olarak tüyleer geçiyor98 tl
fiyatları süpermişşş hemen bakmam lazımm akşama foruma gidip bir bakayımm
bende kısa istiyorum eteklerin altına süper duruyorr bide bu sene sanırım kısa çizmeler moda
bi tanede 40 TL hangardan kahve rengi aldım çok güzelo kısa işte
maşşallahhhbende kendime derdim alışveriş çılgını diye ama sen beni geçmişinnn güle güle kullannn ayağında eskisinn
bende bayramdan önce aldım canım düz siyah dizime kadar
ama bi ara da kısa topuklu almayı planlıyorum
yok be ihtiyacım olduğu için aldım. akşam bakarım hangara belki yeni modeller gelmiştir. markete gidicez 1 saat falan bekleeyceğim ama eşimi bu arada alışveriş yapabilirim
ühangar nasıl canım memnunmusun ondan ben pek iyi duymadımda ayakkabılarını :44::44: ne güzel işte eşini beklerken tam sırası yap alışverişiniii
selam kızlar içinzde 2011de evlenp benm gibi hamile olan varmı:))
selam kızlar içinzde 2011de evlenp benm gibi hamile olan varmı:))
güle güle kullan gizcim sendebendede var uzun 3 tane biri düz biri topuklu dizime kadar diğeride diz üstü şimdide kısa dolgu topuk istiyorum ama benim sorduklarım hep 200den aşağıya değiller
hoşgeldin
sağol canım benimkide 170di 150ye aldık
pahalı oluyor ayakkabı fiyatlarıı
nurseyda hoşgeldin canım ama spedyy hamile değil o topiğimizde hamile gelinlerimiz olduğunu söylemişyoksa speddyy bizee söylemedinmi hamile olduğunu
gizcim valla öyle yaa ama spedyy iyi almış bir bakayım bende kotona
''bir kadın her yere geç kalma yeteneğine sahiptir ama alışverişe gidiyoruz de 5dk sonra kapının önünde hazır seni bekler''
bazen çok doğru olduğunu görüyorum:))))
çizmeye ayakkabıya verdiğim paraya acımam ben. kışın ayaklarımın sıcak ve rahat olması çok önemli.
bir de benim ayaklarım 40,5 her yerden alamıyorum. bulunca beğendiklerimi alırım. zaten bir çizme en azından 2-3 sene giyilir.
geçen yıl kış biterken 3 çift almıştım ben biraz da anne zoruyla olmuştu ama çok uyguna aldım. şimdi alsam 200den aşağı alamam birini o zaman hepsine 290 vermiştim. bayramda da kardeşim kendine almış dayanamayıp bana da almış. kısa mantar topuklu olanlardan.
hangardan mümkün olduğunca uzak durun. yazın aldığım babet 2 kere giydiğkten sonra ayağımda yamuldu resmen. ancak özel günlerde falan çok uzun süre giyilmeyecekse alınabilir yoksa hiç kaliteli değil.
hımm anladm cnm pardon yanlış anlaşılma oldu ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?