Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evet evet bende baktım sabahleyin varmı birşeyler diyede yok hiç bir sitede çizme alcam bende nasıl alsam diye düşünüyorum kısa ve dolgu topuklu bu aralar çok dikkatimi çekiyorda onlarda uçmuş durumda

bende bayramdan önce aldım canım düz siyah dizime kadar

ama bi ara da kısa topuklu almayı planlıyorum

nasıllar canım varmı sitesinde acaba bende bakayımm bide kac gayme

int yok yaw baktım bende ama bulamadım.

1 tanesi gri diz altı deri içi komple tüylü sıcacık tutuyor... 79 TL
1 tanesi de siyah siz üstü deri onunda arkasında falan desen olarak tüyleer geçiyor 98 tl

Son düzenleme:
int yok yaw baktım bende ama bulamadım.

1 tanesi gri diz altı deri içi komple tüylü sıcacık tutuyor... 79 TL
1 tanesi de siyah siz üstü deri onunda arkasında falan desen olarak tüyleer geçiyor 98 tl

fiyatları süpermişşş hemen bakmam lazımm akşama foruma gidip bir bakayımm

bende kısa istiyorum eteklerin altına süper duruyorr bide bu sene sanırım kısa çizmeler moda

maşşallahhh bende kendime derdim alışveriş çılgını diye ama sen beni geçmişinnn güle güle kullannn ayağında eskisinn

yok be ihtiyacım olduğu için aldım. akşam bakarım hangara belki yeni modeller gelmiştir. markete gidicez 1 saat falan bekleeyceğim ama eşimi bu arada alışveriş yapabilirim

bende bayramdan önce aldım canım düz siyah dizime kadar

ama bi ara da kısa topuklu almayı planlıyorum

güle güle kullan gizcim sende bendede var uzun 3 tane biri düz biri topuklu dizime kadar diğeride diz üstü şimdide kısa dolgu topuk istiyorum ama benim sorduklarım hep 200den aşağıya değiller

yok be ihtiyacım olduğu için aldım. akşam bakarım hangara belki yeni modeller gelmiştir. markete gidicez 1 saat falan bekleeyceğim ama eşimi bu arada alışveriş yapabilirim

hangar nasıl canım memnunmusun ondan ben pek iyi duymadımda ayakkabılarını :44::44: ne güzel işte eşini beklerken tam sırası yap alışverişiniii

hangar nasıl canım memnunmusun ondan ben pek iyi duymadımda ayakkabılarını :44::44: ne güzel işte eşini beklerken tam sırası yap alışverişiniii
ü

çok kötü değil bence ben beğeniyorum modellerini ama kış için su geçirmez mükemmel ısıtır diyemem

selam kızlar içinzde 2011de evlenp benm gibi hamile olan varmı:))

tabiki var sende hoşgeldin

hoşbuldk canm ooo ne güsel :):) ne kadrlk hamilesn cnm.kızlar sanrm botlardan konuşuosnz bence hiç bi bot su geçrmez deil şu buldozer tipli botlar dışında pek rastlamadm ben

selam kızlar içinzde 2011de evlenp benm gibi hamile olan varmı:))

hoşgeldin

güle güle kullan gizcim sende bendede var uzun 3 tane biri düz biri topuklu dizime kadar diğeride diz üstü şimdide kısa dolgu topuk istiyorum ama benim sorduklarım hep 200den aşağıya değiller

sağol canım benimkide 170di 150ye aldık

pahalı oluyor ayakkabı fiyatlarıı

hoşgeldin

sağol canım benimkide 170di 150ye aldık

pahalı oluyor ayakkabı fiyatlarıı

nurseyda hoşgeldin canım ama spedyy hamile değil o topiğimizde hamile gelinlerimiz olduğunu söylemiş yoksa speddyy bizee söylemedinmi hamile olduğunu

gizcim valla öyle yaa ama spedyy iyi almış bir bakayım bende kotona

bak canım içine sindiği gibi bulursun inş.

''bir kadın her yere geç kalma yeteneğine sahiptir ama alışverişe gidiyoruz de 5dk sonra kapının önünde hazır seni bekler''
bazen çok doğru olduğunu görüyorum:))))

çizmeye ayakkabıya verdiğim paraya acımam ben. kışın ayaklarımın sıcak ve rahat olması çok önemli.
bir de benim ayaklarım 40,5 her yerden alamıyorum. bulunca beğendiklerimi alırım. zaten bir çizme en azından 2-3 sene giyilir.
geçen yıl kış biterken 3 çift almıştım ben biraz da anne zoruyla olmuştu ama çok uyguna aldım. şimdi alsam 200den aşağı alamam birini o zaman hepsine 290 vermiştim. bayramda da kardeşim kendine almış dayanamayıp bana da almış. kısa mantar topuklu olanlardan.

hangardan mümkün olduğunca uzak durun. yazın aldığım babet 2 kere giydiğkten sonra ayağımda yamuldu resmen. ancak özel günlerde falan çok uzun süre giyilmeyecekse alınabilir yoksa hiç kaliteli değil.

senin ayacıklarındamı büyük canım benim gibi bend bulamıyorum ama ben sporda buçuklu giyiyorum çizme ve klasikte 40 oluyor

spor ayakkabısı alırkende beni unisex ayakkabılara yönlendirip erkeklere verdikleri ayakkabıları uzattıklarında sinir oluyorummm bide bıyık altı gülüyorlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…