Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bilmem ben hangardan özellikle geçen sene bi çizme aldım inanılmaz ucuzdu sırf ayakkabım koptu diye öylesine almıştım çalınmasaydı herhalde hala giyerdim.
çok seviyordum hiç su falanda almıyordu.
ayakkabıyı 2 gün üstüste giymemek gerekiyoe bende takıntı beğeniyim yeter çok para vermem ucuz ise hemen atlarım acıttığı anda da atarım çöpe yda verierim başkasına

evreka malesef 40 ve üstü ayak numaram
aslında 40 olduğu zamanlar oluyor ama kışlıklarda özellikle buçuklu alıyorum. kalın çorapla rahat olsun diye.
en kötüsü gece ayakkabılarında ya istediğim gibi taşlı ince batlı alamıyorum çoğu zaman
ben ihtiyacım yokken bile beğendiğim bir ayakkabıyı alıyorum, ayağım sorunlu olduğu için. nasılsa giyerim:)

itiraf ediyorum kızlar ben aslında ayakkabı, çizme delisiyim. çeyizim giderken büyük bir hurç ayakkabılarım vardı. ayaklarım küçük olsa kesin bir oda dolusu ayakkabım olurdu benim.

speedy senin şansına denk geldi demekki o zaman.
yok ya üstüste genelde giymem aynı ayakkabıyı onuda giymedim ama şansıma iyi çıkmadı demekki

bizde çeyiz zamanı şeffaf ayakkabı kutularına koyduk. 40 çift abiye ayakkabım var babet,bot,çizme,sandalet falan bunlar hari. sadece abiye
satsam köşeyi dönerim seviyorum ama napıyım

bir kadını en büyük yatırımı her zaman kendinedir:)
walla ben sadece kendim ayakkabı tutkunuyum diye korkmuştum. yaşasın yalnız olmadığımı görmek sevindirdi beni.
kocama söylemeliyim.ilk evlendiğimizde eşim her defasında bu yenimi bu yenimi diyordu,ayakkabı stoğumu görünce sen ne yaptın böyle bir insan bu kadar ayakkabıyı ne yapar demişti. ömür boyu yetecek galiba diyor:)
diyorum ya benim ayaklarım küçük olsa ben düşünemiyorum kendimi:)
bende kutulara koydum. yengemler deri toplu olsun diye hurça koyup kurdale ile bağladılar. çok komikti ya:)

günaydınn kızlarr

sssccc canım valla ben gece ayakkabılarında hiç terettüt etmeden bulduysam güzel ayakkabımı alıyorum hiç gezeim bakayım demiyorum yapışıp kalıyorum oraya koçiş diyordu gelinlik ayakkabısını alırken fazla gezmedin hemen aldın dedim sendede bir bayana göre bu kadar büyük ayak numaran olursa sende düşünmeden atlarsın ama benim ayaklarım okadar büyük durmuyor boyuma göre herkes normal diyor biraz irice birşey olduğumdan oda normal geliyor herkesee

günaydın kızlar. çok uykum var. lütfen bugün çabuk bitsin

evreka ben gelin ayakkabımı hiçbir yere bakmadan gidip özel yaptırdım:) başıma gelecekleri biliyorum çünkü gerek yok kendime eziyet etmeye. beğenirsem ve ayağım rahatsa alırım, hatta bir gün lazım olur diye ihtiyacım yokken aldığımda çok oldu. ben aradığım zaman hiç istediğim gibi bulamam, aramayınca denk geliyor:)
bu kadar büyük ayakların üstünde durmak için büyük bir cüsseye sahip olmak gerek:)
bende ayaklarımı dışarıdan bakınca büyük görmüyorum. maşallah boylu posluyum senin gibi:)

aynen canım bende çok uykusuzum başım ağrıyor bide gözlerim içi kırmızı dünden beri galiba pcye çok bakmaktan oluyo

maşşallah bize ozaman ben genelde almaya gitmesem bile çok beğendiğim ve ayağıma uyan çoğu şeye balıklama atlıyorum ama az daha küçük olaymış en azından 38,5 veya 39 numara daha iyi olurdu

günaydın hatunlar gününüz güzel geçsin inş bugün çok enerjik hissediyorum kendimi nedenini bilmiyorum ama...

evreka ben hala bayramın yorgunluğunu atamadım sanırım.
bir de bu aralar eve gidince hemen vakit geçiyor. yemek yiyoruz, sofrayı kaldır, duş yap, uyu.
ben mi uyuşuk oldum zaman mı çabuk geçiyor anlamıyorum walla

şu an için ayak estetiği yapılmıyor. yapıldığı zaman 38 istiyorum ben

sniperelit maşallah diyelim o zaman. ne içtin sabah sabah:)

biz bayram haftası hiç evde durmadık arkadaşlarım geldi sehir dışında 2 gün boyunca onları gezdirdik sonra kendimiz bayram ziyaretleri filan sonra yemeğe arkadaşlar çağırdı bide abim gelmişti bauyram için 9 gün boyunca tatil olmasına rağmen sabah doya doya uykumu alarak kalkamadım

sen uyuşuk deilsin canım bende uyuşuk gibiyim bide kolumu kaldıracak gücü kendimde bulamıyorum dün eve gittim yemek duş saçıma fön çektim tv izlerken uyuya kalmışım koçiş uyandırdı yat git yatağa burda uyuma dedi saat kaçta uyuduğumu bile hatırlamıyorum bugünde eve gidip yemek ve temizlik yapcam allahtan 4 buçuk gibi çıkcam işten

sniperelit maşallah diyelim o zaman. ne içtin sabah sabah:)[/QUOTE
çay içtim eşimle kahvaltı yaptım bu sabah belki ondandır

speedy hasta galiba yine

evreka canım bu bayram 9 gün değildi ama anlattıklarıma göre 9günlük yaşamışsın. bizimde öyle çok yoğundu. hiçbir gün şöyle keyif yapıp uyanamadık. hep erken kalktık
artık pazara yapacağım keyfi inşallah.

niye erken çıkıyorsun
bu hafta pek temizlikle uğraşmadım ama idare eder.
cumartesi arkadaşlarım gelecek kahvaltıya.perşembe öğlenden sonra izin alıp temizliğimi öyle yapmayı düşünüyorum.
biraz kaytarırım:)

yaw biz her sabah çay içiyoruz ama böyle doping etkisi pek göremedim

ben pek yapmam kahvaltı sabahları anca haftasonu eşim evde olunca haftaiçi yalnız başıma yemek içimden gelmiyo eşimde bu sabah geç gitti işe bende onunla kahvaltı yaptım inşallah bigün birlikte işe de gideriz

biliyom canım ama ben 9 gün yaşadım çoğu arkadaşlarımız memur ve iki gün rapor aldılar abimde öyle. Onların 9 gün tatili banada yansıdı hem işe geliyordum hemde onlara yetişmeye çalıştım tabi normal olarak bünyeye ağır geldi

bankaya uğrıcam ufak bir iş var şirketin. ordanda dönmem birdaha işe eve giderim az uyurum belki

bende cuma günü için izin istemeyi düşünüyorum doktora gitcem diye bakalım verceklermi

gerçekten gidecekmisin doktora:)

aslında bende cuma izin alsam iyi olur ama yoğun günümüz pek mümkün olmaz. perşembe öğlenden sonra giderim. biraz dinlenirim. sonra temzliğe girişirim.
hem eşim gelincede onu karşılarım ilk kez:)

yok yok gitmicem ama onlara gidicem diyip uyıcamm bakalım işler yoğun olmazsa isticem yoğun olursa pazartesiye isterim artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…