- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.101
günaydın kızlar. çok uykum var. lütfen bugün çabuk bitsin
evreka ben gelin ayakkabımı hiçbir yere bakmadan gidip özel yaptırdım:) başıma gelecekleri biliyorum çünkü gerek yok kendime eziyet etmeye. beğenirsem ve ayağım rahatsa alırım, hatta bir gün lazım olur diye ihtiyacım yokken aldığımda çok oldu. ben aradığım zaman hiç istediğim gibi bulamam, aramayınca denk geliyor:)
bu kadar büyük ayakların üstünde durmak için büyük bir cüsseye sahip olmak gerek:)
bende ayaklarımı dışarıdan bakınca büyük görmüyorum. maşallah boylu posluyum senin gibi:)
evreka ben hala bayramın yorgunluğunu atamadım sanırım.
bir de bu aralar eve gidince hemen vakit geçiyor. yemek yiyoruz, sofrayı kaldır, duş yap, uyu.
ben mi uyuşuk oldum zaman mı çabuk geçiyor anlamıyorum walla
şu an için ayak estetiği yapılmıyor. yapıldığı zaman 38 istiyorum ben
sniperelit maşallah diyelim o zaman. ne içtin sabah sabah:)
sniperelit maşallah diyelim o zaman. ne içtin sabah sabah:)[/QUOTE
çay içtim eşimle kahvaltı yaptım bu sabah belki ondandır
speedy hasta galiba yine
evreka canım bu bayram 9 gün değildiama anlattıklarıma göre 9günlük yaşamışsın. bizimde öyle çok yoğundu. hiçbir gün şöyle keyif yapıp uyanamadık. hep erken kalktık
artık pazara yapacağım keyfi inşallah.
niye erken çıkıyorsun
bu hafta pek temizlikle uğraşmadım ama idare eder.
cumartesi arkadaşlarım gelecek kahvaltıya.perşembe öğlenden sonra izin alıp temizliğimi öyle yapmayı düşünüyorum.
biraz kaytarırım:)
yaw biz her sabah çay içiyoruz ama böyle doping etkisi pek göremedim
gerçekten gidecekmisin doktora:)
aslında bende cuma izin alsam iyi olur ama yoğun günümüz pek mümkün olmaz. perşembe öğlenden sonra giderim. biraz dinlenirim. sonra temzliğe girişirim.
hem eşim gelincede onu karşılarım ilk kez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?