Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Didemcim kısa sürede alışırsın evine merak etme...Ben anneme bile gidince hemen evime gelmek istiyorum...Başta düzen oturmak yoruyor insanı ama sonrası mükemmel...
hejar tebrik ederim darısı bizlerin başına...

Bende 25 yaşındayım spin sormuş sanırım...

Kızlar bu sabah hamilelik hakkında bir haber dinlerken prof. hamileliği erteleyen annelerin yumurtalıklarının biyolojik yaşını öğrenmesi gerekki ilerde hamileliklerini ona göre ayarlasın geçirmiş olmasınlar dedi...

Son düzenleme:
Ya kızlar sizin cam bardaklarınızda su lekesi kalıyormu makinada...[/QUOTE]

benim kalmıyo ama yengemin bardaklarını görmüştüm öle yıkanmamış gibidi parlatıcı falan bittiyse belki ondan yapıodur

o canım 30 yaşı geçenler için diye biliyorum ben

Ya kızlar sizin cam bardaklarınızda su lekesi kalıyormu makinada...

benim kalmıyo ama yengemin bardaklarını görmüştüm öle yıkanmamış gibidi parlatıcı falan bittiyse belki ondan yapıodur[/QUOTE]

Ben calgonit Quantum kullanıyorum parlatıcı ya da tuz koymuyorum makineye o yüzden başlarda güzeldi ama şimdi sanki deterjan lekesi kalıyor gibi iyi durulanmamış gibi oluyor bazı bardaklarım kaşıklarımda da su lekeleri kalıyor :18::18::18: Evreka senin makine nasıl seninkiyle aynıydı makinelerimiz...

Maşallah size

benim iyi canım artık iyice alıştım sorun yok çok şükür :))

çok şükür canım,hemencecik alışıyor insan evine
mutluluğun daim olsun inşallah canım

teşekkür ederim mutlu darısı başına olsun inşalah

bunu bende dinlemiştim bi yerde aslında bi gidip baktırmak istiyorum yumurtalık rezervine baktırıyormuşsun ona göre doktor bişi sölüomuş ama korkuyorum bide hemen çocuk yapman lazım filan der die

burası iyice 2011 hamileleri oldu. her geçen gün hamile sayısı artıyor.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah hejar.

didem senin heyecanını çok iyi anlıyorum ama düğün anı başladığında herşey bitiyor. sadece eğlenmene bak. herşey çok güzel olacak inşallah.

düdüklü tencere çok büyük kolaylık, yenin korkunuzu ve kullanın. bekarken kullanıyordum hatta neredeyse her yemeği düdüklüde yapıyorduk. ama çeyizimdekinin kapağı farklı olunca kullanmaya korktum bende. geçenlerde eşim kurufasülye yapmak için çıkardı. önce bir deneme yaptık sadece su kaynattık içinde. eşim yemeği de yapınca sorunsuz bende artık kullanıyorum:)

doğal saç rengini bozma giz ben beyazlardan dolayı yıllardır boyuyorum ama kendi saç rengin gibi olmuyor malesef

Adam şey dedi bugün işte herkesin farklı biyolojik yaşı oluyor dedi 30 yaş üstü demedi kuşum ben gidicem istediğimde bebek yapmak için uğraşmak istemiyorum çok yıpratıyor teyzemden biliyorum

oyy canım inşallah istediğin zaman anne olursun benim teyzemde 17 yıllık ve çocuğu olmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen
sonra kuzenimde 3 yıllık evli ilk zamandan itibaren istiyor ama onunda olmadı dediğin gibi çok yıpratıyor hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah diye

Adam şey dedi bugün işte herkesin farklı biyolojik yaşı oluyor dedi 30 yaş üstü demedi kuşum ben gidicem istediğimde bebek yapmak için uğraşmak istemiyorum çok yıpratıyor teyzemden biliyorum

canım benim makine yapmıyor. ama ben tuzunu deterjanını partacısını ayrı koyuyorum sende öyle denesen :44::44: bende 30 yaş diye bildiğim için dedim ama en doğrusu şimdiden yaptırmak doğru diyon farklı olabilir belki sonra geç olmasında allah korusunn

Evet şimdiden yaptırmak lazım bencede eşimle birlikte gitcez inşallah bir ara...Bu sefer bende ayrı ayrı alcam bulaşık makinesi için birde çamaşır makinen deterjanı bir anda mı alıyor senin ilk su alımında iki gözden de alıyor deterjanı benimki seninki de ölemi :44::44::44:

Aynen ya birde düşün eniştem teyzemin ikinci eşi eniştemin birinci evliliğinden çocuğu var teyzem daha önce hamile kaldı ilk eşinde düşük yaptı ikisinde de sorun yok ama olmuyor

hiç bakmaadım canım ben koyuyorum içeriye geçiyorum o yıkıyor ama akşama koycam makineye başında durayım

anam hemde 2 tane iyi sıkılmıyorsun sen ben evde 2'den fazla olan herşeyimi veriyorum anneme şimdi abimin çeyizine koy ayak altında durmasın diye

selaammmmmm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu girmeyeli
size müjdeli bir haber vereyim ben ha-mi-le-yim

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin dünyaya

günaydın canım teşekkür ederim daha iyiyim çok şükür

o neymiş yaw bende merak ettim öyle bi test falan var ise yollasana bende bakıyım yapıtyım..

Günaydın kızlar bu arada bugün çok yoğundum onun için giremedim ancak bitti işlerim hatta daha hala var diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…