- 22 Ocak 2008
- 8.890
- 8.899
- 723
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.141
hayırlı olsunn canımm ....
çok sevindim ne kadarlık bebişş
sağlıkla gelsin inşallah
sağol canımcımm darısı isteyen herkese inşallah
3.aya giricez canım,amin inşallah
senin nasıl gidiyor
Kızlar bu sabah hamilelik hakkında bir haber dinlerken prof. hamileliği erteleyen annelerin yumurtalıklarının biyolojik yaşını öğrenmesi gerekki ilerde hamileliklerini ona göre ayarlasın geçirmiş olmasınlar dedi...
Ya kızlar sizin cam bardaklarınızda su lekesi kalıyormu makinada...
Maşallah size
benim iyi canım artık iyice alıştım sorun yok çok şükür :))
Didemcim kısa sürede alışırsın evine merak etme...Ben anneme bile gidince hemen evime gelmek istiyorum...Başta düzen oturmak yoruyor insanı ama sonrası mükemmel...
hejar tebrik ederim darısı bizlerin başına...
Bende 25 yaşındayım spin sormuş sanırım...
Kızlar bu sabah hamilelik hakkında bir haber dinlerken prof. hamileliği erteleyen annelerin yumurtalıklarının biyolojik yaşını öğrenmesi gerekki ilerde hamileliklerini ona göre ayarlasın geçirmiş olmasınlar dedi...
o canım 30 yaşı geçenler için diye biliyorum ben
Adam şey dedi bugün işte herkesin farklı biyolojik yaşı oluyor dedi 30 yaş üstü demedi kuşum ben gidicem istediğimde bebek yapmak için uğraşmak istemiyorum çok yıpratıyor teyzemden biliyorum
Adam şey dedi bugün işte herkesin farklı biyolojik yaşı oluyor dedi 30 yaş üstü demedi kuşum ben gidicem istediğimde bebek yapmak için uğraşmak istemiyorum çok yıpratıyor teyzemden biliyorum
canım benim makine yapmıyor. ama ben tuzunu deterjanını partacısını ayrı koyuyorum sende öyle denesen :44::44: bende 30 yaş diye bildiğim için dedim ama en doğrusu şimdiden yaptırmak doğru diyon farklı olabilir belki sonra geç olmasında allah korusunn
oyy canım inşallah istediğin zaman anne olursun benim teyzemde 17 yıllık ve çocuğu olmadı hiç bir sorun olmamasına rağmen
sonra kuzenimde 3 yıllık evli ilk zamandan itibaren istiyor ama onunda olmadı dediğin gibi çok yıpratıyor hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah diye
Evet şimdiden yaptırmak lazım bencede eşimle birlikte gitcez inşallah bir ara...Bu sefer bende ayrı ayrı alcam bulaşık makinesi için birde çamaşır makinen deterjanı bir anda mı alıyor senin ilk su alımında iki gözden de alıyor deterjanı benimki seninki de ölemi :44::44::44:
İki tane var bende biri 7 ltlik düdüklü kalabalık misafir olduğu zamanlar için, diğeri küçükkk 4 lt günlük kullanırım diye almıştım, onu kullandım dün, buharıyla hızlıca pişirdi daha lezzetli oldu yemekhep kullanmayı düşünüyorum şimdi korkum da geçti ya
selaammmmmm kızlar nasılsınız bakalım uzun zaman oldu girmeyeli
size müjdeli bir haber vereyim ben ha-mi-le-yim
Günaydın kızlar...
Speddy geçmiş olsun dikkat et kendine umarım kısa sürede atlatırsın...Bayram yorgunluğundan bünyemiz dirençsiz düştü salgında olunca hasta oluverdik bende hasta olacak gibiyim kaç gündür direniyorum ama
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?