Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

speedy güldürdün beni canım. evrekanın dediği gibi kaç gün olmuş misafir gelmeyeli.
sana hergün birileri gelse yok demeyeceksin ya. kesin bundan hasta oldun sen. o kadar insana hazırlık hizmet derken bünye zayıf düştü:)

benimde haftasonu şirketten arkadaşlarım kahvaltıya gelecek. çay partisi yapacağız.
sonraki hafta da mevlüt okutma niyetindeyim.
zaten aralıkta kursa başlayacağım o zamana kadar herşeyi halletmem gerek.

10 gün oldu kız az değil yani
evlenmeden önce de böyleydim ama tabi bu kadar çok hizmet yoktu işlin içinde yemekleri annem yapıyordu falan.
artık çağırmıyoruz kimseyi gelecekler var ama haber versinler öyle gelsinler

he sen bayramdan önceki cuma günü diyon aman ıolsun o bile çok kısa yaa ben varya dayanamazdım herhalde yaa

evet canım bayramdan önce 10 gün olmuş düşün yani arkadşalar gelecekti geçtiğimiz haftasonu hastayım diye gelemediler bu hafta için de hala haber vermediler

2 arkadaşımın da düğünü var haftasonu

banada bugun haber verdiler bende eren cıkcaktım zaten bugün gelin dedim eve gidip temizlik yapcam sonra sigara böreğiyle ya mercimek köftesi ya patates salatası yada kısır yapcam 3nüde canım istiyor ne zamandır

biz zaten artık kimseyi çağırmıyoruz. çağrılması gerekenleri çağırdık diye düşünüyorum. bundan sonra gelmek isteyenlere uygun olduğumuz günü bildiririz diyoruz.
birde kalabalık gelsinler ve bir kerede aradan çıksın istiyorum ben.

evreka bence de kısır yap. acayip canım istiyor kaç gündür:)

bende çağırmıyorum yaa zaten benim çoğu arkadaşım sehir dışında onlarda gelmeden saolsunlar 2 saat önce haber ediyorlar dışarda yiyoruz geziyoruz filan eve yatmaya geliyıruz. izmirdekinlerinde çoğu eşimin arkadaşları onlar demedikçe bende çağırmıyrum

benimde hepsini istiyor canım yaaaa hepsindenmı yapsammm

banada bugun haber verdiler bende eren cıkcaktım zaten bugün gelin dedim eve gidip temizlik yapcam sonra sigara böreğiyle ya mercimek köftesi ya patates salatası yada kısır yapcam 3nüde canım istiyor ne zamandır

BENDE çağırmıyorum aslında eşimin babannesini çağırmam lazım uzun zamandır aklımda bi türlü fırsat olmadı bi onu çağırırım işte daha eşimin öyle çok akrabaları gelmedi..

* halası
* babannesi
* arkadaşları

her gören bi haftasonu geleceğiz diyor ama haber veren yok şu aralar çok şükür

çağırma boşver sende geleceklerinde geliyoruz derlerse işiniz yoksa kabul edersin. Ve bence bir ay kendine ayır

Off doktordan yeni geldim gitmedim kuaföre gözüm çok fena çünkü yarına kadar geçmesini diliyorum >> bu vaziyetteyim aynı

çağırma boşver sende geleceklerinde geliyoruz derlerse işiniz yoksa kabul edersin. Ve bence bir ay kendine ayır

haber versinler gelsinler yoksa çağırmıyorum zaten
erken çıktın bugün ne güzel darısı başımıza kaldı geriye 1,5 saat işte

Off doktordan yeni geldim gitmedim kuaföre gözüm çok fena çünkü yarına kadar geçmesini diliyorum >> bu vaziyetteyim aynı

hayırdır canım senin neyn var bugün geç geldim ben

evet canım yaaa kapatsaydın keşke gözünü damla falan vermedi mi iyice temizlesin içini :2:

ben daha iyiyim grip olacak gibiyim ama devamlı ilaç içiyorum bakalım

verdi canım ordaykende yaptı şimdi acımıyor hafif akıyor sadece

geçer dedi ya bakalım

tam hastalık zamanı cidde havalarda bi garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…