- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.181
speedy güldürdün beni canım. evrekanın dediği gibi kaç gün olmuş misafir gelmeyeli.
sana hergün birileri gelse yok demeyeceksin ya. kesin bundan hasta oldun sen. o kadar insana hazırlık hizmet derken bünye zayıf düştü:)
benimde haftasonu şirketten arkadaşlarım kahvaltıya gelecek. çay partisi yapacağız.
sonraki hafta da mevlüt okutma niyetindeyim.
zaten aralıkta kursa başlayacağım o zamana kadar herşeyi halletmem gerek.
he sen bayramdan önceki cuma günü diyon aman ıolsun o bile çok kısa yaaben varya dayanamazdım herhalde yaa
evet canım bayramdan önce10 gün olmuş düşün yani arkadşalar gelecekti geçtiğimiz haftasonu hastayım diye gelemediler bu hafta için de hala haber vermediler
2 arkadaşımın da düğünü var haftasonu
mercimek köftesi yap bence işine karışmış gibi oldum ama:)
biz zaten artık kimseyi çağırmıyoruz. çağrılması gerekenleri çağırdık diye düşünüyorum. bundan sonra gelmek isteyenlere uygun olduğumuz günü bildiririz diyoruz.
birde kalabalık gelsinler ve bir kerede aradan çıksın istiyorum ben.
evreka bence de kısır yap. acayip canım istiyor kaç gündür:)
banada bugun haber verdiler bende eren cıkcaktım zaten bugün gelin dedim eve gidip temizlik yapcam sonra sigara böreğiyle ya mercimek köftesi ya patates salatası yada kısır yapcam 3nüde canım istiyor ne zamandır
BENDE çağırmıyorum aslında eşimin babannesini çağırmam lazım uzun zamandır aklımda bi türlü fırsat olmadı bi onu çağırırım iştedaha eşimin öyle çok akrabaları gelmedi..
* halası
* babannesi
* arkadaşları
her gören bi haftasonu geleceğiz diyor ama haber veren yok şu aralar çok şükür
bütün akrabaları çağırırsak yandık ya
giz geçmiş olsun. kuaföre gitmemene sevindim:) en güzel saç doğal saç...
çağırma boşver sende geleceklerinde geliyoruz derlerse işiniz yoksa kabul edersin. Ve bence bir ay kendine ayır
Off doktordan yeni geldim gitmedim kuaföre gözüm çok fena çünkü yarına kadar geçmesini diliyorum>> bu vaziyetteyim aynı
haber versinler gelsinler yoksa çağırmıyorum zaten
erken çıktın bugün ne güzel darısı başımıza kaldı geriye 1,5 saat işte
hayırdır canım senin neyn var bugün geç geldim ben
göz nezlesi oldum canım sürekli akıyor berbat bişey ya
sen nasıl oldun iyimisin
evet canım yaaa kapatsaydın keşke gözünü damla falan vermedi mi iyice temizlesin içini :2:
ben daha iyiyim grip olacak gibiyim ama devamlı ilaç içiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?