Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

cnm parlatıcı ve tuz zaten suyun yarattığı çizikleri ve kuruyan su damlacıklarının leke olarak kalmamasını sağlıyor.

tuz yerine kaya tuzu turşu tuzu kullanabilirsiniz. parlatıcı olarakta sirke

nasıl birşey canım elbise filan mı :44: düğün içinse tulum alabilirsin ben bayramda aldım uzun kollu tulum çok şık duruyorr. gece için olanlarıda var

yok yaw düğüne ne giyeceğimi düşünmüyorum öylesine bişeyle giyerim normal olarak alışveriş yapasım var trendyolda bi etek beğendim 15 TL kargo ile 20 TL geliyor işte ama karar veremedim. başka yerden deneyerekte aynı fiyata alabilirim gibi geldi

Seni kocişimle aldatıyorum Unutmadım kuzum ama face e giremiyorum ya muhabbet edemiyoruz hiç..

senin facen var mı ekle beni evreka da varım

Günaydınn kızlar

günaydın canım nasıl oldu gözün geçti mi birazcık

dünkü gibi değil canım iyiyim biraz daha

Ben sende ekliyim zaten speddy

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım

bende size soracaktım mevlütle ilgili birşeyler ama daha aramızda okutan yok galiba.
bizde haftaya pazar okutacağız bir aksilik olmazsa.
pilav-tavuk-ayran-tulumba ikram etmeyi düşünüyoruz.
çok kalabalık olsun istemiyorum ama yine kalabalık olacak sanırım.

kızlar dün bir arkadaşımız kocaman poşet dolusu yer elması vermiş eşime. yazlıktan gelmiş.
nasıl değerlendirebilirim. hiç yemedim de yapmadım da daha önce.
netten tarif baktım ama uyguladığınız birşey varsa benim için daha iyi olur

Yeter bence zaten mevlütte de onlar ikram ediliyor..Ne için okutuyorsunuz kızlar eviniz içinmi...

elmalı turta
meyve salatası yapabilirsin
elma suyu yapabilirsin

yada olmadı yarısını kargo ile yolla bana yerim

fiyatı iyimiş canım ama bencede dışardada gezip dolaştıktan sonra bulursun . Ben geçen aldım ordan tulum 14 tlye Batikten aynı benzeyen tulumu 89a almıştım bulunca kaçırmadım atladım. Bu tarz şeylerde almak lazım

bulursan söyle ozaman öyle bişeyler.. bende int ucuz bulursam alıyorum genelde

iyiyiz canım sen nasılsın. Bence yeterde artar bile. Bende düşünüyorum bende kıymalı pide yaptırcam yanına ayran bide tatlıda lokma olablir diye düşündüm.

Bencede fiyatı aman aman kaçırılmayacak birşey değil speddy Dışarda da bulabilirsin o fiyata...Ben kıyafetlerde netten alışverişe güvenemiyorum ya üzerimde görmeden beğenemem diye korkuyorum...Hiç kendime kıyafet almadım

annem bana diyorki ver anahtarını biz kaynananla okuturuz sen olmak zorunda değil zaten
bu ikisi birleşip yakında beni de evden kovacaklar

güvenli site ise zaten değişim yapabilirsin
benim aldıklarım tam oluyor tabi bedenden falan da emin olmak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…