- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.221
dünde dediğim gibi canım zamanla azda olsa çizikler oluyor oda parlatıcıdan ama su lekesi filan olmuyor.
annemde benim mevlüt okutmalıyız diyor bu sakarlıklar o yüzden bir sürü şey söylüyorda bende bri türlü zaman bulup okutamadım
nasıl birşey canım elbise filan mı :44: düğün içinse tulum alabilirsin ben bayramda aldım uzun kollu tulum çok şık duruyorr. gece için olanlarıda var
Seni kocişimle aldatıyorumUnutmadım kuzum ama face e giremiyorum ya muhabbet edemiyoruz hiç..
Günaydınn kızlar
yok yaw düğüne ne giyeceğimi düşünmüyorum öylesine bişeyle giyerim normal olarak alışveriş yapasım var trendyolda bi etek beğendim 15 TL kargo ile 20 TL geliyor işte ama karar veremedim. başka yerden deneyerekte aynı fiyata alabilirim gibi geldi
senin facen var mı ekle beni evreka da varım
günaydın canım nasıl oldu gözün geçti mi birazcık
dünkü gibi değil canım iyiyim biraz daha
yok yaw düğüne ne giyeceğimi düşünmüyorum öylesine bişeyle giyerim normal olarak alışveriş yapasım var trendyolda bi etek beğendim 15 TL kargo ile 20 TL geliyor işte ama karar veremedim. başka yerden deneyerekte aynı fiyata alabilirim gibi geldi
senin facen var mı ekle beni evreka da varım
günaydın canım nasıl oldu gözün geçti mi birazcık
Ben sende ekliyim zaten speddy
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım
bende size soracaktım mevlütle ilgili birşeyler ama daha aramızda okutan yok galiba.
bizde haftaya pazar okutacağız bir aksilik olmazsa.
pilav-tavuk-ayran-tulumba ikram etmeyi düşünüyoruz.
çok kalabalık olsun istemiyorum ama yine kalabalık olacak sanırım.
kızlar dün bir arkadaşımız kocaman poşet dolusu yer elması vermiş eşime. yazlıktan gelmiş.
nasıl değerlendirebilirim. hiç yemedim de yapmadım da daha önce.
netten tarif baktım ama uyguladığınız birşey varsa benim için daha iyi olur
yok yaw düğüne ne giyeceğimi düşünmüyorum öylesine bişeyle giyerim normal olarak alışveriş yapasım var trendyolda bi etek beğendim 15 tl kargo ile 20 tl geliyor işte ama karar veremedim. Başka yerden deneyerekte aynı fiyata alabilirim gibi geldi
Senin facen var mı ekle beni evreka da varım
Günaydın canım nasıl oldu gözün geçti mi birazcık
yaaaa kimdin sen ? benim facem de kk'dan 85 kişi var şuandasorry..
fiyatı iyimiş canım ama bencede dışardada gezip dolaştıktan sonra bulursun . Ben geçen aldım ordan tulum 14 tlyeBatikten aynı benzeyen tulumu 89a almıştım bulunca kaçırmadım atladım. Bu tarz şeylerde almak lazım
Alemsin speddyPınar ben evreka ortak arkadaşımızdır muhtemelen evrekayı hatırlıyorsan tabe
günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım
bende size soracaktım mevlütle ilgili birşeyler ama daha aramızda okutan yok galiba.
Bizde haftaya pazar okutacağız bir aksilik olmazsa.
Pilav-tavuk-ayran-tulumba ikram etmeyi düşünüyoruz.
çok kalabalık olsun istemiyorum ama yine kalabalık olacak sanırım.
Bencede fiyatı aman aman kaçırılmayacak birşey değil speddy Dışarda da bulabilirsin o fiyata...Ben kıyafetlerde netten alışverişe güvenemiyorum ya üzerimde görmeden beğenemem diye korkuyorum...Hiç kendime kıyafet almadım
ben genç yaşımda alzaymr oldum yaa tamam hatırladım zaten sana yazdıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?