- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.201
verdi canım ordaykende yaptı şimdi acımıyor hafif akıyor sadece
geçer dedi ya bakalım
tam hastalık zamanı cidde havalarda bi garip
verdi canım ordaykende yaptı şimdi acımıyor hafif akıyor sadece
geçer dedi ya bakalım
tam hastalık zamanı cidde havalarda bi garip
sağol canımm :)) engel çıktı gidemedim işte
valla akrabalar hep uzak bize gelemiyor kimse o konuda rahatım ben
geçmiş olsun canım bizim akrabalarda uzak gelen giden pek olmuo o yüzden
evet canım artık hasta olmayım diye öyle sıkı giyiniyorum ki hala da devam ediyor
dikkat edin vallahi kızlar herkeste salgın var
Düdüklü tencere kullanıyorum ben schaffer seviyorum düdüklüyü hemen pişiyor zamandan tasarruf
Ya kızlar sizin cam bardaklarınızda su lekesi kalıyormu makinada...
düdüklü tencere çok büyük kolaylık, yenin korkunuzu ve kullanın. bekarken kullanıyordum hatta neredeyse her yemeği düdüklüde yapıyorduk. ama çeyizimdekinin kapağı farklı olunca kullanmaya korktum bende. geçenlerde eşim kurufasülye yapmak için çıkardı. önce bir deneme yaptık sadece su kaynattık içinde. eşim yemeği de yapınca sorunsuzbende artık kullanıyorum:)
anam hemde 2 tane iyi sıkılmıyorsun sen ben evde 2'den fazla olan herşeyimi veriyorum anneme şimdi abimin çeyizine koy ayak altında durmasın diye
Sıkılacak nesi var kısOnları farklı amaçlar için aldığımdan fazlalık olarak görmüyorum bende çeyizimdeki fazlalıkları kardeşime bırakıyorum ama tencerelerim fazla gelmedi hiçbir zaman
Günaydın canlar
düdüklü tencere süper bişey her hafta sonu illa bişey pişirip difrize atıyorum en son kurufasülye pişirdim tam 4 seferlik yemeğim var. iş dönüşü çok kolaylık sağlıyor bana.
bende atkı sezonunu açtım bu sabah ama hava dünkü kadar soğuk değildi sanırm
su lekesi makinada tuz parlatıcı yoksa olur yada makina aşırı dolu çalıştırılıyorsa yada deterjanınızı azaltarak koymayı deneyin..
günaydın kızlarrr. mutlucum nasılsın görüşemiyoruzz
spedyycim annemde diyor okutalım ben evde sürekli birşeyleri kırıyorum hiç adetim değil ama sinir olmaya başladım
günaydın canım ,
bende akşam kurufasulye yapıcam koca bey istedi bakalım nasıl olacak
annemden biraz parlatıcı aldım deneyeceğim bakalım olmadı tuzda alıcam onu da denerim
ben kırmam ama evlendiğimzden beri okutucaz hala kısmet olmadı
bakalım bi pazar okuturuz belki daha 25 ine kadar evde
dünde dediğim gibi canım zamanla azda olsa çizikler oluyor oda parlatıcıdan ama su lekesi filan olmuyor.
annemde benim mevlüt okutmalıyız diyor bu sakarlıklar o yüzden bir sürü şey söylüyorda bende bri türlü zaman bulup okutamadım
bakalım benimkilere neler olacak çizilmesini de istemiyorum kararsız kalıoum haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
okut ozaman canım nazar falan var ise ona inanırım çünkü
olabilir nazar bana çok çabuk nazar değer. bende annişe söyleyimde haftaya pazar okutayım
senin belli oldu bile
bende bakıım internette neler var bişeyler almam lazım ama ucuz güzel bişey bulursam alırım
haftasonu 2 arkadaşımının da düğünü var işyerinden hemde yandım ben
Evreka evet görüşemiyoruz yaÖzledin mi beni Çizikler ben tuzdan oluyor diye biliyorum parlatıcıdan mı oluyorki
evet canım yaa. özlemem miiikoçişinle evlendin beni unuttun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?