Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

verdi canım ordaykende yaptı şimdi acımıyor hafif akıyor sadece

geçer dedi ya bakalım

tam hastalık zamanı cidde havalarda bi garip

evet canım artık hasta olmayım diye öyle sıkı giyiniyorum ki hala da devam ediyor

dikkat edin vallahi kızlar herkeste salgın var

verdi canım ordaykende yaptı şimdi acımıyor hafif akıyor sadece

geçer dedi ya bakalım

tam hastalık zamanı cidde havalarda bi garip

evet canım artık hasta olmayım diye öyle sıkı giyiniyorum ki hala da devam ediyor

dikkat edin vallahi kızlar herkeste salgın var

Son düzenleme:
Düdüklü tencere kullanıyorum ben schaffer seviyorum düdüklüyü hemen pişiyor zamandan tasarruf

Ya kızlar sizin cam bardaklarınızda su lekesi kalıyormu makinada...

Evet bende sevdim düdüklüyü
Su lekesi kalmıyor inşallah ilerde de kalmaz :26:

Bekarken hiç kullanmamıştım ben.
Eşin yemek yapıyor mu maşallah kayınvalidem eşim için "yumurta bile kırmaz birisi önüne yemek getirmedikçe öyle aç oturur" demişti o yüzden hiçbir şey beklemiyorum o konuda ama geçen gün pasta yaparken krema sıkacağı ile ona sıktırdım benden iyi yaptı maşallah temizlik konularında baya yardımsever ve becerikli Allaha şükür, yemeği de ben yapıvereyim

anam hemde 2 tane iyi sıkılmıyorsun sen ben evde 2'den fazla olan herşeyimi veriyorum anneme şimdi abimin çeyizine koy ayak altında durmasın diye

Sıkılacak nesi var kıs Onları farklı amaçlar için aldığımdan fazlalık olarak görmüyorum bende çeyizimdeki fazlalıkları kardeşime bırakıyorum ama tencerelerim fazla gelmedi hiçbir zaman

beni varlıkları bile rahatsız ederdi herhalde
ısıtmak için kendi işyerimden bişey alıcam 3'lü olarak pratik oluyor
annemde izinde mevlüt okutalım diyoruz ama bi türlü şu güne okutalım diyemedik yaaa

düdüklü tencere süper bişey her hafta sonu illa bişey pişirip difrize atıyorum en son kurufasülye pişirdim tam 4 seferlik yemeğim var. iş dönüşü çok kolaylık sağlıyor bana.

bende atkı sezonunu açtım bu sabah ama hava dünkü kadar soğuk değildi sanırm

su lekesi makinada tuz parlatıcı yoksa olur yada makina aşırı dolu çalıştırılıyorsa yada deterjanınızı azaltarak koymayı deneyin..

Son düzenleme:

günaydın canım ,

bende akşam kurufasulye yapıcam koca bey istedi bakalım nasıl olacak

annemden biraz parlatıcı aldım deneyeceğim bakalım olmadı tuzda alıcam onu da denerim

günaydın kızlarrr. mutlucum nasılsın görüşemiyoruzz

spedyycim annemde diyor okutalım ben evde sürekli birşeyleri kırıyorum hiç adetim değil ama sinir olmaya başladım

ben kırmam ama evlendiğimzden beri okutucaz hala kısmet olmadı
bakalım bi pazar okuturuz belki daha 25 ine kadar evde

dünde dediğim gibi canım zamanla azda olsa çizikler oluyor oda parlatıcıdan ama su lekesi filan olmuyor.

annemde benim mevlüt okutmalıyız diyor bu sakarlıklar o yüzden bir sürü şey söylüyorda bende bri türlü zaman bulup okutamadım

bakalım benimkilere neler olacak çizilmesini de istemiyorum kararsız kalıoum haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

okut ozaman canım nazar falan var ise ona inanırım çünkü

olabilir nazar bana çok çabuk nazar değer. bende annişe söyleyimde haftaya pazar okutayım

senin belli oldu bile
bende bakıım internette neler var bişeyler almam lazım ama ucuz güzel bişey bulursam alırım
haftasonu 2 arkadaşımının da düğünü var işyerinden hemde yandım ben

senin belli oldu bile
bende bakıım internette neler var bişeyler almam lazım ama ucuz güzel bişey bulursam alırım
haftasonu 2 arkadaşımının da düğünü var işyerinden hemde yandım ben

nasıl birşey canım elbise filan mı :44: düğün içinse tulum alabilirsin ben bayramda aldım uzun kollu tulum çok şık duruyorr. gece için olanlarıda var

Evreka evet görüşemiyoruz ya Özledin mi beni Çizikler ben tuzdan oluyor diye biliyorum parlatıcıdan mı oluyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…