Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

denemedim kızlar hazır evdeyken yapayım bari geçsin ya gıcık oldumm

çıkıyorum gelirim ben yine öpüyorum sizii

spedy ben bir deneyeyim güzel olursa gönderirim sana. çiğ olarak yemeye kaktım dün çok kötü tadı vardı. nette hep zeytinyağlı yemeğini ve salatasını yapmışlar.

evreka bende mevlüt için kır pidesi ayran tatlı dedim bizimkiler hemen müdahale etti. aaa yemeksiz olmaz öyle uyuz oldum tabi ama eşimde destek verince mecbur yemek yapılacak.
sen evde yokken okutulması bir bakıma iyi eve gidince her şey bitmiş olur uğraşmassın hiçbirşeyle:) ama sende ol tabi mevlütte. akşamüstü okutursunuz sende erken çıkarsın o gün. olmaz mı:)

benim kayınvalidem şehirdışında ama burada olsa bile annemle öyle çok muhabbetleri olamaz gibime geliyor.
yengesi falan var ama annemle hiç görüşmezler.
kültür farkı var aileler arasında. zaten biraraya ne kadar az gelirlerse o kadar iyi bizim için. bir de annem biraz sosyetedir. erkek tarafı fazla mutaassıp kalıyorlar. iki tarafta kafaya takıp laf edecek birşey buluyor olan eşimle bana oluyor.

iki aile anlaşamıyor ise uzak kalması en güzeli bence de ortada kalanlar zarar görmez en azından..
evlililik kararı almadna önce diyordum isterse bana düşman olsun kaynanam umrumda olmaz alt tarafı gelinim yok der önemsemiyordum yani.
ama meğer çok önemliymiş şimdi özlüyorum, iyiki varmış diyorum en az kendi ailem gibi yakındır fazlası bile vardır yani

Kızlar yeni pişmiş keki kalıptan çıkardım aynı kalıpla -henüz sıcak- başka bi kek pişirme durumum oldu acaba ikinci kek yapışır mı kalıba :44: Normalde yapışmasın diye kalıba tereyağı sürüp üzerine un serpip buzdolabında bekletiyordum ama şimdi kalıp çok sıcak buzdolabına koyamam, öğleye kadar da pişmesi gerek öğleden sonrası için lazım iki kek de çünkü.

Yapışmaz diye tahmin ediyorum balhuzur

ailelerin anlaşması eşlerin anlaşması kadar önemliymiş bende bunu anladım.
ilk başlarda önemsemediğin birçok şey zamanla gözüne batıyor, aklından silemiyorsun böyle olunca da iyi şeyler düşünülmüyor malesef.
benim kayınvalidem uzak ve eşinden yıllar önce ayrılmış. onu çok severim. annem kadar içtendir konuştuğunda. kendi kızını aramaz beni arar sürekli.
ama eşimin burada en yakınları yenge ve amcası ama onlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. aynı ortamda olmaktan pek haz etmiyorum. tuhaf yaşayış tarzları ve düşünceleri var. yıllar onlara birşey katmamış gibi gelir hep bana.
hele bayram günü koca bir ömür gibi geldi bana. evlilik sürecinde yapmadıkları şeylerin ya da yaptıkları patavatsızlıkların bunda payı çok büyük. zamanla geçer diyorum ama bakalım...

Baluzur yıkayıp bol soğuk suyla durulasan soğumazmı kurularsın daha sonra normal kullanırsın kalıbını..

Baluzur yıkayıp bol soğuk suyla durulasan soğumazmı kurularsın daha sonra normal kullanırsın kalıbını..

Evet iyi fikir öyle yapayım inşallah olur sağol canım

Tebrik ederim Balhuzur nice aylara senelere...

Teşekkürlerrrr hepimiz için sevgiyle mutlulukla huzurla nice senelere inşallah

Bu arada speedy senin tickerın hala görünmüyor? :)

Şuan için bende tek gelinim, küçük kaynım var o daha okulunu bitirecek askere gidecek gelecek sonra evlenecek baya bi zaman daha tek olacağım galiba

bende kayınvalideme diyorum keşke bi tane de minik oğlun olsaymış ama yok yaw elti ile anlaşamazdım ancak aramızda çok yaş farkı olacak kardeşi gibi görebileeğim kıskanç yapım yoktr ama birisi gözümden düştü mü bi daha sevmem.
böyle duyunca aradaki problemleri sinir oluyorum 2 tane görümcem var ama çokta mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…