- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.241
annem bana diyorki ver anahtarını biz kaynananla okuturuz sen olmak zorunda değil zaten
bu ikisi birleşip yakında beni de evden kovacaklar
Anlaşabiliyorlarsa ne mutlu sana benim annemle kaynanam beni istemeye geldiklerinde oturup muhabbet ettiler sadece
bulursan söyle ozaman öyle bişeyler..Bende int ucuz bulursam alıyorum genelde
bakıyorum canım geçende çanta aldım mesela limangodan bana 10 tlye geldiHediye çekim vardı Birdaha ucuzlukları yakalarsam sülerim sizede
spedy ben bir deneyeyim güzel olursa gönderirim sana. çiğ olarak yemeye kaktım dün çok kötü tadı vardı. nette hep zeytinyağlı yemeğini ve salatasını yapmışlar.
evreka bende mevlüt için kır pidesi ayran tatlı dedim bizimkiler hemen müdahale etti. aaa yemeksiz olmaz öyleuyuz oldum tabi ama eşimde destek verince mecbur yemek yapılacak.
sen evde yokken okutulması bir bakıma iyi eve gidince her şey bitmiş olur uğraşmassın hiçbirşeyle:) ama sende ol tabi mevlütte. akşamüstü okutursunuz sende erken çıkarsın o gün. olmaz mı:)
benim kayınvalidem şehirdışında ama burada olsa bile annemle öyle çok muhabbetleri olamaz gibime geliyor.
yengesi falan var ama annemle hiç görüşmezler.
kültür farkı var aileler arasında. zaten biraraya ne kadar az gelirlerse o kadar iyi bizim için. bir de annem biraz sosyetedir. erkek tarafı fazla mutaassıp kalıyorlar. iki tarafta kafaya takıp laf edecek birşey buluyor olan eşimle bana oluyor.
Kızlar yeni pişmiş keki kalıptan çıkardım aynı kalıpla -henüz sıcak- başka bi kek pişirme durumum oldu acaba ikinci kek yapışır mı kalıba :44: Normalde yapışmasın diye kalıba tereyağı sürüp üzerine un serpip buzdolabında bekletiyordum ama şimdi kalıp çok sıcak buzdolabına koyamam, öğleye kadar da pişmesi gerek öğleden sonrası için lazım iki kek de çünkü.
Yapışmaz diye tahmin ediyorum balhuzur
balhuzur sizinde 1 ay olmuş hayırlı olsun
Sağol canım baya hızlı geçti zaman sanki :123:
Baluzur yıkayıp bol soğuk suyla durulasan soğumazmı kurularsın daha sonra normal kullanırsın kalıbını..
Tebrik ederim Balhuzur nice aylara senelere...
ben ölüyüm ozaman 5 ay bitti :2: gerçi ben tek gelinim onun için çok rahatımhiç eskimeyeceğim
Şuan için bende tek gelinim, küçük kaynım var o daha okulunu bitirecek askere gidecek gelecek sonra evlenecek baya bi zaman daha tek olacağım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?