- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.261
Bir tane görümce -evli,çocuklu- bir tane kayın -bekar- var bende, hepsinden bi tane yeterli tadımlık olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/483407-kafam-cok-karisik-yardim-edin-arkadaslar.html konuyu gördünüzmü arkadaşlar
ilginç bi konu olmuş hiç kimse halinden memnun diil ne yazık ki bende iş bulsam çalışsam da evde oturmaktan kurtulsam die düşünüyorum başkaları da evde oturmak merakında
Evet bayan evlenmeden önce borçlarının olduğunu bilip o yüzden işe girmiş ama şimdi nedense zor geliyor çalışmak..Bana her zaman çok itici gelmiştir bu karakterdeki insanlar ne istediklerini bilmeyip hayatın getirdikleriyle yaşayanlar..Bana görede bayan kesinlikle çalışmalı herşeyden önce kendini düzene sokabilmek için ben evde durdum iki ay çok salaş biri olmuştum ama işe gidip gelirken öyle değil
mdnerdl
bende 11 eylül 2011de ewlendim:) şimdi hamileyimm çok mutluyum kaynana falan hep uzakta kimseyle işimiz yok çok rahat bi hayatım war borçlar olmasa dha ii olacak aa olsun:)
canım hoşgldin. herkesin borçları var valla ama bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. allahm yardım ediyor. borçlarda biter rahata kavuşuruz elbette
sssccc canım valla bende üniden mezun olduktan 7 ay boyunca evdeydim kendime güvenim yok olmuştu depresyona girmiştim evde uyumak boş boş durmak bana göre değilmiş dedim tabi ozaman evli değildim ama gene şu durumdada olsam işyerimden mutsuzda olsam bir iş bulmadan işimi bırakmam ve onca borçumuz varken bu kadar bencilce düşünemezdim herhaldebayanlar hayata sağlam adımlarla basmak için bence çalışması kendi parasını kazanması gerekir. Bide düşünemiyrum onca yıl okıcaz sonra evde oturcaz. ben yapamazdım ama bebişim olunca 1yıl inş çalışmam oda 1 yaşına kadar bebeğimi kendim büyütmek istiyorum
mdnerdl
bende 11 eylül 2011de ewlendim:) şimdi hamileyimm çok mutluyum kaynana falan hep uzakta kimseyle işimiz yok çok rahat bi hayatım war borçlar olmasa dha ii olacak aa olsun:)
canım hoşgldin. herkesin borçları var valla ama bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. allahm yardım ediyor. borçlarda biter rahata kavuşuruz elbette
sssccc canım valla bende üniden mezun olduktan 7 ay boyunca evdeydim kendime güvenim yok olmuştu depresyona girmiştim evde uyumak boş boş durmak bana göre değilmiş dedim tabi ozaman evli değildim ama gene şu durumdada olsam işyerimden mutsuzda olsam bir iş bulmadan işimi bırakmam ve onca borçumuz varken bu kadar bencilce düşünemezdim herhaldebayanlar hayata sağlam adımlarla basmak için bence çalışması kendi parasını kazanması gerekir. Bide düşünemiyrum onca yıl okıcaz sonra evde oturcaz. ben yapamazdım ama bebişim olunca 1yıl inş çalışmam oda 1 yaşına kadar bebeğimi kendim büyütmek istiyorum
olacak o kadar zaten sonuçtas günümüz şartlarında düğün yapmak çok zor. ama olsun mutluyummbende liseyi bitirdim 19 yaşındayım daha yemek ypmayı bile bilmiodum:) ama şimdi herşeyi öğrendim hamile olduğum için çalışamam ama bende idareli oluyorum buda ii bence
Ay yesinler bebişini...Doğurunca bebişini sevmeye gelcem izmire inşallah...Bencede borç harç varken sırf yoruluyorum diye işten ayrılmak bencillikten öte değil yazık kocişime düşün düşün kafayı yer nasıl yapcaz ödemeleri diye yazık kıyamam...Borç olmasa dahi yatırım yapmalı insan ölüm var kalım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?