Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Bir tane görümce -evli,çocuklu- bir tane kayın -bekar- var bende, hepsinden bi tane yeterli tadımlık olsun

ilginç bi konu olmuş hiç kimse halinden memnun diil ne yazık ki bende iş bulsam çalışsam da evde oturmaktan kurtulsam die düşünüyorum başkaları da evde oturmak merakında

Kesinlikle herkesin bir arzusu bir isteği var herkes bir şekilde birşeyden şikayetci işinden memnun olmayıp çalışmaya devam edenler var ben gibi Sonuçta eşlerimiz ile beraber bir yola girdik bana göre bu yolda bırakmak eşini o kazansın onun görevi mantığı kadıncağız borçlarımız ne olacak diye düşünüp yardım istemiyor eşimin görevi çalışsın para getirsin diyor ilginç bir mantık

O konuyu dün akşam okudum ben:) walla herkes farklı. herkes rahat yaşamak ister ama yaşayacağı şartları az çok bilipte sonradan farklı davranmak tuhaf.
ne olursa olsun bir kadının her zaman çalışması gerektiğini savunurum ben. eşinin durumu iyi bile olsa kendi için çalışmalı. ekonomik özgürlüğü olmalı. herşey insanlar için yarın birgün ne olacağımız belli değil.

Mutlucum çok değişik yapıda insanlar var. Ben anca çalışmayı bebeğim olursa oda maddi durumumuzda buna elverirse 1 sene düşünmüyorum ama sürekli evde kalamam ben boşuna okumadım ailem boşuna okutmadı beni. Bide kendi adıma bir bayanın ekonomik özgürlüğünü elinde olması gerekir. Kendisi için çalışması gerekir ama bu arkadaş tamamen işten çıkıp oturmak istiyor oda onun ilginç düşüncesi ne diyelim inş evde oturacak kadar zengin olurr

Evet bayan evlenmeden önce borçlarının olduğunu bilip o yüzden işe girmiş ama şimdi nedense zor geliyor çalışmak..Bana her zaman çok itici gelmiştir bu karakterdeki insanlar ne istediklerini bilmeyip hayatın getirdikleriyle yaşayanlar..Bana görede bayan kesinlikle çalışmalı herşeyden önce kendini düzene sokabilmek için ben evde durdum iki ay çok salaş biri olmuştum ama işe gidip gelirken öyle değil

katılıyorum

bende 11 eylül 2011de ewlendim:) şimdi hamileyimm çok mutluyum kaynana falan hep uzakta kimseyle işimiz yok çok rahat bi hayatım war borçlar olmasa dha ii olacak aa olsun:)

ev kadını olsam nasıl olur diye düşündüm de şimdi:)
umutsuz ev kadınlarındaki nermin gibi olurdum herhalde. bütün evi hergün silen fayansları silen kapı pencere temizleyen biri olurdum galiba. işimi seviyorum işyerimde pek mutlu değilim ama yok ya evde olmaktan iyidir.
ben liseden beri hem okuyup hem çalıştım. 15günden fazla evde otursam fayansları sayarım artık.

birde o arkadaş demiş ya hem çalışıp hem ev işlerine yetişmek çok yoruyor beni. ona çok güldüm ya. bizde aynı durumdayız. hepimizin zaman zaman sorunları oluyor yetişemediğimiz durumlar oluyor ama şimdiye kadar hiçbirimiz böyle bir istekte olmadık galiba.
ben birde aralıkta kursa başlıyorum. mart ortasına kadar haftaiçi hergün 10-10.30da gelicem eve. ders çalışıp sınava hazırlanıcaam. benim yerimde olsa ne yapardı acaba merak ettim

mdnerdl
bende 11 eylül 2011de ewlendim:) şimdi hamileyimm çok mutluyum kaynana falan hep uzakta kimseyle işimiz yok çok rahat bi hayatım war borçlar olmasa dha ii olacak aa olsun:)

canım hoşgldin. herkesin borçları var valla ama bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. allahm yardım ediyor. borçlarda biter rahata kavuşuruz elbette

sssccc canım valla bende üniden mezun olduktan 7 ay boyunca evdeydim kendime güvenim yok olmuştu depresyona girmiştim evde uyumak boş boş durmak bana göre değilmiş dedim tabi ozaman evli değildim ama gene şu durumdada olsam işyerimden mutsuzda olsam bir iş bulmadan işimi bırakmam ve onca borçumuz varken bu kadar bencilce düşünemezdim herhalde bayanlar hayata sağlam adımlarla basmak için bence çalışması kendi parasını kazanması gerekir. Bide düşünemiyrum onca yıl okıcaz sonra evde oturcaz. ben yapamazdım ama bebişim olunca 1yıl inş çalışmam oda 1 yaşına kadar bebeğimi kendim büyütmek istiyorum

mdnerdl

canım hoşgldin. herkesin borçları var valla ama bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. allahm yardım ediyor. borçlarda biter rahata kavuşuruz elbette

sssccc canım valla bende üniden mezun olduktan 7 ay boyunca evdeydim kendime güvenim yok olmuştu depresyona girmiştim evde uyumak boş boş durmak bana göre değilmiş dedim tabi ozaman evli değildim ama gene şu durumdada olsam işyerimden mutsuzda olsam bir iş bulmadan işimi bırakmam ve onca borçumuz varken bu kadar bencilce düşünemezdim herhalde bayanlar hayata sağlam adımlarla basmak için bence çalışması kendi parasını kazanması gerekir. Bide düşünemiyrum onca yıl okıcaz sonra evde oturcaz. ben yapamazdım ama bebişim olunca 1yıl inş çalışmam oda 1 yaşına kadar bebeğimi kendim büyütmek istiyorum

sscc ben evdeydim evlendiğim sıralar iki ay kadar insan bir yerden sonra temizlik yapmaktan dahi sıkılıyor inan..Hepimiz yoruluyoruz tabiki ev iş arasında yetişebildiğimiz kadar yapıyoruz işlerimizi çeşit çeşit yemek yapmaktansa karnımızı doyuracak şeyler yapıyor iğneden ipliğe kadar temizlik yapmaktansa sağlığımızı koruyacak kadar temizlik yapıyoruz yetişemediğimiz yerdede eşler giriyor devreye.. İnsanlar dayanmak istedikleri kadar dayanır herşeye birde rabbim kimseye kalıramayacağı yükü vermiyor hep buna inanmışımdır kimi yükü omuzlar kaldırır kimi yükün altında kalır istekle alakalı.Allah yardımcın olsun seninde.Topik olarak çalışmayı seviyoruz anlaşıldı

Ay yesinler bebişini...Doğurunca bebişini sevmeye gelcem izmire inşallah...Bencede borç harç varken sırf yoruluyorum diye işten ayrılmak bencillikten öte değil yazık kocişime düşün düşün kafayı yer nasıl yapcaz ödemeleri diye yazık kıyamam...Borç olmasa dahi yatırım yapmalı insan ölüm var kalım var...

Son düzenleme:

olacak o kadar zaten sonuçtas günümüz şartlarında düğün yapmak çok zor. ama olsun mutluyumm bende liseyi bitirdim 19 yaşındayım daha yemek ypmayı bile bilmiodum:) ama şimdi herşeyi öğrendim hamile olduğum için çalışamam ama bende idareli oluyorum buda ii bence

mdnerdl hoşgeldin aramıza 2011 gelinleri hızlı çıktı ya ne kadar hamişimiz oldu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

Tabiki iyi...Bir konu vardı bayan çalışmaktan yorulduğu için narin olduğu için işten ayrılmak istiyormuş ta onunla ilgili konuşuyorduk bir önceki sayfada linkini verdim ben...Düğün borçları filan da varmış o yüzden üzerine yorum yapıyorduk dedikoducumuyuz ne

ebetttt alllahımm ognleri gösterir inş hepimizeee zaten gelmezsen iyice beni boşladığını düşüncemm şaka bir yana seninde bebişin olduğunda teyzesi onu öpe öpe doyamıcakk

biz bu halimizle 2 kişi çalışırken bile hesap ediyoruz nasıl yapsak diye ben işten çıksam allahm korusun çok kötü oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…