Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

tabi olacak bide biz koçişle ikimiz aldık herşeyimizi böyle olunca bir sürü borçumuz var ama olsun allahm bize güç kuvvet verdiği sürece onlarda kapanır giderr

mdnerdl hoşgeldin aramıza 2011 gelinleri hızlı çıktı ya ne kadar hamişimiz oldu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

:) hoşbulduk cnm:) ewet biras hızlı oldu ewlenmeden önce hani bi sene çocuk yapmayız ewliliğin tdını çıkartırız fln die konuşurduk hep ama ewlendikten sonra fikirler değişti olsun :) şimdide çok heycnlıyım daha 8 hftalık :) anlatılmaz duyguymuşş :d mutluyumm

Hehe yok kujum boşlarmıyım seni inşallah gelcem bir gün izmiri görmek istiyorum zaten...Allahım hepimize nasip etsin inşallah anneliği... Bizde zor yetişiyoruz ya hatta kaynanam dan yardım alıyoruz dört aydır..Bir kaç ay daha böyle gidicek sanırım öyle görünüyor..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ?

1 ay sonra bizim yıldönümümüz eşim çok önemsemez böyle şeyleri ama ben bişey yapıyım diyorum basit ama unutmadığımı anlatacak bişey.
o günde arkadaşımız doğum yapacak iş çıkışı sanırım onun yanına gideriz

Maşallah size tahmin edebiliyorum az çok duygularını bazen bende istiyorum

allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn insanın karnında bebeğinin olması çok farklı birşey yaa ben nasıl olurum ne hissederim tahmin bile edemiyorum

bak hala izmiri görmek istiyorum diyor yaaa insan seni görmek istiyorum derrr

spedyycim bugün bizim yıldönümümüz bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diyeee . evet bayanlarrr fikir verinn bana

spedyycim bugün bizim yıldönümümüz bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diyeee . evet bayanlarrr fikir verinn bana

aaa ne güzel benim kendim için aklıma şey gelmişti. evde sinema keyfi yapabiliriz romantik bir akşam yani ama kararsız kaldım senin içinde uygun ise yapabilirsin.
yada güzel bir yemek yine evde başbaşa

geldimmm saçlarımı kestirdim kızlar boyatmadımm yine ama baya kısa oldular

kocamın yanına gittim şaşırdı diyo ki bana gözün yarım kapalıı yinede süsünden kalmıyosunn öldürüyosun beni diyooo

hak verdimm ama bu sefer

Kuzum seni görmek zaten istiyorum ya Evet romantik bir film al evlilik yıldönümüne sakla büyük planları

iyi moral olmuş işte sana bende hala karrasızım boyatsam mı boyatmasam mı diye

allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinn insanın karnında bebeğinin olması çok farklı birşey yaa ben nasıl olurum ne hissederim tahmin bile edemiyorum

:) biran önce hareketlerini hissetmek we karnımın büyümesini istiorum böle daha pek bişi anlaşılmıo

canım yemekk yap güzel bi sofra eşliğinde bide sevdiği filmler olabilir aklıma bişey gelmiyo başka

iyi moral olmuş işte sana bende hala karrasızım boyatsam mı boyatmasam mı diye

evet çok iyi olduu canım , bende boyatmaya gittim aslında ama ucunda siyah saçlarım var akıtıcaz dedi yıpranır diye istemedim zaten saçım ince telli benimm belki 3-4 ay sonra aralarına bal rengi attırırım

bu arada imzan süperr canım
:) biran önce hareketlerini hissetmek we karnımın büyümesini istiorum böle daha pek bişi anlaşılmıo

hayırlı olsun hamilelğinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…