- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.281
olacak o kadar zaten sonuçtas günümüz şartlarında düğün yapmak çok zor. ama olsun mutluyummbende liseyi bitirdim 19 yaşındayım daha yemek ypmayı bile bilmiodum:) ama şimdi herşeyi öğrendim hamile olduğum için çalışamam ama bende idareli oluyorum buda ii bence
mdnerdl hoşgeldin aramıza 2011 gelinleri hızlı çıktı ya ne kadar hamişimiz oldu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...
ebetttt alllahımm ognleri gösterir inş hepimizeeezaten gelmezsen iyice beni boşladığını düşüncemm şaka bir yana seninde bebişin olduğunda teyzesi onu öpe öpe doyamıcakk
biz bu halimizle 2 kişi çalışırken bile hesap ediyoruz nasıl yapsak diye ben işten çıksam allahm korusun çok kötü oluruz
:) hoşbulduk cnm:) ewet biras hızlı oldu ewlenmeden önce hani bi sene çocuk yapmayız ewliliğin tdını çıkartırız fln die konuşurduk hep ama ewlendikten sonra fikirler değişti olsun :) şimdide çok heycnlıyım daha 8 hftalık :) anlatılmaz duyguymuşş :d mutluyumm
:) hoşbulduk cnm:) ewet biras hızlı oldu ewlenmeden önce hani bi sene çocuk yapmayız ewliliğin tdını çıkartırız fln die konuşurduk hep ama ewlendikten sonra fikirler değişti olsun :) şimdide çok heycnlıyım daha 8 hftalık :) anlatılmaz duyguymuşş :d mutluyumm
Hehe yok kujum boşlarmıyım seni inşallah gelcem bir gün izmiri görmek istiyorum zaten...Allahım hepimize nasip etsin inşallah anneliği... Bizde zor yetişiyoruz ya hatta kaynanam dan yardım alıyoruz dört aydır..Bir kaç ay daha böyle gidicek sanırım öyle görünüyor..
spedyycim bugün bizim yıldönümümüz bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diyeee .evet bayanlarrr fikir verinn bana
aaa ne güzel benim kendim için aklıma şey gelmişti. evde sinema keyfi yapabiliriz romantik bir akşam yani ama kararsız kaldım senin içinde uygun ise yapabilirsin.
yada güzel bir yemek yine evde başbaşa
koçiş seni çok seviyorum yazmış faceye bende ordan kutladım ama bakalım o birşey yapacakmı:44::44:
evet olabilir canımm ama bizimki romanttik film sevmez bu durumada aksiyon film gitmezz
bak hala izmiri görmek istiyorum diyor yaaainsan seni görmek istiyorum derrr
spedyycim bugün bizim yıldönümümüz bende sabahtan beri düşünüyorum ne yapsam diyeee .evet bayanlarrr fikir verinn bana
geldimmm saçlarımı kestirdim kızlar boyatmadımm yine ama baya kısa oldular
kocamın yanına gittim şaşırdı diyo ki bana gözün yarım kapalıı yinede süsünden kalmıyosunn öldürüyosun beni diyooo
hak verdimm ama bu sefer
allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsinninsanın karnında bebeğinin olması çok farklı birşey yaa ben nasıl olurum ne hissederim tahmin bile edemiyorum
bak hala izmiri görmek istiyorum diyor yaaainsan seni görmek istiyorum derrr
hımmm gördüm canım
ozaman olmaz düşünelim azcık buluruz bişey
Kuzum seni görmek zaten istiyorum yaEvet romantik bir film al evlilik yıldönümüne sakla büyük planları
iyi moral olmuş işte sana bende hala karrasızım boyatsam mı boyatmasam mı diye
:) biran önce hareketlerini hissetmek we karnımın büyümesini istiorumböle daha pek bişi anlaşılmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?