Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

evreka benimde saçlarım senin gibi şekle sokana kadar canım çıkıyor.
hep özenmişimdir: yıkıyorum sadece kurutuyorum diyenlere.
ben sadece kuruttuğum zaman bonus reklamlarının bir bölümünde oynayabilecek seviyede oluyorum

sniperelit kuzenimden biliyorum antalyaya gelin gitti. eşinin görevi nedeniyle. şimdi de şırnakta. 6ay bizi her aradığında ağlıyordu. sonra halk eğitim gibi bir yerde kursa başladı. oradan birkaç arkadaşı falan oldu. zamanla alıştı oraya. sonra şırnağa tayinleri çıktı ama şimdi daha kötü şartlarda olmasına rağmen daha iyi. kendi kendime yetmeyi öğrendim diyor hep.
sende evde kendini oyalayacak birşeyler yapsan bu kadar sıkılmazsın belki.
kitap okusan, değişik yemek tarifleri falan denesen.
eşinin arkadaşları ya da akrabaları varsa iyi anlaşabildiğin onlarla görüşsen arada. çıkar gezersin aklın dağılır biraz.
aklıma bunlar geldi sadece

slm kızlar bizim eski topiğe uğrayan hiç yok herkez burada sanırım.nasıl herkez evlilikler nasıl gidiyor? sanırım yalan olmasın da ceylinin evliliği kötü gidiyor diye duymuştum doğru mu acaba? inşallah düzelmiştir

pelin merhaba ceylin iyi bir sorunları yok. sende yeni evlimisin

aman iyi olsunlar daha yeniler.ben haziran geliniyim.radyolog'un topiğindeydim haziran gelinlerinde ama oraya yazan yok.ee herkez iyi mi ne var ne yok? hamile olan var mı? biri vardı ilk aydan hamile kalan.

aman iyi olsunlar daha yeniler.ben haziran geliniyim.radyolog'un topiğindeydim haziran gelinlerinde ama oraya yazan yok.ee herkez iyi mi ne var ne yok? hamile olan var mı? biri vardı ilk aydan hamile kalan.

evet herkes mutlu olsunn bende temmuz geliniyimm valla herkes iyi canım artık tüm evlenen gelinler buraya yazıyoruz . hamile olan var baya. ilk aydan hamile olan yasemindi sanırım. neyse benim mesaim bitiyor canım yarın görüşürüzz

ay tüh merak ettim kimler kimler hamiş :) ok cnm görüşürüz yarın by by

ben warım 4.ayımıza girdik biz.ewliliğimiz 2.ayında hamile kalıwerdim ben hem doğum günümde hem anneler gününde hemde ewlilik yıldönümüzde bebeğimiz yanımızda olcak inşallaah
bi arakadaş daha war yasemin1987 oda hamile

cnm yerelmasının salatalı çok güzel olur.rendeleyip içine rondodan cewiz geçirip ekle limon yağ tuz harika oluyo öle.birde türlülerin içine eklersin patates gibi zaten.ölede değerlendirebilirsin

Son düzenleme:
günaydın kızlar açılışı ben yapim bu sabah.bişi sormak istiyorum evlenmeden önce kontrol amaçlı da olsa jinekoloğa gittiniz mi

evet ona çk uğrayan yok canım ceylinde kötü demeyelim ama tartışmalar oldu çok şükür düzeldi

haziranda evlendik... şükür çok güzel. eşimi çok seviyorummm

hoşgeldin Allah daha mutlu etsin

günaydın kızlar açılışı ben yapim bu sabah.bişi sormak istiyorum evlenmeden önce kontrol amaçlı da olsa jinekoloğa gittiniz mi

günaydın ,

evlenmeden önce gitmedim muayene edemezler diye ama evlendikten sonra gittim smear testi yaptırdım muayene oldum çok şükür problem yok.
smear testini de 6 ayda yada en fazla sene de 1 kez yapılması gereken bi test Allah korusun kanser, problemler gözüküyor

günaydın kızlar. herkes iyimi bakalım bugün:)
pelin7 hatırladım seni. hamile kalabildin mi çok istiyordun sen. herkes iyi Allaha şükür topikte. senide buraya bekleriz.

alewuska senin için çok güzel olacak desene. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. tarif için de çok teşşekkür ederim canım. akşama deneyeyim bakalım nasıl olacak.

sniperelit ben evlenmden önce korunma yöntemlerini öğrenmek için, evlendikten sonra da muayene için gittim. hayırdır korkuyorsmusun gitmekten:)

Günaydın kızlar nasılsınız.

Ben gitmiştim spin doğum kontrol hapı kullanmak istiyordum onun için gitmiştim.Hormonlarıma uygun mu diye Bu aralarda bebek ve smear testi için gitmek istiyorum...

ay evet ya korkuyorum azcık.cesaret toplayım da gidiyim die size soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…