- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.321
bakıyorum dil kursuna falan gittim bikaç tane tecrübe istiolar o da bende yok
Artık evimize gidelim ya
pelin merhaba ceylin iyi bir sorunları yok. sende yeni evlimisin
aman iyi olsunlar daha yeniler.ben haziran geliniyim.radyolog'un topiğindeydim haziran gelinlerinde ama oraya yazan yok.ee herkez iyi mi ne var ne yok? hamile olan var mı? biri vardı ilk aydan hamile kalan.
evet herkes mutlu olsunnbende temmuz geliniyimm valla herkes iyi canım artık tüm evlenen gelinler buraya yazıyoruz . hamile olan var baya. ilk aydan hamile olan yasemindi sanırım. neyse benim mesaim bitiyor canım yarın görüşürüzz
aman iyi olsunlar daha yeniler.ben haziran geliniyim.radyolog'un topiğindeydim haziran gelinlerinde ama oraya yazan yok.ee herkez iyi mi ne var ne yok? hamile olan var mı? biri vardı ilk aydan hamile kalan.
kızlar dün bir arkadaşımız kocaman poşet dolusu yer elması vermiş eşime. yazlıktan gelmiş.
nasıl değerlendirebilirim. hiç yemedim de yapmadım da daha önce.
netten tarif baktım ama uyguladığınız birşey varsa benim için daha iyi olur
slm kızlar bizim eski topiğe uğrayan hiç yok herkez burada sanırım.nasıl herkez evlilikler nasıl gidiyor? sanırım yalan olmasın da ceylinin evliliği kötü gidiyor diye duymuştum doğru mu acaba? inşallah düzelmiştir
haziranda evlendik... şükür çok güzel. eşimi çok seviyorummm
günaydın kızlar açılışı ben yapim bu sabah.bişi sormak istiyorum evlenmeden önce kontrol amaçlı da olsa jinekoloğa gittiniz mi
günaydın kızlar açılışı ben yapim bu sabah.bişi sormak istiyorum evlenmeden önce kontrol amaçlı da olsa jinekoloğa gittiniz mi
günaydın kızlar. herkes iyimi bakalım bugün:)
pelin7 hatırladım seni. hamile kalabildin mi çok istiyordun sen. herkes iyi Allaha şükür topikte. senide buraya bekleriz.
alewuska senin için çok güzel olacak desene. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. tarif için de çok teşşekkür ederim canım. akşama deneyeyim bakalım nasıl olacak.
sniperelit ben evlenmden önce korunma yöntemlerini öğrenmek için, evlendikten sonra da muayene için gittim. hayırdır korkuyorsmusun gitmekten:)
ay evet ya korkuyorum azcık.cesaret toplayım da gidiyim die size soruyorum
Bende korkuyordum.Bayan doktor seç biraz rahatlatıyor insanı...
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?