Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sniper ne kadar korkarsan kork illaki gitmen gerekecek. ne kadar erken gidersen korkunu o kadar çabuk atlatırsın.

bayan doktor seçme fikrine katılıyorum. benimde doktorum bayan ve çok sempatik. seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyorlar zaten. googledan jinekolojik muyene diye aratırsan daha iyi olur:)
ama korkulacak birşey yok buna emin olabilirsin. ben çekinmiştim ilk gittiğimde ama geçti bitti.
yazın havuzdan mikrop kaptığım için 3-4 kere falan gittim. ilkini atlatınca diğerleri rahat oluyor.

kızlarr çok mutluyum bu ay sonunda beim doğum günüm 30 kasım

geçen gün otururken laftan çıktı istabula hiç gitmedim ben

kocam uğradı yanıma 2 tane uçak biletii al sana hediyem dedi :))

haftaya cumaya istanbula uçuyoruzz çok mutluyummm

canımm ne güzell bol bol gezin ben istanbulu çok severim gezmek içinnn

eşinde güzel bir süpriz yapmış sana

erkekler böyle zamaları genelde es geçiyorlar canımm onlara evlilik yıl dönümü , doğum günü falan olucak yada evlemeden önce yıldönümleri işte o kadar

evet eskiden yıldönümümüzde hediyelere boğardı beni yemeğe çıkardık çok güzel geçerdi bu sefer evliyken böyle olmasına kırıldım en azından bir çicek alabilir diye düşündüm moralim bozuldu ama genede birşey demedim

aynen canım ilk defa gidicem hiç gitme fırsatım olmamıştı

bende hiç beklemiyordumm şaşırttı benii :)

Giz çok sevindim adına İstanbulu bende çok seviyorum sana program yaparız istersen gezilecek yerler için

evreka sanırım dün tanışma yıldönümüzdü belki evlendiğiniz için onu özellikle es geçmiştir eşin evlilik yıldönümü olacağı için bu önemli değil diye düşünmüştür...

anlıyorumm artık evlilik yıldönümüüzde yapar

mesela bizim 10 temmuz nişan,9 temmuz çıkma , 23 temmuz düğün

diyorum ki temmuzda dolusunn diye ne alakası var aşkım artık evlendik yıldönümüzü kutlaarız diyor düz mantık onlar :))

ki aslında ince düşüncelidir ama yine de erkekk :)))

valla süperr olur canımm eşim biliyor heryerii zatenn nereleri gezelimm napalımm :))

valla süperr olur canımm eşim biliyor heryerii zatenn nereleri gezelimm napalımm :))

Tarihi eserleri es geçeyim...Pier lotiye çıkın mutlaka,Kız kulesine gidin,Üsküdarda çamlıca tepesine çıkın, hava nasıl olur bilmem ama eminönünden kalkan turyolun vapurlarıyla 1,5 saatlik boğaz turu yapın, eminönünde balık ekmek yiyin Kaç gün kalacaksınız nerde kalacaksınız.

Aynen benim eşimde evlenmeden önce tanışma yıldönümüzü kutlarken artık bu son olur sanırım dedi evlenme yıldönümümüzü kutlarız dedi ben hayır dedim kutlıcaz nişanı es geçelim dedim erkekler dediğin gibi düz mantık

eşimin kuzenine gidicez canım bahçelievler tarafında
ama karşıyada geçicez anadolu yakasına ordada bi tanıdık varmış
3 gün kalıcaz
boğaz turu yapmak istiyorum zaten ,kız kulesine gitmeden de olmaz :)

İstanbul ve boğaz Boğaz turunu uzun olanlarıda var karadenize kadar gidiyor gidiş geliş 3 saat sürüyor 3 saatte mola tüm gün gidiyor..Bir hafta filan kalıcak olsaydıız kesinlikle ona gidin derdim ama süreniz kısa o yüzden kısa olanları tercih edin bence... bende bahçelievlerde oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…