Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ne güzel canım gel canım bize bizde kalın gezelim

bu süprizi çok beğendim ben yaaa mükemmel

selam kızlar nasılsınızzzzz görüşemiyoruz artık özledim sizleri keyifler iyidir umarım biraz üşütmüşüm yatıyorum aman dikkat havalar acayip :))))))

bilmiyorum kızlar yaa sanırım oda öyle düşündü sormadımda gururumdan akşam hatasını anladı ama ben kırılmıştım bir kere.
gizcim bencede pier lotiye git zamanınız varsa havada güzel olursa adalara gidin

Son düzenleme:
canım hoşgeldinnn bizde seni özledikk. dikkat et salgın var ve bu grip 2 hafta sürüyor bol bol meyve ye

saol canım vitamin alıp dinleniyoum kafam kalkmıyor vallaha :) sabahın köründe yürüyüşe gitmenin sonucu :)))))
sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor hayat ?

kızlar günaydın. nasılsınız. sonunnda haftanın son günü:)

dün 11gibi eve gittim. kombi bozulmuştu servis geldi. ev sahibiyle zorlu bir mücadele sonrası kombiyi yaptırdık artık benim de evim sıcak:))))
sonrasında işe dönmedim.
derin temizlik yaptım. kombici çalışırken biraz kirletti evimi. oturma odasının perdesini yıkadım, balkonları falan yıkadım. sildim, süpürdüm.
yarın şirketten arkadaşlarım gelecek kahvaltıya. akşamda market alışverişi yaptım.
ama bütün gün nasıl geçti anlamadım.
eşim eve geldiğinde iyiki sen ev hanımı falan değilsin dedi.

bugün çok sessiz burasıı

nasılsınız kızlarr

sssc valla ne güzel temizlemişsin heryeri bende aynı yarın baştan sona yapmayı planlıyorum

ne yemeği var bugünn ??

akşama kremalı mantar çorbası ve ıspanak yemeği var. dün yaptım.
yanına ekstra birşeyler yaparmıyım bilmiyorum.

balhuzur ve sebg benimde yarın kahvaltıya misafirlerim var.
kahvaltılıkların dışında
patates kızartması
fırında sigara böreği
açma zeytinli, sade falan
fırın sucuk
peynir, patates, ıspanak topları yapacağım.
belki sizlerede fikir olur.

patates kızartması
puf böreği
açma ve simit
kızarmış sosis
sigara böreği
melemen de olabilir

çok teşekkür ederim kolay gelsin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…