Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben kek yapıp geldim bir ara burda paylaşmıştım gene yaptım birde poğaça yapmayı planlıyorum
sabah kahvaltısı için krep,pankek,poğaça,gözleme,sigara böreği güzel olabiilir birde ortaya güzelce bir yumurta sosis yapabilirsin otel işi salçalı sosta çiçek gibi açarr of of offf

BENİMDE yarın akşama misafirim var kedi dilinden tatlı yaparım belki. bilmiyorum
şimdi haberim oldu çok bişey yapasım da yk

yarın arkadaşlarım ve pazar günü mevlütten sonra uzunca bir süre misafirim gelmez sanırım.
pazartesi kursa kaydımı yaptırıyorum.
diğer haftada derslerim başlayacak.

yine ben geldim kimse yok((

yazışmayı özledim sizinle ama o kadar yoğunumki yardımcım askere gitti çok ağırlaştı işlerim...
burda olan olsaydı doğalgaz faturaları ne kadr gekldi dicektim.bize 180 küsür geldi.şok olduk sadece 3 petek yanıo açıp kapatmıyoruz ve sadece 40 derecede

Bu soruyu bende merak ediyorum ceylin Bize henüz gelmedi eylülden beri

bizim ekimden sonra geldi 61 TL daha fazla bekliyordum ekim ayından beri yakıyoruz çünkü sağolsun eşim devamlı açıyor kapatıyor
bakalım kasım da ne gelecek

can kızlar ben 55 te yakıyorum bütün oda yanıyor ve nekadar gelecek çok merak ediyorum herkes 350 400 gelir diyo dün 45 düşürdüm off yaaa .... merakla bekliyorum!!!

selam kızlar nasılsınız?
bende 24 nisan geliniyim .. uzun zamandır foruma gelmiyordum..
evlilikler nasıl gidiyor?

selam kızlarr

kociş maça gitti benide anneme bıraktı hemen size bakayım dedim
herkes iyidir umarımm

can kızlar ben 55 te yakıyorum bütün oda yanıyor ve nekadar gelecek çok merak ediyorum herkes 350 400 gelir diyo dün 45 düşürdüm off yaaa .... merakla bekliyorum!!!

350 falanda çok ya biz de 65-70 arasında yakıyoruz işte 61 geldi bize

bizim burda konturlu sistem nekadar yüklersen okdar kullanıyorsun. bu arada herkeze iyi günlerrr..

buda iyiyimiş ama kntr olmadık yerse biterse yandın

selam kızlar nasılsınız?
bende 24 nisan geliniyim .. uzun zamandır foruma gelmiyordum..
evlilikler nasıl gidiyor?

hoşgeldin nasılsın bakalım..

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım, nasıl geçti haftasonunuz.

cumartesi arkadaşlarım geldi kahvaltıya akşama kadar birlikyetdik.
dün de mevlüt okuttuk.
bugün benim ne halde olduğumu tahmin edin artık...

doğalgaz faturası 45tl geldi bize.
ama ayın yarısında kombi arızasından yakmıyorduk, 50de falan yanıyordu.
şimdi daha soğuk 60civarı yakıyoruz yatarken 40-50 arası yapıyoruz.
bu ay göreceğiz aslını:)

selam kızlarr

herkes iyidir umarımm

selam canım arada uğra özletme kendini biz iyiyiz çok şükür

ssscc canım haftasonu benim de yoğundu cuma günü dışardaydık arkadaşlarla çemberlitaş-ortaköy gezdik gece 3'te geldik eve.
Ertesi günde çalıştım bitik bi halde akşamına da misafirim vardı tabu oynadık çok keyifliydi onlarda 2'de gitti yani yine geç yattım.
Pazarda 1de iş arkadaşımın nişanına gitmek için erken kalktım yandım yani şimdi çok kötüyüm :26: haftasonum koşturmaca ile geçti .

senin mevlüt nasıl geçti Allah kabul etsin darısı başımıza canım bi türlü okutamadım hala :18: :2:
biz gece yakmıyoruz yatarken kapatıyoruz evde olmadığımızda da kapalı boşuna para ödemek istemiyorum

speedy 2 gecedir çok geç saatlere kadar ayaktayız onun için dereceyi düşürüyorum.
ama artık kapatırım. işe gelirken de tabi.
geçen hafta kombinin bakımına tesisatçı geldi. dediki hiçbir zaman açma kapamadan kapatmayın. derece düğmesini düşürün.
gece ya da evde yokken 20civarında kalsın. içindeki su ılık olsun diğer türlü daha çok enerji harcanıyormuş.

sende iyi gezmişsin. mevlüt iyiydi rahatladım. ama çok kalabalıktı ve çok yorucu oldu.
herkes gittikten sonra evim tanınmaz haldeydi saatlerce temizlik yaptık.

anladım canım biz genelde hiç bırakmıyoruz eve gidince akşam 20 dk ısınıyor ev bide zaten yemek telaşına giriyorm ya
hızlı hızlı yapıyorum hissetmiyorum bile sıcak mı soğuk mu ? akşama da yemeğim yok eşim patlıcan yemeği ile cacık istedi

bu hafta sonu için düşüneyim bakıyım mevlüt nasıl olur yaparsam da pazar yapmam lazım herkes gelebilsin diye

speedy en güzeli insanlar için pazar ama kendini düşünüyorsan cmrtsi yap
onun yorgunluğu misafir ağırlamaya benzemiyor.
biz 30 kiş ifalan oluruz diye düşündük yemekler yetmeyince sonradan gelenlere pide ikram ettik.

bizimde ezogelin çorbası var. birazda ıspanak. yeter bu akşam için.
fasülye ve et çıkardım dondurucudan. yemekten sonra pişiririm.

biz mümkün değil 30 kişi olamayız haftasonu sırf kuzenler 25 kişiydik işte artık kısa bi merasim olur
en iyisi düğün salonu falan tutmak bize ancak yeter çünkü

bu aralar evde öyle çok sık yemek yapamıyorum fırsat olmuyor gerçi işime de geliyor

biz herkese haber vermedik aile arasında basit birşey olsun dedik. 50 kişilik yemek hazırlanmıştı. ama çok fazlaydık. eve sığmadılar zaten. her yer tabure, sandalye falan çok fenaydı sonrası.

ben haftada bir yemek yağıyorum hafta içleri de çorba salata falan. mümkün olduğunca ev yemeği yiyelim istiyorum eşimin kilo sorunu da var çünkü. bir de yemek hazır olunca daha çok rahat ediyorum. diğer türlü yapayım yiyelim dersem saat bayağı geçiyor ve ben açlık krizine giriyorum.
ilk evlendiğimizde haftaiçi birgün dışarı çıkma olayımız vardı. havalar soğuyunca bir gün mutlaka dışarıdan söyleme günümüz oldu. eşimin ısrarı sonucu. haftasonu zaten biryerlerde oluyoruz ya da birileri geliyor.
ama hiç birşey evde kendi yaptığın yemeğini tutmuyor.

Günaydınnn kızlarrrr hepinize
selam kızlarr

herkes iyidir umarımm

iyiyiz canımm çok şükür sık sıkk uğra sende iyisindir umarım

Allah kabul etsin canım... bende okutmadım burada hiç tanıdığım yok çünküü

bende hastayımm ( boğazım şiş sesim kısık birazda işte

hafta sonu üşüttüm zaten

düün burada hava güzeldi pikniğe gittik 4 aile güzel geçtii biraz kırgınlık vardı üstmde zatenn

evdeyim ben artık temelli

temizlik yapıcam birazdan

akşama 5 kişi yemekli misafirim varrr cumadan söz verdik geri çeviremem şimdii ya zor olucak :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…