Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

topik gelinleri olarak hepimiz uzun sevgili dönemi yaşamışız sanırım bizde dördüncü yılın sonunda evlendik bencede speddy evlilik bambaşka bişey çok güzel Bizimde düğün borcu var yazın da ev almak niyetindeyiz bakalım hayırlısı olsun inşallah...

15 aralık yıl dönümüz hatta
kesinlikle evlilik çok farklı daha önce eşimi hiç tanımamış gibiyim yeni huyları,bakışları bile farklı :111:
inşallah kısa süre de ev sahibi olursunuz kiradan kurtulursunuz canım.

speedycim senin evi aldığını hatırlıyorum topicte parti vardı pasta falan çok sevinmiştim darısı başıma diye dua ediyodum çok geçmeden bulduk kafamıza göre çok şükür 5 aydır da biz ödüyoruz

allah herkesi kiradan kurtarsın inş.mutlu en kısa zamanda sizin de eviniz olur

Son düzenleme:

evet canım vallahi ne kadar sevindiğimi hiç anlatmayım 2010 Ekim ayında başladık bakmaya nisan 2011'de aldık eşim tapusunu da tam doğum günüme getirdi kredisi uzun ama kira ödemekten iyidir.
Allah yardım ediyor

kzılar günaydınn bende ev almak istiyorumda şu borçlar btmeden başlarsak baya zorlancaz o yüzden ev için bir plan yapamıyorum şimdilikk yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize

demet 86 evet bende eylül geliniyim işler çok yoğun sadece okuyabiliyorum ben..ev iş güç derken vakit geçiyor işte sen nasılsın??

evet peşinat çok lazım banka %70 ini verio biz peşinat için de borç yapmıştık onları bitirmeye çalışıyoruz şimdi ayrıca ev kredisi ve düğün masrafları da var ama bi şekilde yürüyo çok şükür

bizde takılarımızı peşinat gösterdik % 75 aldık bankadan 1140 TL ödüyorz ayda zor oluyor ama oluyor

1205 ev+490ihtiyaç kredisi ödüyoruz
mobilyaları kartlarla almıştık takıların birazını onlara ödedik çok az kaldı kartlara
takıların geri kalanını da peşinat için elden aldığımız borçlara kapattık
şimdi yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür ama en azından sadece ev kredisi kalsa bende çocuk yapıp ev hanımı olsam yoruldum çalışmaktan

Son düzenleme:

biter canım borç başladın mı bitiyor

inşallah canım isteyen herkese

bizim de 4. yılımız bitiyor ama evlilik bambaşka bişey nişanlıyken sevgiliyken ki ben yine rahatttım istediğim saate kadar gezerdik ama ne biliyim bu başka bişey.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

bakalım iştee bende çok istiyorum,yolda yürürken bile çocuğumun bana anne diye falan seslendiğini hayal ediyorum,yüzü net değil ama çok şirin bir kız hayal ediyorum:)
bizimde tek derdimiz para yoksa eşimde ister ama işte borçlar çok
ceylin senin annelik hormonların baskın şu aralar sanırım Bende istiyorum çok bebiş ama borcumuz var

kzılar günaydınn bende ev almak istiyorumda şu borçlar btmeden başlarsak baya zorlancaz o yüzden ev için bir plan yapamıyorum şimdilikk yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize

biz ev kredisi aldık eşya kredisi aldık birimizin maaşı onlara gidiyor tek maaşta çok zorluyor bizi.Allah hepimize yardım etsin

bizde bakıyoruz ama kafamıza göre bi ev bulamıyoruz ya çok pahalı ya çok küçük bilmiyorum ne olucak böyle kredi öder gibi kira ödüyoruz neredeyse

bizimde 1 220 ev 832 eşya kredisi..faturalar ağırlaştı doğalgaz elektrik,alışveriş ,,

bakın size çocukla ilgili bişey paylaşıyım ?

Çocuğun var mı …?

Huzurun var
İş yerinde kusmuklu pantolonun var!
Kırık bir gözlüğün var.
Servetin var, altın topun var.
Eşyaları bulunamayacak yerlere saklama becerin var
Tırnaklarının arasında oyun hamuru var
Kaygıların var
Her şeyin var!
En şık çantandan bile oyuncak, emzik, çorap teki, bebek bezi çıkma ihtimali var
Her gün yılmadan seni sinirden çıldırtıp arkasından mutluluktan deli eden birileri var
Hayatının anlamı var ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…