- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.541
topik gelinleri olarak hepimiz uzun sevgili dönemi yaşamışız sanırım bizde dördüncü yılın sonunda evlendik bencede speddy evlilik bambaşka bişey çok güzelBizimde düğün borcu var yazın da ev almak niyetindeyiz bakalım hayırlısı olsun inşallah...
speedycim senin evi aldığını hatırlıyorum topicte parti vardı pasta falan çok sevinmiştim darısı başıma diye dua ediyodum çok geçmeden bulduk kafamıza göre çok şükür 5 aydır da biz ödüyoruz
allah herkesi kiradan kurtarsın inş.mutlu en kısa zamanda sizin de eviniz olur
kzılar günaydınnbende ev almak istiyorumda şu borçlar btmeden başlarsak baya zorlancaz o yüzden ev için bir plan yapamıyorum şimdilikk yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize
evet peşinat çok lazım banka %70 ini verio biz peşinat için de borç yapmıştık onları bitirmeye çalışıyoruz şimdi ayrıca ev kredisi ve düğün masrafları da var ama bi şekilde yürüyo çok şükür
Bende evleneli 2 ay oldu ev düşünüyoruz ama bakalım Allah hepimize yardım etsin ev alma konusunda
1205 ev+490ihtiyaç kredisi ödüyoruz
mobilyaları kartlarla almıştık takıların birazını onlara ödedik çok az kaldı kartlara
takıların geri kalanını da peşinat için elden aldığımız borçlara kapattık
şimdi yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür ama en azından sadece ev kredisi kalsa bende çocuk yapıp ev hanımı olsam yoruldum çalışmaktan
inşallah canım isteyen herkese
bizimde tek derdimiz para yoksa eşimde ister ama işte borçlar çokbiz de 6 yılı bitirdik 7 yılımıza girdiğimizde evlendik ikimizde çocuk çok severiz ama 2 yıl kadar düşünmüyoruz maddi imkanlardan dolayı ev kredimiz var düğünü de kendi çabalarımızla yaptığımız için 10 yıl kredimiz var beklemeyiz tabi o kadar ama en azından diğer şeyleri toparlamak lazım inş.çabuk hallederiz
ceylin senin annelik hormonların baskın şu aralar sanırımBende istiyorum çok bebiş ama borcumuz var
kzılar günaydınnbende ev almak istiyorumda şu borçlar btmeden başlarsak baya zorlancaz o yüzden ev için bir plan yapamıyorum şimdilikk yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiniz topiğimize
1205 ev+490ihtiyaç kredisi ödüyoruz
mobilyaları kartlarla almıştık takıların birazını onlara ödedik çok az kaldı kartlara
takıların geri kalanını da peşinat için elden aldığımız borçlara kapattık
şimdi yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür ama en azından sadece ev kredisi kalsa bende çocuk yapıp ev hanımı olsam yoruldum çalışmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?