- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.501
ne lezzettli olur hazır yemek yemek:)yemiş kadar oldumbizim işyeride serbest msnde facede
ohh ne güzellll bizim kamu olunca mecbur kapalı iştee
yolun düşerse uğrarsınnn ben sana yaparımmm canımmm hepsinden
ceylin sen izmittemi oturuyorsun?
alemsin canım sende akşamdan yap iş çıkışı direk ısıt yersiniz
benim evlendiğim günden beri akşama ne yicez derdim var hepsi elimden geliyor ama bi an önce yapıp oturmak isiyorum ama o uzun olur bu uzun olur derken kuru kahvaltıya kalıyoruz
öylede denedim ama bi günümüz bi günümüzü tutmuyor akşama nerde oldugumuz belli olmuyor bazen 3 gün üst üste dışarda oluyoruz yemek yaparken çok yapım yarına ısıtırım diyorum hepsi yenmeden çöpe gidiyor içim acıyor valla ziyan olurken zaten topu topuna bugun tam 2 aycık oldu evleneli:))
ne lezzettli olur hazır yemek yemek:)yemiş kadar oldum
evet canım sen?
istanbuldan izmite taşındık benim en güzel zamanım izmitte geçti lise ve üniversite yılları ahh ahhh:) ama şimdi istanbulda oturuyorum yine taşındık yani:)
sürekli yaşamak sıkıcı olabilir belki ama ne bilim bana şirin geliyordu küçük olmasa çarşıya tek bile insen illaki birilerini görüyorsun vakit geçireliyorsun:)
öle tabi ama bana şirin gelmişti o zamanlar.istanblundayrı bi güzelliğide var sölemeden edemicem:)))
belki ortak arkadaşlarımız bile çıkar
egede güzel ama sanki yazın yaşanırmış gibi geliyor hep
akşam cevahire gidiyoruz beni unutma filmini izlicez
bizde gidebilirz kocişle:)ceylinin facesini biliyormusun:)
akşam cevahire gidiyoruz beni unutma filmini izlicez
Hatta senide ekliyim:)
belki karşılaşırz bide gidersek tanırım hehe:)
spidi izliince yorumlarını söle bende merak ediorum haftasonu belki bizde izleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?