Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

alemsin canım sende akşamdan yap iş çıkışı direk ısıt yersiniz

öylede denedim ama bi günümüz bi günümüzü tutmuyor akşama nerde oldugumuz belli olmuyor bazen 3 gün üst üste dışarda oluyoruz yemek yaparken çok yapım yarına ısıtırım diyorum hepsi yenmeden çöpe gidiyor içim acıyor valla ziyan olurken zaten topu topuna bugun tam 2 aycık oldu evleneli:))

benim evlendiğim günden beri akşama ne yicez derdim var hepsi elimden geliyor ama bi an önce yapıp oturmak isiyorum ama o uzun olur bu uzun olur derken kuru kahvaltıya kalıyoruz

canım valla ben hergün gidip yapıyorum benim koçiş çok seçici ama ben yemek yaparken oda ortalığı topluyor iyi oluyorr

daha yeniymiş canım düzen oturur sende zeytinyağlı yemeklere özen göster baktın ertesi güne yoksunuz at buzluğa sonra çıkart ısıt ye

istanbuldan izmite taşındık benim en güzel zamanım izmitte geçti lise ve üniversite yılları ahh ahhh:) ama şimdi istanbulda oturuyorum yine taşındık yani:)

amannn tatlım ya uzakkk değilki 1 saatlik yolll...ben yaşadığım için bu şehirde senin kadar sevmiyorum:)

sürekli yaşamak sıkıcı olabilir belki ama ne bilim bana şirin geliyordu küçük olmasa çarşıya tek bile insen illaki birilerini görüyorsun vakit geçireliyorsun:)

Söylediği isimde arıyorum ama birsürü çıkıyor ben ona versemde bulamaz gizliyim çünki çıkmıyorum anca ben ekleyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…