- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.521
günaydın kızlar ben de geldim kabul edersiniz 2011 eylül geliniyim
günaydın canım nasılsın ?
kızlar bakın bugün hiç işe başlamadan geldm buraya
günaydın sana da iyiyim iş güç koşturmaca sen de durumlar nasıl?
speedy akşam sinema keyfi nasıldı canım
merhaba kızlar günaydın 2011 haziran geliniyim ben de yeni katıldım aranıza
ben de biraz iş biraz siz siz de olmasanız vakit geçer mi işler bunaltıyo film de inş.gideriz fırsat bulursak
günaydın kızlar ben de geldim kabul edersiniz 2011 eylül geliniyim
merhaba kızlar günaydın 2011 haziran geliniyim ben de yeni katıldım aranıza
ceylin
biz izlemedik hiç onları ya onun için gitmek bana cazip gelmiyor :26: darısı başına anacım ne çok istiyorsun kız
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Şafak vaktine bende gitmek istiyorum kitaplarından aldığım zevki filmlerden alamadım ama genede gidicem inş..
biz bayılarak izliyoruz valla:=)) valla hormonlarım çığlık atıyor çocuk diye,üniversiteden beri ben çocuk hastasıyımdır zaten...ama biliosun işte benimki erken diyor,evimizde daha bisürü eksik var ,maddi durumu oturtamadık,ama çocukta hemen doğmuoki
hoşgeldin canım bende bi bakayım dedim,ne var ne yok,bizde yarın şafak vaktine gitmeyi düşünüyoruz...bütün serisine gittik,ilişkimizide yansıtıyor :))onlar çıkarken bizde çıkıyorduk,onlar evlendi bizde evlendik,sanırım bu sezonda çocukları oluyor darısı bizim başımızaaahoşgeldin canımm tabiki ederiz ,2011 oaln herkesin başımızın üstünde yeri var:)))
kızlar bakın bugün hiç işe başlamadan geldm buraya
bana göre dde erken canım ya daha dur en az mini mini minimum 1. yılımız geçmeli ondan sonra bakarız duruma göre oda 2. yılımıza doğru bile olmadı hayatı yaşamalıyız ne kadar çocukla da gezeriz desek bile olmaz öyle.
keyfe yaşıyoruz şuanda o zaman çocuğumuz için yaşıcaz
ee bizimki 5 senelik ilişki gez toz eğlen nereye kadar ben çocuğumla gezip eüğlenmek istiyorum:)
hadi canım inş.allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlarınız olsun inş.
biz de 6 yılı bitirdik 7 yılımıza girdiğimizde evlendik ikimizde çocuk çok severiz ama 2 yıl kadar düşünmüyoruz maddi imkanlardan dolayı ev kredimiz var düğünü de kendi çabalarımızla yaptığımız için 10 yıl kredimiz var beklemeyiz tabi o kadar ama en azından diğer şeyleri toparlamak lazım inş.çabuk hallederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?