- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.701
borca girmeden birşey olmuyor borca giriyosun bu kadar faiz ödüyorsun of of nolcak bizim bu halimiz.
eşinle aynı mahalledesiniz sanırım öylemi tanıştınız...
kızlar yarın arkadaşıma gidecektik ya biraz önce aradı eşi mesai yapacakmış iptal oldu yani ben de yarın misafir alayım diyorum annemleri annemin teyzesi gelmek istiyordu düğünüme gelememişti sivastaydı istanbula geldi şimdi pazar evde yokuz demiştim arayım da çağırayım çorba kurufasulye pilav tavuk salata ayran yapmayı planladım şimdi olur di mi
Olur demetcim bi konuya dalmışımkuru fasulye yerine fırında tavuklu patates te yapabilirsin bu topiğin vazgeçilmez yemeklerinden herkes en az bir kere yapmış bazılarımızın da vazgeçilmezi hatta
benim içinde vazgeçilmez ama daha yeni yedik hem bizimkiler kuru fasulyeyi sever geçen gün erzincanlı bi müşterimiz köyden getirmiş satıyodu 10 kg.aldım annemle paylaştık şirkete de 2 çuval almışlardı burdaki aşçı abla pişirdi o kadar harika bi fasulyeki herkes bayıldı
Ben yemeğe gidiyorum demetcim 15 dk ya gelirim çıkmamış olursan grş bye
ben warım4.ayımıza girdik biz.ewliliğimiz 2.ayında hamile kalıwerdim ben hem doğum günümde hem anneler gününde hemde ewlilik yıldönümüzde bebeğimiz yanımızda olcak inşallaah
bi arakadaş daha war yasemin1987 oda hamile
maşallah.şuanda kaç aylık hamilesin yani? yasemin sanırım ilk aydan hamile kalmıştı yanlış duymadıysam.bi zamanlar çeyizden bahsederken artık yemek tarifleri verir olmuşsunuz valla ne güzel.darısı tüm isteyenlerin başına
günaydın kızlarrrr
cuma günü hem öğlen hemde akşam misafirim geldi ogün nasıl geçti anlamadım çokk yorgunumm yaaapazardaarkadaşlarla dışarıdaydık gezdik ogünde dinlemedim anlıyacağınızz haftaya uykusuz ve yorgun başladım umarım bu hafta çok hızlı geçerr
sizler neler yaptınızz
sepdyycim sende ben gibi iki misafir ağırlamışınn ama allahtan aynı gün ağırlamadın çok yorucu birşey yaacuma akşamı başladım hazırlığa cumartesi öğleden sonraki misfirlerim gittiğinde tekrar akşamkinler için birşeyler hazırladım enson koçişeee imdat diyee bağırıyordum
speedy ve evreka bugün size geçmeyebilir ama sonra normale döner merak etmeyin.
geçen haftaki halimden biliyorum resmen ekrana bakarken uyuyordum.
walla misafirsiz ev demek keyifli bir haftasonu demekmiş uzun zamandan sonra bunu anladık biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?