Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

borca girmeden birşey olmuyor borca giriyosun bu kadar faiz ödüyorsun of of nolcak bizim bu halimiz.

eşinle aynı mahalledesiniz sanırım öylemi tanıştınız...

evet abisi bizim apt.da oturyodu komşumuzdu öyle başladı sonra abisi fransaya taşındı yerine diğer abisi evlendi orda oturuyo annemin binasında yanihepimiz aynı mahalledeyiz 6 yıl çıktık 7 yıla girdiğimizde evlendik işte

kızlar yarın arkadaşıma gidecektik ya biraz önce aradı eşi mesai yapacakmış iptal oldu yani ben de yarın misafir alayım diyorum annemleri annemin teyzesi gelmek istiyordu düğünüme gelememişti sivastaydı istanbula geldi şimdi pazar evde yokuz demiştim arayım da çağırayım çorba kurufasulye pilav tavuk salata ayran yapmayı planladım şimdi olur di mi

Olur demetcim bi konuya dalmışım kuru fasulye yerine fırında tavuklu patates te yapabilirsin bu topiğin vazgeçilmez yemeklerinden herkes en az bir kere yapmış bazılarımızın da vazgeçilmezi hatta

Olur demetcim bi konuya dalmışım kuru fasulye yerine fırında tavuklu patates te yapabilirsin bu topiğin vazgeçilmez yemeklerinden herkes en az bir kere yapmış bazılarımızın da vazgeçilmezi hatta

benim içinde vazgeçilmez ama daha yeni yedik hem bizimkiler kuru fasulyeyi sever geçen gün erzincanlı bi müşterimiz köyden getirmiş satıyodu 10 kg.aldım annemle paylaştık şirkete de 2 çuval almışlardı burdaki aşçı abla pişirdi o kadar harika bi fasulyeki herkes bayıldı

Sevdikleri yemekse yap o zaman...En azından sevdiklerini bildiğin için gönlün rahat olur...

Mutfakta pasta börek yapımında sıklıkla kullandığımız kabartma tozunun temizlik yaparken de en yakın dostlarınızdan biri olabileceği kuşkusuz daha önce aklınıza gelmemiştir. Oysa kabartma tozu asidi etkisizleştiren yapısı sayesinde parlak yüzeyleri çizmeden temizler, tesisatları açar ve temizler, bulaşıklarda ya da mutfak yüzeylerindeki yağ kalıntılarını sizi de uğraştırmadan kolayca temizler. Buzdolabında, halılarda ya da evdeki tekstil yüzeylerde oluşan kötü kokuları giderir. Yine kabartma tozuyla alüminyum, krom, mücevher, porselen, gümüş ve cam eşyanızda oluşan lekeleri temizleyip onları parlatabilirsiniz.

- Elma sirkesi. Meyve sebze yıkadığınız suya birkaç damla damlatmanız halinde hem mikroplardan hem de sık yapraklı marul ya da ıspanak gibi yeşilliklerde yaprak aralarına sıkışmış minik böceklerden kolaylıkla kurtulursunuz. Elma sirkesi çaydanlık ve tencerelerde kireç sökücü olarak kullanılabildiği gibi çay lekesi olmuş fincanları da temizler. Hatta renk atmayacağını düşündüğünüz çamaşırlarınızda bile elma sirkesi kullanabilirsiniz.

- Koku gidericiler yerine limon suyu kullanılabilir. Bulaşıkları ister elde, isterseniz makinede yıkayın ekleyeceğiniz yarım limon suyu ile balık ve yumurta kokusu dahil tüm kötü kokulardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca limon suyu ile kabartma tozunu karıştırırsanız hem oldukça pahalı, hem de bilhassa akciğerler için oldukça zararlı ve kullanımı sırasında yapılacak ufak bir hata ile ciltte ciddi yanıklara neden olabilecek lavabo açıcıları kullanmanıza gerek kalmayacak.

Çünkü tıkanan tesisat borularını ve muslukları açmak için limon suyu ve kabartma tozunu karıştırıp kullanabilirsiniz.

- Yemek tuzu ile paslar ve pas lekeleri giderilebilir. Ovarak temizlemeyi gerektiren pek çok yüzeyde yemek tuzunu güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca sirkeyle karıştırdığınızda yine oldukça maliyetli bir işlem olan pirinç materyallerinizi parlatabilirsiniz."

Alıntı

Kızlar gazetede gördüm sizlerlede paylaşayım dedim

Selam herkese
Ben de katılayım dedim aranıza kabul ederseniz,topiği hep görüyordum ama hiç bakmamıştım bugüne nasip oldu

günaydın herkese,

cuma akşam eve girdim pazartesi sabah çıktım evden 2 gün üstüste yemekli misafirim vardı halim kötü şuan da yorgun ve bitkinim :2:

günaydın kızlarrrr

cuma günü hem öğlen hemde akşam misafirim geldi ogün nasıl geçti anlamadım çokk yorgunumm yaaa pazardaarkadaşlarla dışarıdaydık gezdik ogünde dinlemedim anlıyacağınızz haftaya uykusuz ve yorgun başladım umarım bu hafta çok hızlı geçerr

sizler neler yaptınızz

sepdyycim sende ben gibi iki misafir ağırlamışınn ama allahtan aynı gün ağırlamadın çok yorucu birşey yaa cuma akşamı başladım hazırlığa cumartesi öğleden sonraki misfirlerim gittiğinde tekrar akşamkinler için birşeyler hazırladım enson koçişeee imdat diyee bağırıyordum

malesef benim de öyle geçti cuma akşam sadece tatlı mı yaptım
cumartesi de yemeklerimi falan gece 5'de gitti arkadaşlarımız ertesi gün öğlen kalktım yine akşama yemek yaptım :26:

Günaydın kızlar. nasılsınız bakalım.
hepimize mutlu, huzurlu süper ve çabuk geçecek bir hafta diliyorum:)

haftasonu gayet güzel geçti benim için. cmtrsi eşimle eve dair herşeyi halletttik. ütü, yemek, market, temizlik bitti:)

dünde ailemle dışarı çıktık. balık yemeye gittik. boğaz keyfi yaptık. epey gezdik akşama da anneme geçtim ben:) eşim arkadaşıyla buluştu. güzel ve dinlendiğim bir haftasonu oldu.

speedy ve evreka bugün size geçmeyebilir ama sonra normale döner merak etmeyin.
geçen haftaki halimden biliyorum resmen ekrana bakarken uyuyordum.
walla misafirsiz ev demek keyifli bir haftasonu demekmiş uzun zamandan sonra bunu anladık biz:)

bende inşallah bu hafta anlayacağım bunu
haftasonu görümcemin küçük çocuğunun d.günü oraya gideceğim yani ben misafirlikte olucam

günaydın kızlar benim h.sonum da çok yorucu geçti dün geç saate kadar evim misafir doluydu çok kalabalıktı yorucu ama güzel geçti yemeklerimi çok çok beğendiler mutlu oldum gerçi çok zor şey yapmamıştım
menü; mercimek çorbası(içine biraz bulgur koydum patates ve havuçta rendeledim) etli kuru fasulye pirinç pilav baharatlı kızarmış tavuk salata turşu va tiramisu
bunları başarıyla atlattım darısı diğer misafirlerime

Herkezeee günaydıınnn anlaşılan herkez,n hafta sonu yogun geçmiş benim gibi bende çok yorgunum nmisafirim vardı ev battı temizlemeye vaktim yok huzursuzum o yüzden evde dolandıkça önümde tüyler uçusuyor kapı arkalarına birikiyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…