Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

görümcenin nesi var geçmiş olsun eltilerde hızlıymış maşallah siz çocuk düşünüyomusunuz

Kayınvalideni biliyordum ilk zamanlar bahsetmiştin benimde tek görümcem var evli ama çok sık gidip gelmiyoruz...

Görümcem olan ablam her ctesi gelir kayınvalideme onunla da görüşmüş oluruz yani her hafta:)

Eşim bazen birşey almak için üst kata çıktığında çok kötü oluyordum ilk zamanlar özellikle. "Ben bi üst kata çıkayım mı şunu almaya" derdi mesela, bende tamam derdim ama o gidince kötü olurdum ne güzel ailesi üst katta annesi babası istediği zaman görebiliyor ben göremiyorum diye bir içlenirdimmm gözlerim dolardı ağlamaklı olurdum, sonra gelirdi ne oldu sana diye şaşırırdı ayy çok kötü bir hiss, senin ailen benimde ailem niye öyle düşünüyorsun filan diye teselli etmeye çalışırdı. Şimdi o ilk zamanlardaki kadar olmasa da arada oluyor böyle yine bana özellikle ailemi özlediğimde

görümcenin nesi var geçmiş olsun eltilerde hızlıymış maşallah siz çocuk düşünüyomusunuz

canım görümcem 1,5 yıldır hasta 3 kez beyninden ameliyat oldu tümör vardı sonuncusu mayısta olmuştu biraz ağır geçti yeni yeni toparlanıyo inş.iyileşecek

ayyyy kıyamam ya ailenden uzak kalmadın mı daha önce zor geliyodur zamanla alışırsın inşallah...

ayyyy kıyamam ya ailenden uzak kalmadın mı daha önce zor geliyodur zamanla alışırsın inşallah...

Bir sene İst.da kaldım evlenmeden önce istediğim zaman kısa aralıklarla eve gidebiliyordum. Özlemek dışında bir problemim yok burada da çok şükür, alışmak da zamanın bir getirisi olacak inşallah.

demetcim allahım ailesine bağışlasın inşallah görümceni sağlık versin..

Balhuzur zamanla alışırsın tatlım şu an taze gelinsin zor geliyordur zamanla annene gittiğinde evini özlersin..

Kızlar kekiniz güzel kabarıyormu :44::44::44:

Balhuzur zamanla alışırsın tatlım şu an taze gelinsin zor geliyordur zamanla annene gittiğinde evini özlersin..

Kızlar kekiniz güzel kabarıyormu :44::44::44:

İnşallah cnm.

Benim tam olarak istediğim gibi kabarmıyor ama kabartma tozu dışında birşey katmıyorum zaten kabarması için.
Kayınvalidem karbonatlı limon suyulu kabartma tozlu birşeyler yapıyor daha kabarık oluyor.

Bende dün revani yaptım ama kabarmadı hiç

ben kek pek sevmem yapmıyorum çoook uzun zamandır ama yaptığımda güzel kabarırdı iyi hatırlattınız bi ara yapar sonucu söylerim

ben kek pek sevmem yapmıyorum çoook uzun zamandır ama yaptığımda güzel kabarırdı iyi hatırlattınız bi ara yapar sonucu söylerim

Bekleriz nasıl yaptığınıda detaylıca anlatırsan belki bizim gibi kabartamayanlara fikir olur

Kitaplarla aran nasıl demet okuduğum kitap bitmek üzere kitap arıyorum okumaya

mutlucum bu arada soruna cvp vermemişim 2 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz maddi durumu toparlayalım ondan sonra inş.

Bekleriz nasıl yaptığınıda detaylıca anlatırsan belki bizim gibi kabartamayanlara fikir olur

Kitaplarla aran nasıl demet okuduğum kitap bitmek üzere kitap arıyorum okumaya

kitap okumayı seviyorum ama son zamanlarda okuyamıyorum nişandı düüğündü falan vakit olmadı

mutlucum bu arada soruna cvp vermemişim 2 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz maddi durumu toparlayalım ondan sonra inş.

Bizde 3 sene kadar düşünmüyoruz

Tavsiye edebileceğin daha önce okuduğun kitap varmı peki...Ev almıştınız sanırım değilmi siz onun kredisini ödüyordunuz ne kadara aldınız evi acaba :26::26::26:

evet canım evi 123 000 e aldık 10 yıl kredi çektik aylık 1205 ödüyoruz

bi kitaplarıma bakim yazarım adlarını ama en son eski edebi kitapları okumuştum sergüzeşt, araba sevdası gibi okuldayken edebiyat en sevdiğim dersti ordan kalma alışkanlık

Evin tüm parasınımı kredi çektiniz :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…