- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.681
evet herkesin birbiri ile arası iyi kaynanam bşye karışmaz pek zaten görümcem hasta onunla ilgilenmekten başka bşy yapamıo eltilerimle yaşlarımız yakın onun için daha iyi anlaşıyoruz biriyle aynı yaştayız biri de benden 2 yaş küçük ikisinin de çocuğu var
Kayınvalideni biliyordum ilk zamanlar bahsetmiştin benimde tek görümcem var evli ama çok sık gidip gelmiyoruz...
görümcenin nesi var geçmiş olsun eltilerde hızlıymış maşallah siz çocuk düşünüyomusunuz
Görümcem olan ablam her ctesi gelir kayınvalideme onunla da görüşmüş oluruz yani her hafta:)
Eşim bazen birşey almak için üst kata çıktığında çok kötü oluyordum ilk zamanlar özellikle. "Ben bi üst kata çıkayım mı şunu almaya" derdi mesela, bende tamam derdim ama o gidince kötü olurdum ne güzel ailesi üst katta annesi babası istediği zaman görebiliyor ben göremiyorum diye bir içlenirdimmm gözlerim dolardı ağlamaklı olurdum, sonra gelirdi ne oldu sana diye şaşırırdı ayy çok kötü bir hiss, senin ailen benimde ailem niye öyle düşünüyorsun filan diye teselli etmeye çalışırdı. Şimdi o ilk zamanlardaki kadar olmasa da arada oluyor böyle yine bana özellikle ailemi özlediğimde
canım görümcem 1,5 yıldır hasta 3 kez beyninden ameliyat oldu tümör vardı sonuncusu mayısta olmuştu biraz ağır geçti yeni yeni toparlanıyo inş.iyileşecek
Allah iyilik versin görümcene inşallah tez zamanda iyileşir...
ayyyy kıyamam ya ailenden uzak kalmadın mı daha önce zor geliyodur zamanla alışırsın inşallah...
Balhuzur zamanla alışırsın tatlım şu an taze gelinsin zor geliyordur zamanla annene gittiğinde evini özlersin..
Kızlar kekiniz güzel kabarıyormu :44::44::44:
İnşallah cnm.
Benim tam olarak istediğim gibi kabarmıyor ama kabartma tozu dışında birşey katmıyorum zaten kabarması için.
Kayınvalidem karbonatlı limon suyulu kabartma tozlu birşeyler yapıyor daha kabarık oluyor.
ben kek pek sevmem yapmıyorum çoook uzun zamandır ama yaptığımda güzel kabarırdı iyi hatırlattınız bi ara yapar sonucu söylerim
Bekleriz nasıl yaptığınıda detaylıca anlatırsan belki bizim gibi kabartamayanlara fikir olur
Kitaplarla aran nasıl demet okuduğum kitap bitmek üzere kitap arıyorum okumaya
mutlucum bu arada soruna cvp vermemişim 2 yıl kadar çocuk düşünmüyoruz maddi durumu toparlayalım ondan sonra inş.
Bizde 3 sene kadar düşünmüyoruz
Tavsiye edebileceğin daha önce okuduğun kitap varmı peki...Ev almıştınız sanırım değilmi siz onun kredisini ödüyordunuz ne kadara aldınız evi acaba :26::26::26:
evet canım evi 123 000 e aldık 10 yıl kredi çektik aylık 1205 ödüyoruz
bi kitaplarıma bakim yazarım adlarını ama en son eski edebi kitapları okumuştum sergüzeşt, araba sevdası gibi okuldayken edebiyat en sevdiğim dersti ordan kalma alışkanlık
Evin tüm parasınımı kredi çektiniz :44::44::44:
yok canım ama çoğunu çektik 90 000 tl yani faiziyle birlikte 144000 geri ödeme bankaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?