Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım aynı dert bende de var hafta içi de sürekli akşam ev süpürüyoorum yün halı birkaç kez yıkanması gerekiyo tüy döküyolar

sorma ya zaten geç gidiyorum eve geç meç demeden eve gider gitmez üstümü bile değişmeden süpürge yapıyorum sonra süngerli saplı yer silmek için moplar varya onlada siliyorum heryeri pratik oluyor ama bikaç saat geçsin yine çöküyor sanki hiç emek harcamamışım gibi hele yatak odası sorma(

topic bugün çok sakin kimsecikler yok gelenler de yazmıyo hayırdır

kızlarr işler var diye yzamıorum ama bitirdim gibi. herkes haftasonunu yoğun ve yorgun geçirmiş sssccc hariçç :)) bende bu hafta dinleneyim diyorum bir program çıkmazsa tabii

bana misafir en son eylülde gelmişti :) devamlı annemde olduğum için kimse gelemiyo zaten doğruyu söylemek gerekirse misafir sevmem.anca arkadaşlarım gelirse güzel olur ama çevrem hep yaşlı teyzelerle dolu

benim de p.tesi yoğunluğum var arada yazmaya çalışıorum bu yorgunlukta iş çekilmio gece3 te yattık 7 de kalktım kocam bugün de izinli yatıo

bide eşler evde olunca nefret ediyorum.

kızlar günde 2 bardak yeşilçay için kadınlar için çok yararlıymış ben içiyorum şimdi elmalı sadesini sevmiyorum

yaa benımde yoğundu daha yenice bitirdimm kızlarr bide hastalanmışımm karnımı tutaa tuta çalışıyorumm

aayyy çok zor o halde çalışmak
benim de karnım tok gözüm aç öğlen yemeğimi yemiştim ama canım yine yemek istedi mutfağa tıkınmaya gittim geldim

aayyy çok zor o halde çalışmak
benim de karnım tok gözüm aç öğlen yemeğimi yemiştim ama canım yine yemek istedi mutfağa tıkınmaya gittim geldim

sorma canım evlendikten sonra benim az sancılı geçiyor

bende diyetteyim öğlen yemek yemedim akşama yicem oda az ekmek yemmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…