Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

canım aynen bende tam bitiyo diyorum bir telefon herşey alt üst benimde bugün çek ödemelerim var apara topluyorum carilerden

kayınvalidem akşama gidecek makarna falan yapacak benden önce gider hadımköyden geliyor metrobüse yakın boşuna eve gitme dedim.
iyi oldu ya eve gidicem yemekler hazır olacak

dolman varsa canım makarna yapma bence :44::44: ben tavuk sote yapabilirim iyi fikir

şimdi kaynanam ne yapıyım dedi akşama bende makarna yapıcam bi tek dedim ama biber dolmasını unuttum o beni yine arar zaten daha yeni çıkmıştır akşamüstüne ancak evde olur
söylerim görümcemin küçük oğlu da onunla gelecek makarnayı çok seviyor haftasonu da d.günü hatta

mantarlı tavuk soteye bayılıyorum

Son düzenleme:

ozaman görümcenin oğlu seviyorsa yapsın bende gelenlerin ağız tadlarına göre yemek yapmaya özen gösteriyorum

Speddy gene maşallah bir sürü çeşit yapmışın evlenmeden önce yemek yapıyormuydun sen

EVLENMEDEN ÖNCE mutfağın yolunu su içmek için kullanıyordum genelde buzdolabına bile bakmazdım gerek görmezdim çünkü. annnem de çalışıyordu ama işten eve gidince hooop yatıyordum.
evlendikten sonra bişeyler oldu bana

Bu evlilik bize yaradı zaten bende aynen senin gibiydim arada tatlı filan yaptığımda annemlere götürüyorum annem şaşırıyor sen yapmamışındır diyor Naptın eşinle dün hallettinizmi sorunu umarım düzelmiştir herşey mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

Hayırdır tatlım doktora niye gidiyorsun önemli birşey değildir umarım

canım bende migren başlangıcı vardı ünideyken şu son 2 aydır başım çok kötü ağrıyor geçen hafta ağrısından ağladım duramadım ihmal ettim ne zamandır bende biraz daha zaman geçmeden göstereyim dedim .

sen napıyon bakayım

gunaydın kızlar

ay su isim konusunda bızım ısımlerımızden hıc bişi turemıyo

oğluma miraç koyucam hayırlısıyla kızım da olursa mina düşünüyorum

tabı zaman ne gosterır bılemem :)

geçmiş olsun canım Allah acıl şifalar versın ıns

Göster göster migren ihmale gelmez annemden biliyorum çok fena napayım bende iyiyim canım sıkılıyor sadece neden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…