- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.881
pazar olayı olmazsa hepimize uyan bir hafta sonu görüşme ayarlayalım o zaman speedy.
evreka geleceğin zamanı haber ver İstanbulu gezdiririz sana:)
bizim de evimiz müsait zevkle ağırlarız sizi.
ya benim işler bir bitse de rahat rahat nefes alsam da yazsam sizlere ama nerdeeeee.
ay bitti derken yeni ay ve maaşlara başladım şimdi de. bitmez benim işim bitmez...
kayınvalidem akşama gidecek makarna falan yapacak benden önce gider hadımköyden geliyor metrobüse yakın boşuna eve gitme dedim.
iyi oldu ya eve gidicem yemekler hazır olacak
oh iyimiş bende eve gidince napayım diye düşünüyorum
2 çeşit yemeğim var hatta bide biber dolmam var yanına makarna yaparım diye düşünmüştüm
bide tavuk gögsü alırım tavuk sote yeter de artar bile
dolman varsa canım makarna yapma bence :44::44: ben tavuk sote yapabilirim iyi fikir
şimdi kaynanam ne yapıyım dedi akşama bende makarna yapıcam bi tek dedimama biber dolmasını unuttum o beni yine arar zaten daha yeni çıkmıştır akşamüstüne ancak evde olur
söylerim görümcemin küçük oğlu da onunla gelecek makarnayı çok seviyor haftasonu da d.günü hatta
mantarlı tavuk soteye bayılıyorum
ozaman görümcenin oğlu seviyorsa yapsın bende gelenlerin ağız tadlarına göre yemek yapmaya özen gösteriyorum
okeyto bebişim.ya bu arada 5 aylık hamile olan arkadaş hangi ayda evlenmişti?
Speddy gene maşallah bir sürü çeşit yapmışın evlenmeden önce yemek yapıyormuydun sen
merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım ve bende 2011 geliniyim :)
oldukça farklı bişeymiş evlilik bunuda öğrendiim.
hoşgeldin canım aramıza nasıl gidiyor ?
günaydın kızlar sizler nasılsınız ?
EVLENMEDEN ÖNCE mutfağın yolunu su içmek için kullanıyordum geneldebuzdolabına bile bakmazdım gerek görmezdim çünkü. annnem de çalışıyordu ama işten eve gidince hooop yatıyordum.
evlendikten sonra bişeyler oldu bana
günaydın kızlarrrr
speddyycimm iyiyim yarın doktora gitcem izin aldım bana bugün haftanın son iş günüsen nasılsın dün akşam nasıl geçti naptı eşinn
Hayırdır tatlım doktora niye gidiyorsun önemli birşey değildir umarım
canım bende migren başlangıcı vardı ünideyken şu son 2 aydır başım çok kötü ağrıyor geçen hafta ağrısından ağladım duramadımihmal ettim ne zamandır bende biraz daha zaman geçmeden göstereyim dedim .
sen napıyon bakayım
canım bende migren başlangıcı vardı ünideyken şu son 2 aydır başım çok kötü ağrıyor geçen hafta ağrısından ağladım duramadımihmal ettim ne zamandır bende biraz daha zaman geçmeden göstereyim dedim .
sen napıyon bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?