- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.861
eski türklerden gelen bir isim canım
Çocukları ve hayvan yavrularını koruduğuna inanılan tanrıça anlamı
he çocuk olmuş ve koymuş uzay isminiAyşe kulin bende çok severim...
Ben hiç düşünmedim çocuklarımız için isim
ayyy kızlar yine iyi kaynatmışsınız. kıskandım walla
sabah açtım ama bir türlü yazamadımşu haftayı bir atlatırsam inşallah rahat edeceğim biraz.
şu merkür olayınına çok güldüm, hiç inanmam ama bu sefer denk geldi sankibakıyorum hepimiz eşlerle tartışma halindeyiz burda da suçlu eşlerimiz ve merkür:)
dün biz de tripliydik doğru dürüst konuşmadık bile. hatta ben eve gittiğimde yemeği hazırlamış ve yemişti. benim için tabak çıkarmış ama beklemeye gerek duymamış!!!!!!!
bu akşam da babam çaya gelmek istiyormuş ama ben yalan söyleyerek eve geç gideceğim dedim. eşimin sağı solu belli olmaz böyle durumlarda babamın yanında da ters yapar falan ben tutamam kendimi. yazık babacığım üzülür sonra
speedy eteği beğendim. güle güle giy.
cumartesi pazarına giderseniz mutluyla haberim olsun. gelirim ben de.
eşlerin isminden bebek ismi güzel fikir ama. oğluma SEFER ismini pek yakıştıramadım:)
UMAY lisede öğretmenimin ismiydi. adam gerçekten eski imparatorlar gibi birşeydi:)
ben uzun süre çocuk istemiyorum o zaman gelince kesin kararım değişir düşündüğümden başka isim bulurum:)
iskenderi ben okudum. eşim almıştı:) güzel bir kitap ama ben aşkı daha çok beğendim. ona göre iskender biraz daha vasat kalmış.
halam ve eniştem kuzenime ERAY ismini koydu kendi isimlerinin birleşimi:)
mutlu istanbuldayım ben. okmeydanında oturuyorum. şişliye çok yakın
ssc sende çok yoğunsun ya tamam gidersek haberleşiriz olmadı bi haftasonu görüşürüz bi yerde oturup sohbet ederiz
işlerini bitirince gel he arada uğra.
bende yemeğimi yedim ve geldim çayımı da aldım azcık keyif yapacağım hiç çalışasım da yok eve gidip yatmak istiyorum akşama misafirim de var
sütlü çorba ve bamya yemeği yaptım başka da bişey yapamadım
canım sütlü çorba bulgurla yapılıo hani ondan mı ben onu sevemiyorum bi türlü
ay kızlar umayı yazdım gittim işler yoğunlaştı bakıyorumda buluşma ayarlmışsınızz keşke bende istanbulda olsaydım sizinle yüzyüze tanışmayı çok istiyorum
atla gel sende ozaman
canım koçişin işi yüzünden gelcem ama 2 ay var daha ozaman kesin sizinle buluşcamm ekersenizzz varyaa benii kıyameti koparırım gelir topiği dağıtırımmmşaka bir yana geldiğimde müsait olursanız görüşürüzz
canım koçişin işi yüzünden gelcem ama 2 ay var daha ozaman kesin sizinle buluşcamm ekersenizzz varyaa benii kıyameti koparırım gelir topiği dağıtırımmmşaka bir yana geldiğimde müsait olursanız görüşürüzz
Kesinlikle görüşelim gelirsen hatta bizde bile kalabilirsiniz isterseniz...
ay ben seni yerimmmm canım benimmmçok saol ogünkü program ne olur bilmiyorum ama kalmış kadar oldummm
:) Olmadı ben gelirim sen çıkamazsan biryerlere görüşürüz bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?