- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.901
gunaydın kızlar
ay su isim konusunda bızım ısımlerımızden hıc bişi turemıyo
oğluma miraç koyucam hayırlısıyla kızım da olursa mina düşünüyorum
tabı zaman ne gosterır bılemem :)
geçmiş olsun canım Allah acıl şifalar versın ıns
Göster göster migren ihmale gelmez annemden biliyorum çok fena napayım bende iyiyim canım sıkılıyor sadece neden bilmiyorum
günaydın kızlarrrr
speddyycimm iyiyim yarın doktora gitcem izin aldım bana bugün haftanın son iş günüsen nasılsın dün akşam nasıl geçti naptı eşinn
Bu evlilik bize yaradı zaten bende aynen senin gibiydim arada tatlı filan yaptığımda annemlere götürüyorum annem şaşırıyor sen yapmamışındır diyorNaptın eşinle dün hallettinizmi sorunu umarım düzelmiştir herşey mutluluğunuza kaldığınız yerden devam edersiniz.
Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
Hoşgeldin nefes sen ilk zamandan beri miraç diyosun çok hoşuna gidiyor sanırım ismiyle yaşasın inş oğluşun
nefescim çok teşekkür ederim canımbebişimizde ismi ne olursa olsun sağsağlim kucağına almayı allahım nasip etsinnn
Ohh ne güzel yoksun yarın hayırdır önemli bişey yok dimi neden gidiyorsun dr'a.
dün güzel geçti 17:30'da çıktım kapıda kalmışlar kayınvalidemler hayde koştura koştura gittim anahtarını almamış unutmuş başka anahtar almış onun yerinebenim de işime yaradı yani...
akşam eşim çok sakindi güldük eğlendik benim annemlerde vardı bişey yapmadık
ama gece 5'de rüyamda kuzenimi gördüm. askerde ölmüştü aynı zamanda eşimde ölmüştü çok kötü bi rüyaydıhıçkıra hıçkıra ağladım hatta kendi ağlamama uyandım çok etkiledi beni.
akşam fatihe gidicez yeğenine ayakkabı alıcaz ve market alışverişine gidicez
yok canım misafirler gidince bizde eski halimize döndük
canım çok sevindim barışmanızabenim başım yüzünden gitcem çook kötü ağrı yapıyor dün patrona söyledim tamam dedi git bende gitmişken birdaha gelmicem işe. zaten yarın teyzemler yemeğe gelcekler benim içinde iyi oldu ama napcam yarın onu düşünüyorum şimdiden
barışmadık ki
evde neyin var ise onu yap bence tavuk sote çok kolay oluyor öyle bişy düşünebilirsin bol malzemeli
barışmadınızmı :44::44:
herşey eskisi gibiyse barışmışınız demektir
bende ya matralı tavuk sote yada fırında patatesli tavuk düşündüydüm bide yanına ek ne yapsamm:44::44:
ailelerin yanında öyleydik canım normal olarak onlara belli etmemek adına
onlar gidince eski halimize hızla döndük.
pilav makarna
patates püresi yada kızartması
bezelye falan filan garnitür yapabilirsin
speddy herşey eskisi gibi diince bende oh dedim barışmışlarumarım bugün çözüme kavuşur
evreka karnıyarık yap cumartesi ben öle yapcam çok sevdiğim arkadaşım geliyor
speddy herşey eskisi gibi diince bende oh dedim barışmışlarumarım bugün çözüme kavuşur
evreka karnıyarık yap cumartesi ben öle yapcam çok sevdiğim arkadaşım geliyor
hmm bende eski halinize dediğini barışma olarak anladımkalbim hep barışmanızı düşündüğü için o yönde yordum.
patetes kızartması iyi fikir yanınada patlıcan filanda kızartırım
canım bende aynısını düşündüm ama barışma açısından dememiş spedyy
patlıcanı meniye dahil etmeyi düşünüyorum ama karnıyarıkta yaparsan çok zahmetli olcak ana yemeğin yanında sanki
ana yemeğin nekü :44::44::44:
ana yemeğim ya mantarlı tavuklu sote yada fırında patetesli tavuk canım
anladım canım ben bu durumlarda eşim konuşmadıkça konuşmuyorum konuyu bile açmıyorum yemek hazır dyorum bide yatarken iyi geceler dileyip yatıyorum eşimin konuşması en fazla 2 gün sürüyor dayanamayıp konuyu açıp barışıyoruzzyok yok kızlar misafir gitti ben mutfağı topladım kitap okumaya başladım oda tv izledi banyo falan yaptı.
sonrada o yatınca bende ışığı kapattım uyudum gece rüya için uyandım bi teksabahta işte akşamki plan için fikir söyledi bi daha konuşmadık...
öğlen yemek arasında msjlaşıyoruz o kadar evde konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?