Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Hoşgeldin nefes sen ilk zamandan beri miraç diyosun çok hoşuna gidiyor sanırım ismiyle yaşasın inş oğluşun

kızlar günaydın.
yılın son ayına girdik. birden yeni yıl heyecanı sardı beni neden bilmiyorum:)

evreka geçmiş olsun. inşallah önemli birşey yoktur.

spedy dün akşam nasıl geçti?

mutlu iş başa düşünce herkes 4/4lük ev hanımı oluyor mecburen:)

günaydın kızlarrrr

speddyycimm iyiyim yarın doktora gitcem izin aldım bana bugün haftanın son iş günü sen nasılsın dün akşam nasıl geçti naptı eşinn

Ohh ne güzel yoksun yarın hayırdır önemli bişey yok dimi neden gidiyorsun dr'a.

dün güzel geçti 17:30'da çıktım kapıda kalmışlar kayınvalidemler hayde koştura koştura gittim anahtarını almamış unutmuş başka anahtar almış onun yerine benim de işime yaradı yani...
akşam eşim çok sakindi güldük eğlendik benim annemlerde vardı bişey yapmadık
ama gece 5'de rüyamda kuzenimi gördüm. askerde ölmüştü aynı zamanda eşimde ölmüştü çok kötü bi rüyaydı hıçkıra hıçkıra ağladım hatta kendi ağlamama uyandım çok etkiledi beni.
akşam fatihe gidicez yeğenine ayakkabı alıcaz ve market alışverişine gidicez

yok canım misafirler gidince bizde eski halimize döndük

canım çok sevindim barışmanıza benim başım yüzünden gitcem çook kötü ağrı yapıyor dün patrona söyledim tamam dedi git bende gitmişken birdaha gelmicem işe. zaten yarın teyzemler yemeğe gelcekler benim içinde iyi oldu ama napcam yarın onu düşünüyorum şimdiden

barışmadık ki

evde neyin var ise onu yap bence tavuk sote çok kolay oluyor öyle bişy düşünebilirsin bol malzemeli

barışmadık ki

evde neyin var ise onu yap bence tavuk sote çok kolay oluyor öyle bişy düşünebilirsin bol malzemeli

barışmadınızmı :44::44:

herşey eskisi gibiyse barışmışınız demektir

bende ya matralı tavuk sote yada fırında patatesli tavuk düşündüydüm bide yanına ek ne yapsamm:44::44:

barışmadınızmı :44::44:

herşey eskisi gibiyse barışmışınız demektir

bende ya matralı tavuk sote yada fırında patatesli tavuk düşündüydüm bide yanına ek ne yapsamm:44::44:

ailelerin yanında öyleydik canım normal olarak onlara belli etmemek adına
onlar gidince eski halimize hızla döndük.

pilav makarna
patates püresi yada kızartması
bezelye falan filan garnitür yapabilirsin

speddy herşey eskisi gibi diince bende oh dedim barışmışlar umarım bugün çözüme kavuşur

evreka karnıyarık yap cumartesi ben öle yapcam çok sevdiğim arkadaşım geliyor

ailelerin yanında öyleydik canım normal olarak onlara belli etmemek adına
onlar gidince eski halimize hızla döndük.

pilav makarna
patates püresi yada kızartması
bezelye falan filan garnitür yapabilirsin

hmm bende eski halinize dediğini barışma olarak anladım kalbim hep barışmanızı düşündüğü için o yönde yordum.

patetes kızartması iyi fikir yanınada patlıcan filanda kızartırım

speddy herşey eskisi gibi diince bende oh dedim barışmışlar umarım bugün çözüme kavuşur

canım bende aynısını düşündüm ama barışma açısından dememiş spedyy

patlıcanı meniye dahil etmeyi düşünüyorum ama karnıyarıkta yaparsan çok zahmetli olcak ana yemeğin yanında sanki

hmm bende eski halinize dediğini barışma olarak anladım kalbim hep barışmanızı düşündüğü için o yönde yordum.

patetes kızartması iyi fikir yanınada patlıcan filanda kızartırım

yok yok kızlar misafir gitti ben mutfağı topladım kitap okumaya başladım oda tv izledi banyo falan yaptı.
sonrada o yatınca bende ışığı kapattım uyudum gece rüya için uyandım bi tek sabahta işte akşamki plan için fikir söyledi bi daha konuşmadık...
öğlen yemek arasında msjlaşıyoruz o kadar evde konuşmuyoruz

anladım canım ben bu durumlarda eşim konuşmadıkça konuşmuyorum konuyu bile açmıyorum yemek hazır dyorum bide yatarken iyi geceler dileyip yatıyorum eşimin konuşması en fazla 2 gün sürüyor dayanamayıp konuyu açıp barışıyoruzz bence sizinde böyle olcak bugün akşam barışırsınız canım

spedy eskisi gibi diyince hepimiz aynı şeyi anlamışız.
off ya sinir oluyorum bu eşlere!!!!!!!!!!1

biz de hala tripliyiz birbirimize. ben dün eve gittiğimde eşim uyumustu. saat 8bile değildi!!!!!!!!!! bende uyuz oldum yemeğimi hazırladım yedim ama uyandırmadım onu.
sabah alarm çalınca kalktım mutfağa geçtim aaaa bir kalktım kahvaltı hazırlanmış. bende giyindim süslendim falan. oyalandım bayağı saçımla makyajımla:) beni çağırıncaya kadar geçmedim sofraya. kahvaltı boyunca hep sohpet etmeye çalıştı ama ben akşamı bekliyorum. dur bi akşam olsun ben o zaman soracağım herşeyi. ayrıca ben gelmeden uyumak neymiş.

evreka menün karışık oldu. tane tane yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…