- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #6.001
Ben burdayım okuyorum arada ama yazmıyorum akşam çok kötü rüya gördüm bugünde başım ağrıyor hiç keyfim yok
benim de aslında keyifsiz olmam lazım ama aksine çok neşeliyim
hayırdır neden keyifsiz olman lazım naptın eşinle dün düzelttinizmi arayı
hayır canım düzelmedi ikimizde konu hakkında konuşmadık ben açmadığım sürece oda açacak gibi gözükmüyor her akşam kitap okuyorum
ya birde ben şeye çok şaşıyorum 5 sene 10 sene flört ettik sonra evlendik ama eşim böyleymiş diyenlere şaşıyorum insan bu kadar uzun bir sürede karşısındakini nasıl tanıyamaz aklım almıyor ben eşimi dört senedir tanıyorum dört aydır evliyiz daha eşim bunu nasıl böyle dediğim hiçbirşey olmadı şükür...İnsanın gözlerini köreltmemesi gerekiyor seviyorum diye...
bu konuda katılıyorum sana uzun zamandır sevgiliyken evlendik tamam evlendikten sonra aaaa bunu sevmezmiş yada acaba sever mi dediğim oldu ama en azından kişliğini çözdüm
Kesinlikle bir olay karşılığında ne yapacağını bilirim muhakkak yapmayacağını bildiğim şeyleri dile bile getirmem bazen okuyorum derdim var bölümünde şaşıp kalıyorum ya
ben inanmıyorum genelde oraya onun için okumam da
Ben okuyorum ama birde karşı taraftan dinlemek isterim olayları biz yazılanları haklı görüyoruz ona göre yapıyoruz peki karşı taraf?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?