Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

neredesiniz ya yine sscc öğleden sonra buradyım dedim bak yoksun.

evreka da dr gitti bugün oda yk kızlar yer yarıldı da içine mi girdiniz gelin çabuk sıraya geçin

Ben burdayım okuyorum arada ama yazmıyorum akşam çok kötü rüya gördüm bugünde başım ağrıyor hiç keyfim yok

buradayım ama yoğunum ya planlı olmayan işler çıktı yine

spedy biliyorsun bizde birkaç gündür pek iyi değiliz.
dün forumda gezerken şu konuyu gördüm.

bir kötü oldum anlatamam. çok üzüldüm. konu sahibi bizim bu topikte de konuştuğumuz bir arkadaşımızdı. sizde hatırlayacaksınızdır.
yol boyu insanların ve hayatımızın ne kadar tuhaf olduğunu ve birbirimizi ne kadar seversek sevelim pamuk ipliğiyle bağlı olduğumuzu düşündüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/482375-bosaniyorum.html

kendi kendime dedimki eşim evde oluyor ben gidince.tavrına bakacağım kesin konuşacağım ama tavrına göre ya iyi ya aynı devam.
yatak odasındaydı eşim hoşgeldin aşkım diyip sarıldı hiçbirşey yok gibiydi. yyemek sonrası herşeyi konuştuk. en azından sorunlarımızı birbirimize anlattık.

ne yalan söyleyim eşime şükretmem lazım bak şimdi gidip özür dileyesim bile geldi :2: ne biliyim eşim çok şükür böyle birisi değil ama kızın adına inanılmaz üzüldüm işte

Rabbim herkesin hakkında hayırlı olanı yazsın yaşatsın

ya birde ben şeye çok şaşıyorum 5 sene 10 sene flört ettik sonra evlendik ama eşim böyleymiş diyenlere şaşıyorum insan bu kadar uzun bir sürede karşısındakini nasıl tanıyamaz aklım almıyor ben eşimi dört senedir tanıyorum dört aydır evliyiz daha eşim bunu nasıl böyle dediğim hiçbirşey olmadı şükür...İnsanın gözlerini köreltmemesi gerekiyor seviyorum diye...

bu konuda katılıyorum sana uzun zamandır sevgiliyken evlendik tamam evlendikten sonra aaaa bunu sevmezmiş yada acaba sever mi dediğim oldu ama en azından kişliğini çözdüm

bu konuda katılıyorum sana uzun zamandır sevgiliyken evlendik tamam evlendikten sonra aaaa bunu sevmezmiş yada acaba sever mi dediğim oldu ama en azından kişliğini çözdüm

Kesinlikle bir olay karşılığında ne yapacağını bilirim muhakkak yapmayacağını bildiğim şeyleri dile bile getirmem bazen okuyorum derdim var bölümünde şaşıp kalıyorum ya

allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş.biz daha başlamadık hiç tartışmadık allaha şükür tabi ki ufak tefek şeyler olur ilerde ama allah büyük sıkıntılarla dertlerle karşılaştırmasın dolu dolu 6 yıl çıktı 7 yılda evlendik şimdilik hiç daha önce karşılaşmadığım bi huyu ile karşılaşmadım inş. olmaz

kızlar size katılıyorum insan uzun yıllar birlikte olduğu kişiyi mutlaka çözer. biz 6 yılın üstüne evlendik. bilmediğimiz farklı yönlerimizi gördük, sonuçta aynı evin içinde yaşamak farklı birşey ama dediğiniz gibi hiç tahmin edilemeyecek ya da önceden olmaz asla dediğimiz birşey yaşatmadık birbirimize.

ben buradaki bütün topikleri ara ara okuyorum. derdim var topiğini eşimle tartıştığımız bir gün keşfetmiştim:) aslında okunanlar doğru algılanırsa birçok kişinin ders çıkaracağı şeyler var diye düşünüyorum ben.

mesela dünkü topik benim eşimle barışmama vesile oldu. Allaha şükrettim konuyu kapatınca resmen. eşim hep ilgili aklı başında kendinden önce beni düşünür bak dedim neleri var kendi kendime:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…