- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi ceylin2011
-
- #5.981
kızlar düğünüme 2 hafta kaldı korkular başladı ilk gece neler yapmam gerekiyor?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
günaydın canım ;
dün gittik aldık benim de yeğenim ocakta 2 yaşına giriyorona da ayakkabı aldık öyle güzel modeller var ki ama çok pahalı çocuk ayakkabıları
canım 5 aydır evliyseniz mutlaka arada derece gece bile olsa tek kalıyorsunuzdur
ayrıca annenlerle kuyruk gibi gezmek zorunda değilsin biz gelmicez de akşam evde otur ye yemeğini yalnız kal kocanla vakit geçir
merhaba ben 5 aydır misafir agırlayıp misafirlige gidiyorum.. gerçekten çok ama çok yoruldum. kimse aa yeni evlisiniz biraz yalnız kalın demiyor.. annemler yatıya biryeremi gidiyor sizde gelin. eşimle baş başa vakit geçiremiyorum desemde eşimde yalnız vakit geçirmek istemiyor zaten eger isteseydi evde kimse yokken abisi ile gezmeye gitmezdi...
sebg cim zamanla o da anlayacak evliliğin ne olduğunu heşey düzene girer elbette sıkma canının tavır yapmakla iyi yapmışsın bi düşünsün sebeplerini kendine çeki düzen verir hiç olmazsa
giz umarım en uygun zamanda senin istediğinde olur bebeğin tabi ki hepimiz için bu isteğim...
evet çocuk üzerine herşey çok pahalı oluyo çünkü anne baba kendinden kısıyo çocuğuna alıo mecburen
desen ne fayda kocan kuyruk gibi geziyorsa ne yapacaksın kayınvalidemlerle iyiyken eşimle sürekli kötü oluyorum. kocamla geceleri yalnız kalıyoruz. eee okadar yorgunlugun koşuşturmanın üstüne ve beni hizmetçi gibi gördüğü için adamla vakit geçirmeyi düşünemiyorum malesef. misafir arıyor mesela dün dedim musait değiliz de ben diyemem beni aradı misafir aç konuş gelmeyin de diyor ya vallahi sen nebiçim adamsın yazık dedim buyrun gelin dedim. gece eşimle konuşmadım yeter artık oda akşam kararlaştırmış gitti abisiyle yazık bana da diyorki çok sıkıldın gülüm yarın seni gezmeye götürecegim.. nerde ben annesi babası gidene kadar hizmet gör bakalımmm...
Selam kızlarrr
nasılsınız bakalım
dün test yaptım bende negatif çıktı tabi ki
Selam kızlarrr
nasılsınız bakalım
dün test yaptım bende negatif çıktı tabi ki
Evlendikten sonra balayı dönemimde nasıl bi ruh haline sahip olucam en çok bunu merak ediyorum.. yaşadıkça paylaşırız artık
Benimde öyle.. Aptal gibi dolaşıyorum bazen.. Gün yaklaştıkça bende garipleşiyorum
adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım negatif bana ne oldu ?
adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım negatif bana ne oldu ?
eee canım ozaman eşini insan yerine koyup insan gibi konuşbilmiyorum ama evlenmeden önce napıyordunuz ? bu özelliğini bilmiyormuydun ?
eşimle 2 senelik beraberligimiz oldu:) böyle olabilecegi aklıma bile gelmemişti.. adam bir bana aslanAllahım yaa valla çok sinirlendim ona bugün.. kaynanamların kalacagı yere gitti eşimde sende gel dedi kocan sen gelirsen kalır ben artık peşinde dolaşmıyacam burda evi var ister gelsin ister gelmesin dedim...
yok spidicim yaa 9 gündür bekliyorum gelmişyor bir de idrarda çıkmıyor..
pazartesi kan testi yaptırcam ama hastalık çıkmasa bari yaa..
yok spidicim yaa 9 gündür bekliyorum gelmişyor bir de idrarda çıkmıyor..
pazartesi kan testi yaptırcam ama hastalık çıkmasa bari yaa..
eee canım ozaman eşini insan yerine koyup insan gibi konuşbilmiyorum ama evlenmeden önce napıyordunuz ? bu özelliğini bilmiyormuydun ?
eşimle 2 senelik beraberligimiz oldu:) böyle olabilecegi aklıma bile gelmemişti.. adam bir bana aslanAllahım yaa valla çok sinirlendim ona bugün.. kaynanamların kalacagı yere gitti eşimde sende gel dedi kocan sen gelirsen kalır ben artık peşinde dolaşmıyacam burda evi var ister gelsin ister gelmesin dedim...
bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?