Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

günaydın canım ;

dün gittik aldık benim de yeğenim ocakta 2 yaşına giriyor ona da ayakkabı aldık öyle güzel modeller var ki ama çok pahalı çocuk ayakkabıları

evet çocuk üzerine herşey çok pahalı oluyo çünkü anne baba kendinden kısıyo çocuğuna alıo mecburen

canım 5 aydır evliyseniz mutlaka arada derece gece bile olsa tek kalıyorsunuzdur
ayrıca annenlerle kuyruk gibi gezmek zorunda değilsin biz gelmicez de akşam evde otur ye yemeğini yalnız kal kocanla vakit geçir

desen ne fayda kocan kuyruk gibi geziyorsa ne yapacaksın kayınvalidemlerle iyiyken eşimle sürekli kötü oluyorum. kocamla geceleri yalnız kalıyoruz. eee okadar yorgunlugun koşuşturmanın üstüne ve beni hizmetçi gibi gördüğü için adamla vakit geçirmeyi düşünemiyorum malesef. misafir arıyor mesela dün dedim musait değiliz de ben diyemem beni aradı misafir aç konuş gelmeyin de diyor ya vallahi sen nebiçim adamsın yazık dedim buyrun gelin dedim. gece eşimle konuşmadım yeter artık oda akşam kararlaştırmış gitti abisiyle yazık bana da diyorki çok sıkıldın gülüm yarın seni gezmeye götürecegim.. nerde ben annesi babası gidene kadar hizmet gör bakalımmm...

Bizde evlendiğimizden beri "gelin gezmesi" yapıyoruz gündüz bi yerde akşam başka yerde olduğumuz oluyor, bazen çok bunaltıyor beni de bu durum evde oturmayı özlüyorum, eşimde isyan ediyor bakalım geçicek inşallah bu durumlar henüz yeniyiz diye herkes hevesli biraz sabretmemiz lazım.

sebg annesi ve babası sizinle mi kalıyor. gidene kadar demişsin ondan sordum.

eşini karşına alıp adam akıllı konuş bana sorarsan. ama suçlayarak ya da kızarak değilde gerekçelerini onun anlayacağı şekilde anlatarak.
onunla evde yalnız kalmak istediğini falan, bu durumun seni yorduğunu üzdüğünü anlat.
baktın eşinin durumunda bir değişme yok o zaman kayınvaliden sizi bir yere götürmek istediğinde anne yorgunum başka zaman de.

ayrıca misafir olayında eşine ben de kızdım. ne olursa olsun eve misafiri kabul etmeden sana sormalı mutlaka.
biz eşimle bunu en başından konuşmuştuk mesela. onun için gelmek isteyenler genelde beni arar. eşimi arayan olursa beni bir sorayım eşime başka programı olabilir der. bunu sadece şimdiye kadar amcası ve yengesi gelmek istediğinde yapamadı aradı beni gelmek istiyorlar akşam dedi tavrımı hiç bozmadım. o da geri arayıp sssccc akşam geç gelecek başka zaman gelin dedi.

hayır altlı üstkü oturuyoruz konum var bununla ilgili şikayetlerim desem daha dogru valla arkadaşım eşimle kaçkere konuştum dün misafir istemiyorum diyorum aradılar açmadı ışıkları kapatıyor.. ne yapıyorsun sen diyorum geçerlerse evde yokuz zannetsinler Allah aşkına ne saçmalıyorsun sen dedim benim evim musait olursam gelin derim zaten. aç ışıgı dedim.. sonra geldi yanıma bana yağ yapıyor sen çok iyisin dedi iyi felan değilim ben dedim.. ben neyim Allah aşkına dedim. hergün hergün birazcık yalnızlık istiyorum dedim. sen benim özel günümde bile abim geldi hadi yukarı çıkalım ayıp olur dedin bize hiç ayıp olmuyormu dedim... biz neyiz dedim.. misafirler gitti çok tatlısın çok güzelsin çok iyisin uykum var iyigecelr dedim yattım ben böyle uyuyamam dedi ben de uyuyamazdım ama yeter dedim tavrımı koymayınca küs kalmayınca aynılarını yapıyor.. sağolsunnlar herkez mahvetti güzel hayallerle kurdugum evliligimi

sebg cim zamanla o da anlayacak evliliğin ne olduğunu heşey düzene girer elbette sıkma canının tavır yapmakla iyi yapmışsın bi düşünsün sebeplerini kendine çeki düzen verir hiç olmazsa

giz umarım en uygun zamanda senin istediğinde olur bebeğin tabi ki hepimiz için bu isteğim...

yok canım istemiyorum yakın tarihte 2 seneyi atlatalım bakallım bi

adet olmayınca şüphelenmiştim test yaptım

Allah isteyenlere nasip etsin inşallah

evet çocuk üzerine herşey çok pahalı oluyo çünkü anne baba kendinden kısıyo çocuğuna alıo mecburen

aynen canım yaaa çok güzel şeyler var ama bayıldım hepsine

eee canım ozaman eşini insan yerine koyup insan gibi konuş bilmiyorum ama evlenmeden önce napıyordunuz ? bu özelliğini bilmiyormuydun ?

Selam kızlarrr

nasılsınız bakalım

dün test yaptım bende negatif çıktı tabi ki

selam canım...

hadi hayırlı olsun istemiyorsun zaten senin adına sevindim

Selammmm:
:- hahah neyin heyecanı bu hanımlarrrrrrrrrrr hahahha

yok spidicim yaa 9 gündür bekliyorum gelmişyor bir de idrarda çıkmıyor..
pazartesi kan testi yaptırcam ama hastalık çıkmasa bari yaa..

istiyorsan hemen olur inşallah
ama bebek 1 kere de tutuacak kadar da kolay değil biraz uğrasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…